הגירה לקנדה

registry

New member
הגירה לקנדה

שלום לכולם, אני מעוניין להגר לקנדה ורציתי לדעת אם חייב עו"ד לצורך כך ואם כן איך מוצאים אחד טוב ולא איזה חאפר. כמו כן רציתי לדעת מה הסיכוי שלי להצליח בתהליך ההגירה. אני איש מחשבים עם כ-6 שנות נסיון בהיי טק,רווק (צריך לפרנס רק את עצמי)ויש לי סכום של בסביבות 50 אלף דולר בנוסף לדירה משלי.האם נתונים כאלה יכולים לעזור לי בתהליך ההגירה? תודה מראש, קובי

noa0912

New member
אני יודעת שרבים עושים

את תהליך ההגירה בלי עו"ד...

formersusan

New member
ההמלצה שלי:

אל תלך על עו"ד או יועץ הגירה. עשה זאת בעצמך. כל מה שאתה צריך לעשות הוא לקרוא היטב את הכתוב באתר של מחלקת ההגירה ולמלא אחר ההוראות. אתה אקדמאי, יש לך על פי הצהרתך מעבר לסכום המינימום הנדרש, ודאי יש לך מספיק שנות ניסיון תעסוקתי. בנוסף, אתה רווק, כך שאין סיבוכים של בת זוג וילדים. התהליך אמור להיות פשוט ביותר עבורך. רק מה? כדי לעבוד בעריכת דין בקנדה תצטרך לעבור מבחני הסמכה של לשכת עורכי הדין המקומית, וודאי גם להשלים אי אילו לימודים...

kanada1

New member
../images/Emo3.gifלבחור עו"ד זה רק לפי המלצות ותמי

ותמיד לבקש לראות תוצאות קודמות ולדבר אם אנשים שהיו אצלו ואכן הצליחו היום לצערנו הרב נהיה מסחרה אחת גדולה סביב עינני ההגירה העו"ד הבינו שזה כסף טוב כי אדם שהוא נואש יאחז בכל הצעה מפתה שתינתן לו. אבל אם העוד טוב ומאמין ביחולטו ובהצלחתו הוא לא יהסס להראות לך תוצאות או המלצות שונות לגבי הסכום שאתה בא איתו זה סכום יפה להתחלה טובה אבל לגבי אם זה יכול לעזור לך מבחינת סטטוס למשל של משקיע לא לגבי איזה סטטוס מתאים לך אתה צריך להתיאץ אם עו"ד אני יכולה לתת לך פה רק מספר טלפון של עו"ד שנמצאת בקנדה ועושה את ההליך מפה כמו שכתבתי בהשתרשרויות קודמות תתיעץ איתה ותראה לפחות כיוון קוראים לה שרה הטלפון הוא 1514-9319238 גלית

babajos

New member
אני מוכרח להגיב-זהירות כולם

קודם כל חשבתי שהפורום אכן אינו מאפשר לפרסם עסקים כל שהם, ובמיוחד לא עורכי דין לענייני הגירה, ולכן לא מובן לי פשר העניין בו מופיע מספר הטלפון של עורכת דין ממונטריאול וגם את שמה, אז למי שמעוניין לדעת, אני מכיר אותה באופן אישי המון שנים , היא אלגיראית מוסלמית(שעל פניו אין עם זה שום בעייה) אך מספרת לכל הישראלים שהיא יהודיה מאחר וגילתה הרבה פוטנציאל עבודה אצל הישראלים, שבתמימותם ובגלל הפחד שלא יצליחו להגר מוכנים לקנות כל סיפור שיסופר להם ומשלמים על זה את מיטב כספם, גם כשאין להם, וזו בדיוק התמחותה של אותה אחת שמפרסמים, קודם כל אין היא עורכת דין אלא יועצת הגירה והיא מנדבת את המידע רק כשמעמידים אותה על מקומה, והיא עושה עיסקאות עם כל מיני מהגרים, מבטיחה להם את הויזה המיוחלת תמורת זה שבמקום תשלום יביאו לה עוד לקוחות ישראלים, ניסיתי להזהיר את המפרסמת במסר אישי אך משום מה נתקלתי בהתנגדות עזה כאילו איזה אינטרס יש לי, אז את האמת יש לי אינטרס, אחרי שאני נפגעתי אני לא רוצה שגם אחרים יפגעו כמוני. בהצלחה!!!

drz400e

New member
אני שמח לשמוע את התגובה

אני חייב להגיד פה שהמלצות מותרות, אבל אם הדבר עובר את הגבול, כמו במקרה הנוכחי, כשיש לנו משתתף שמפרסם הודעות רק כשמדברים על עו"ד דין כדי להעלות שוב ושוב את אותו מס טלפון- ההודעות ימחקו. יש לנו לוח מודעות, שבו אפשר לפרסם את שרותכם. הייתי שמח לשמוע אם עוד מישהו מכיר את אותה יועצת-לטוב או לרע. המון אנשים נפגעים מ"יועצים" למינהם, ובתנאים מסוימים- זה המקום לספר על זה, ולהזהיר אחרים.

nagar rahel

New member
../images/Emo123.gifחייבת להגיב למרות שלא רציתי

אני תמיד קוראת את המודעות בפורום אבל אף פעם לא הגבתי זאת פעם ראשונה שאני חייבת להגיב ומסיבה פשוטה אני לא יודעת מי האדון שכותב על העו"ד את הדברים האלו אבל זה שקר וכזב אני הייתי אצלה ואני אם תעודת תושב ובעוד שנה אמורה גם לקבל את הדרכון הקנדי שלי כך שכל מה שנכתב על שרה זאת אמת לאמיתה ואני לא יודעת מה הסיפור האישי שלו איתה ומה הוא עשה לה אבל בן אדם מקסים כמו שרה עוד לא פגשתי מימי היא פשוט המלאך הגואל בעיני הגירה. ואם היא יהודיה או לא זה לא משנה את עצם היותה בן אדם אלא אם הבן אדם גזען למרות שגם זה עוד שקר היא יהודיה וזה בדוק אז דודו אני יודעת שנורא קשה לך לבדוק on line אבל עדיף למחוק נוכל כזה מהפורום שלך בתודה מראש

TCB

New member
../images/Emo2.gif

מוזר אותו סגנון, שם חדש, אפילו אותה שגיאת כתיב אם = עם אולי במקרה זה פיצול אישיות? סתם הירהורים....

