הגירה לקנדה

nagar rahel

New member
עצם היותך מודה ששיקרת פעמיים כבר

מעורר את הספק שבאמינותך אם אתה באמת כל כך איכפתי לקוראים הפורום למה אתה לא מזדהה למה את מסתתר מאחורי מסך אפל אני חשופה הן בשמי והן פפרטי האישים לא הסתרתי כלום כל הקלפים פתוחים על השולחן ולי אין בעיה באופן אישי לתת פה למעלה מארבעה מספרי טלפון של לקוחות מרוצים ואילו אתה עוד לא נתת שום הצדק לטענתך ולא אני לא עו"ד של הפורום ולא מדברת בשמה אין לה שמץ של מוסג על הוויכוח חסר השחר שמתנהל פה אני פשוט יורדת לפסים אלו ועונה לך כי אני שונאת שמישהו מחפיש את שמו של מישהו אחר ללא כל בסיס ואם אתה מכיר אותה שנתיים כמו שאתה טוען איך זה שרק בסיפור ירון ודנה אתה דובק איפה עוד לפחות עשר סיפורים נוספים שצריכים להיות לך על בן אדם שהוא נוכל כל העולם יודע ובן אדם אמין קצת יותר קשה למצוא ולא אף אחד לא אמר שתוך שבועיים תקבל איזה סוג של ויזה כל שהוא כי היא לא קוסמת זה כבר מילים שלך שיהיה לך בהצלחה ואם לשקר עושה לך טוב אני האחרונה שתמנע את זה ממך אז המשך מהנה וכל טוב מקנדה

alon114

New member
מאד אמינה

אם את כל כך אמינה וחשופה אני בטוח שלא תהיה לך בעיה אם אחשוף את כתובת ה IP שלך וגם אראה שהיא זהה לעוד כמה כתובות IP בפורום הזה ובלמה-נט? אבל אין לי שום אינטרס כזה, את באמת משעשעת אותנו.

babajos

New member
שוב בעיות עם הבנת הנקרא

איפה טענתי ששיקרתי פעמים??? אחותי תקראי בעיון ואז תתקיפי כי זה נראה קצת תמוה!!אמרתי שהיא שיקרה פעמיים: יהודיה=היא לא, עורכת דין= היא לא וגם את שיקרת בשמה כי כבר ענית לי במסר האישי שידעת מזמן שהיא איננה עורכת דין ובכל זאת פרסמת פה שהיא עורכת דין. איפה אמרתי שאני מכיר אותה רק שנתיים? אני אמרתי 12 שנה ולמעשה אחרי שחייבת אותי לחשב גיליתי שזה אפילו יותר, כמעט 15 שנה! וכמה זמן את מכירה אותה אמרת? מאיפה את יודעת כמה אני מכיר אותה, ומה אני מכיר בה? מה את בכלל קופצת? ואגב לאמת את מה שאמר אלון אז אכן את משתמשת בכמה זהויות כמו בשם קנדה 1, כי את כתבת פה משהו שאני כתבתי במסר האישי בלבד ולקנדה1 בלבד ולא לכלל הפורום בקשר לזוג שברוב חוצפתך חשפת שמותיהם ברבים. למה את חושפת שמות של אנשים שלא נתנו לך אישור לכך? האם אי פעם דברת עם הזוג או שאת מכירה אותם ממנה בלבד? את אומרת שאת לא אוהבת אנשים שמכפישים וזה בדיוק מה שעשית איתם!!! צר לי לאכזב אותך ואולי זה קשה לך לעכל אבל נפלת לא טוב אחותי, וככל שאת מגינה עליה יותר ותוקפת אותי יותר אני מגיע למסקנה שממנה חששתי מההתחלה שזאת שיטת העבודה של אותה אישה , היא מנסה לסדר אחד כמו בשיטת הפירמידה הוא חינם והאחרים ישלמו. אני רוצה לאמר שאני טיפה מאוכזב מדודה שהשתתפה בעליהום הזה כאילו שניסיתי להרע למישהו והציגה זאת כאילו זה איזה הלך רוח קבוע שלי ושכדאי להתעלם ממני, מי שרוצה להתעלם שיתעלם, מי שבוחר להיזהר שיזהר, אבל לסתום כך את הפה למישהו שמעוניין להזהיר תמימים שיעשו הכל בשביל הויזה? איך מתקשרת האזהרה שלי פה עם חוסר הביטחון של החברה האופטימטריסטית? האם עשיתי זאת לסמי ביטון, או לסט דלפין או ל50 אלף עורכי הדין שנמצאים רק במונטריאול שדווקא עכשיו אני אתחיל עם שרה? סתם פתאום התחשק לי לצאת נגד שרה? אני את שלי בנושא אמרתי, מי שחושב שאני שקרן, שיחשוב ושאפילו יבושם לו או יותר נכון לה במקרה הנ"ל. אני בכל מיקרה את החברים שלי לא שולח לשרה,נקודה.

עכשיו אני לגמרי מבולבל

מסתבר שקיבלתי אנפורמציה מוטעית , לתומי חשבתי שקר בקנדה (הוצאתי המון כסף על מלתחה חורפית לקראת הנסיעה)ומה מסתבר לי עכשיו, כנראה שמאד חם אצלכם שם בקנדה.אשמח מאד אם מישהו יעדכן אותי לגבי האקלים האמיתי שם בקנדה. או שאולי כל העסק הזה הוא שוב איזושהי קונספירציה של עוכרי ישראל ימח שמם וזכרם .(דרך אגב אם אתם שומעים על מישהו שמעוניין במלתחה חורפית מידה 42 מצב חדש, יד ראשונה, מצויינת, מרופא, מוכר עקב מחלה קשה.אז שיתקשר אלי ויבוא על שכרו .) עם ישראל חי!!!

noa0912

New member
babajos

שים לב שוב לשרשור, לפני שאתה מתאכזב מדודה... היא כתבה להתעלם ממר יהודה, גב גלית וקנדה1 ולא ממך... כולנו מכירים אותך ויודעים שאתה לא כותב במ"ס שמות...

drz400e

New member
מסכים

וההערה על האופטימריסטית רק באה להגיד שהחברים פה חדי עיי...ושבגלל זה לא תהיה לה עבודה. אני יודע שהנושא הכללי של הדיון רגיש, אבל צריך לנסות לקרוא כל הודעה בנפרד,ולשים לב לאן היא משורשרת.

babajos

New member
גם אני מסכים

צודקים הבנתי אותה שלא כשורה בהתחלה, ולשמחתי כבר אתמול בלילה שלחתי לה הודעת התנצלות במסר האישי, אך רוצה להוסיף גם פה הודעת התנצלות דודה, איתך הסליחה היתה לי אי הבנה לגביי הערתך ואני מתנצל על כך, מקווה שלא פגעתי יתר על המידה :))) ותודה לדודו ונועה והעירו את תשומת ליבי לכך.

TCB

New member
הבהרה

אם אני מבין נכון מדבריך אז פיספסת בגדול, ההערות על הסיגנון הזהה היה בין שתי הממליצות על היועצת / עורכת דין ולא כלפיך, שים לב שההודעה שלי משורשרת אליה ולא אליך... אם לא הבנתי נכון אז עימך הסליחה

למעלה