הגלשתי על

מוטלה1

New member
הגלשתי על ../images/Emo94.gif

כפי שבני כתב בהודעה אחרת, עמותת הילל מתכננת להקים בית ליוצאים חדשים, שבו יוכלו להתגורר בתקופה הראשונה, ולצורך זה היא מגייסת כרגע כספים. לצורך כך, יתקיים ראיון בערוץ המקומי בכבלים ביום חמישי עם ורדה ליפשיץ ואיזשהו כתבה על יוצא בשאלה, על מנת שאנשים יפתחו את כיסיהם. לצורך מטרה חשובה זאת, חיפשו יוצא בשאלה שיתראיין. לאחר מכרז רציני נבחר היוצא האומלל ביותר והוחלט לראיינו. כאן מתחיל הקשר שלי לסיפור, זכיתי בתואר היוצא הכי מסכן, (לקחתי את התואר בהליכה וללא מתחרים.) וכך התנדבתי להתראיין, כמובן בעילום שם, (הפניתי את גבי למצלמה). הראיון התקיים היום בירושלים ליד מוזיאון ישראל, ובו קוננתי על מר גורלי, דיברתי שטויות בקצב מסחרר, ולהערכתי יותר משהועלתי היזקתי. בסיום הראיון הוחזרתי לאוניברסיטה, והוצרכתי לצעוד הלוך חזור כדי שיוכלו לצלם אותי הולך. הרגשתי אדיוט מושלם, כל העוברים ושבים הסתכלו עלי כאילו הייתי ראש ממשלה, חלקם אף החלו לצעוד לצידי. בכניסה, כל שומר רצה שאני יעבור לידו כדי שיצטלם גם. סיכומו של ענין, הכתבה תשודר ביום רביעי, (אולי חמישי) ולאחמ"כ ורדה ליפשיץ תתראיין באולפן ותדבר על הפרוייקט. בכוח התורה גוזרני על כל משתתפי הפורום שוכני גוש דן לצפות בראיון וכמובן לצלוב אותי אחר כך. התלבטתי רבות האם לספר על קיום הראיון, בגלל שדיברתי די הרבה שטויות, ובסוף החלטתי שאני מעוניין שתקטלו אותי.

מוטלה1

New member
../images/Emo123.gifסיכמנו על צליבה לא?

עד כמה שאני יודע רואים את זה בערוץ שלוש, בערב. אודה למי שיתקן אותי

מוטלה1

New member
כרגיל שכחתי מה שאמרו לי

אם מישהו יודע שיספר לי עד כמה שאני יודע ישדרו חלק מראיון שהיה לי שם בעבר

Le Fay

New member
קח קטילה. חופשי. ואם באמת יהיה נורא

תמיד תוכל להכחיש שזה אתה...

רינהא

New member
היוצא הכי מסכן../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בשם אגודת הלל אני מברכת אותך על התואר "היוצא הכי מסכן, הכי אטמלל, הכי עצוב ,הכי מדוכא, הכי עני והכי...." לא נבחרת לתפקיד הנשגב כי אתה הכי מסכן אלא כי אתה הכי יפה! בכל אופו, אגודת הל"ל תספק "טישוס" (ממחטות נייר, חינם לכל החוזים בכתבה באזור המרכז, שלא יעמדו בפרץ הדמעות הזולגות, וברצינות- תודה על שיתוף הפעולה, אני בטוחה שעשית את זה הכי טוב שאפשר, ונקווה שגם יצא מזה משהו.

מוטלה1

New member
חנפנית

גם אם נאמר שאני הכי יפה (גם אם היו חברים בהלל שני אנשים עדיין הייתי הכי פחות יפה) מה זה משנה הרי בין כה וכה לא רואים אותי ברור ובטח שמת לב שכשכתבת מסכן ואומלל לא כתבתי עצוב ומדוכא, כי גם אם בנתונים החיצונים אני הכי מסכן (מבחינה כספית וכדומה). בנתונים הפנימיים אני הכי מוצלח שיש בעולם. (איינשטין 0 בריבוע לידי.)

מה מה מה, חשבתי אין לך סוודר.

מה יש לך פנמיות בכלל ? סתאאאאאאאם תשמע, שיהיה ברור, אתה חייב לברר מתי זה באיזה שעה בדיוק. אם אינני טועה כבר התראינת בעבר.

Le Fay

New member
רשמנו לפנינו: "הכי מוצלח שיש בעולם"

וגם נתפוס אותך במילה.

אתה לא יודע לדבר שטויות.

אתה אף פעם לא מדבר שטויות. אין בדברי אלה משום ויתור, דיברת שטויות תשלם על זה בלאינד, בלי לדעת בלי לראות, היה אחלה ראיון, יו איזה קטע, מניק למה אתה לא מספר? אתה מסכן אתה? אלואי כל המסכנים כמוך.

למעלה