מעניין גם אני זיהיתי

את אותו סגנון בדיוק. מוזר כמה שהודעה אחת מביאה לפעמים אנשים חדשים לפורום, כאלה ש"רק" קראו עד עכשיו.. מה זה הקרום של החלב. פיצול אישיות? זה עושה את העסק מעניין פי שניים. אני מציעה להתעלם.

drz400e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתם רואים....שווה להשאיר את השרשור רק בשביל לראות את חדות העין של החברים....גם אני ראיתי את זה...

יש לי חברה

אופטימטריסתית... אם היא תראה את השרשור הזה היא תרגיש מאוד לא בטוחה במקצוע שלה....

tricia

New member
רחל, יהודה, גלית: סימני פיסוק!

לא משנה באיזה שפה, אנשים זקוקים לסימני פיסוק בשביל להבין מה כותבים! באופן מפתיע רחל, יהודה, גלית לא שמעו על ההמצעה הזאת!

drz400e

New member
גם אם משתמשים במקלדת הורטואלית

גם אם משתמשים במקלדת הורטואלית של תפוז, אפשר אח"כ להכנס להודעה ולהוסיף סימני פיסוק, שאני יודע שחסרים במקלדת הורטואלי.טריסיה צודקת...אני מפסיק לנשום כשאני קורא הודעות בלי סימני פיסוק....

kanada1

New member
לפני שאת דורשת סימני פיסוק תדעי שכו

שככה כותבים המצאה לא עליך אמרו "מכל מלמדי השכלתי"

babajos

New member
בבקשה בעדינות

כבר מנסים לנחש מי מדבר וקוראים לי בשמות, אני לא תמיר,ומעניין באמת מי זה, כנראה היא סיפרה שעשה לה משהו, בטח כל מי שהבטיחה לו ויזה ולא קיימה נחשב נוכל ? למה מנסים לעשות אותי גזען? הרי אמרתי בפרוש שאין לי בעייה עם היותה מוסלמית, אבל אני יודע ששיקרה ומשתמשת בתואר יהודיה מטעמי נוחות ,מאיפה אתם בטוחים שיש לה 100% הצלחה כמה זמן אתם מכירים אותה שנה? ובגלל השנה הזו היא מלאך?! מה עם אלו שמכירים אותה 12 שנה, זה לא נחשב? תפסיקו לעשות את זה אישי, אני לא הסתבכתי איתה כי ברחתי בזמן זה לא אומר דבר,ואם מישהו בא להזהיר פה ומדבר מניסיון כבר הוא נוכל וגזען, מה קורה פה לעזאזל? הצגתם אותה כעורכת דין, וכשאמרתי שהיא רק יועצת ולא עורכת דין פטרתם אותה כהוא זה? היא מציגה את עצמה בתור עורכת דין ועל זה אנשים נשענים כי נשמע הרבה יותר בטוח עורך דין מיועץ הגירה, ואגב לכל אלו שכבר שילמו, תבדקו תעריפים ואת ההבדלים בין יועצי הגירה ועורכי דין ותגלו שהמינימום 5000$ ששילמתם היו מעל ומעבר, ויועץ הגירה כולם יכולים להיות, בJ.C.C במונטריאול נותנים יעוץ הגירה חינם,ורק בגלל שספרתי שניי שקרים, אז נהייתי גזען ומחפשים להעליב אותי,ומזהים פה איזה סיגנון, וממליצים להתעלם, ואותה פטרתם בקלות. ואגב חוץ מהשערות, מאחר ואף אחד לא יודע מה הקשר האמיתי שלי לנושא חוץ ממה שסיפרתי, הייתי מבקש מהתוקפים אולי לנסות להסביר מה המניע שלי, אם הם כל כך מכירים את כל ההיסטוריה,ואני לא מציע לשער השערות שווא, כי את זה כל אחד יודע לעשות, עושים את זה הרבה בעיתון. ויתרה מכך אם היא תהייה מוכנה להיחשף ולשבת מולי ולהגיד שאני משקר, כולם יקבלו פה התנצלות, מאחר והיא לא יודעת מי אני , אני משער שזה סיכון שהיא תצטרך לקחת, אני מוכן לסיכון, מה שנשאר לי עכשיו לעשות זה לחכות ל" לעורכי הדין" מהפורום שלנו " של " העורכת דין " הנ"ל ונראה מי משקר, ואז נראה אם אני גזען שצריך להתעלם ממנו. מצידי מי שרוצה שיתקשר אליה,אני חשבתי לתומי שחובתו של אדם לדווח אם הוא מזהה בעל סמכות שמועל בתפקידו, מבחינתכם זה הפך אותי לנוכל וגזען אז סליחה ומאחל לכולם פה לקבל דרכה ויזה תוך שבועיים אמן ואמן. בהצלחה!!!

drz400e

New member
חבל שאתה מתרגש

אתה לא יודע שההגנה הכי טובה היא התקפה...? אני חושב שזה מה שעושים לך פה....

למעלה