בדיוק מאותה הסיבה שאת לא טעמת
ואת סבורה שאבי הוא לגמרי המאסטר. תראי, חלקנו מכירים את הז'אנר טוב, שועלי טלוויזיה ותכניות ריאליטי, כשאני לפחות מדברת על "משחק מכור" אני לא מתעסקת באמת באוכל (שלא רק שלא טעמתי, כביכול אני גם לא איזו פונקציה להיות שופטת במעמד כזה נגיד גם אם הייתי טועמת) ולכן גם פחות מעניין אותי ברגעים מסוימים מה השופטים אמרו ואיך מיכל קפצצה והתמוגגה או בגמר זרקה "אוף" מחורפן מעונג כשטעמה מהרולדה (שהרי השיפוט בכלל היה אמור להיות דיסקרטי הפעם והם לא היו אמורים לחלוק אותו אחד עם השני
). אותי מעניינות ברגעים האלה המניפולציות שעושים עלינו, ואותן אני יודעת לקרוא היטב, עוד מהאודישנים. תקצר היריעה ואני גם עייפה עכשיו מלהתחיל בכלל לפרט, זה איך אומרים ומתי הם אומרים ולא תמיד מה הם אומרים (למרות שגם ב"מה" יש מיליון ואחת מניפולציות, שלא לומר חרטוטים, כשמתאים להם). ואגב, זה היה מאוד תמוה, וכמובן ברור מאותו הרגע שאליהב הפסיד למרות שהוא היה הראשון להישפט, שהם בכלל לא הזכירו במילה אחת את הטעם של המנה שלו. כמובן שאיש לא אמר שזה היה טעים וחלומי ומקסים, נגיד שזה לא היה בעיניהם, אבל ממתי הם כ"כ חוששים לדבר על זה מפורשות? למה הם אפילו לא אמרו: לא טעים לי!? כולם ללא יוצא מן הכלל בשיפוט של אליהב הפכו לאייל שני, וחרטטו והלכו סחור סחור בדיבורים הכי משונים על המבנים והמחבת והנפש הקלועה ובלה בלה. וכמובן לא האמנתי להם לרגע בשלב הראשון של הערב שהם לא ידעו איזו מנה של מי (מעבר לעלק ניחושים). כשהם ביקרו את המנה של אבי (מליחות מטורפת בפירה הכרובית) ושיחקו אותה שהם חושבים שזו המנה של עמנואל, ישר אמרתי בסלון שזה להכין את הניצחון של אבי. שהנה, ניקדו אותו הכי נמוך בלי לדעת שזה הוא כביכול בהתחלה (
) כדי לשדר למלעיזים והמקטרגים (שאבי הוא לא באמת מאסטר שף במהותו) אמינות בשלב הראשוני הזה ולהשתיק ולהרדים אותם...