הגלגול

הגלגול

האם מישהו יודע באיזה מקבצי הסיפורים של קפקא בעברית נכלל "הגלגול"? ככה, קצר ולעניין.

s i l v a

New member
"הגילגול" של קאפקא -

יש לי ספר "סיפורים ופרקי התבונניות" בהוצאת שוקן ובו מופיע גם הנ"ל. באותו קובץ סיפורים בין הבולטים:גזר הדין, הגילגול, רופא כפרי, במושבת העונשין ועוד פרקי התבוננות.

אוח, זה מעצבן

גזר הדין ורופא כפרי כלולים בקובץ סיפורים אחר שברשותי ("גזר הדין וסיפורים אחרים" עם עובד). מי המתרגם? אולי לפחות תהיה לי אפשרות להשוות את התרגומים :)

רופא כפרי

יש קובץ נוסף בהוצאת עם עובד "רופא כפרי" שכולל גם את הגלגול, גזר הדין ורופא כפרי. זהו תרגום חדש יותר מזה של שוקן ונדמה לי שכולל את כל הסיפורים שב ("גזר הדין וסיפורים אחרים" וסיפורים נוספים (כל אלו שפורסמו בחייו). תרגמה אילנה המרמן.

s i l v a

New member
כל סיפורי הספר תורגמו בידי -

ישורון קשת, להוציא את סיפורי "התבוננות" וכן את הסיפור "גזר הדין" שתורגמו בידי דן מירון.

דקדנסיה

New member
את הסיפור הגלגול לבדו אפשר להשיג..

בהוצאת ספריית התרמיל, בצורת ספרון כיס אני בספק אם יש לו הוצאות חדשות אבל ישנה סבירות שתמצא אותו בחנויות יד שנייה התרגום הוא של ישורון קשת בהצלחה

pomelit

New member
אני מצאתי את זה ברשת באנגלית

אם אנגלית זו לא בעיה בשבילך - שווה לנסות (מצאתי בגוגל, וזה היה לצורך עבודה, ומזמן כך שאין לי את הקישור כרגע). בכל מקרה מדובר בתרגום...

rigoletto111

New member
אתר על תרגום "הגילגול"

אתר מצויין הדן בכמה אפשרויות לתרגום המקור. האמת, זה סיפור שכמעט אי אפשר לתרגם טוב. יאללה, לך ללמוד גרמנית....

s i l v a

New member
תודה, מעניין ביותר...

ומבלי להכנס לנושא של תרגומים, איך אומרים האיטלקים? Traduitore, traditore סאאאם,

למעלה