בבקשה בעדינות
כבר מנסים לנחש מי מדבר וקוראים לי בשמות, אני לא תמיר,ומעניין באמת מי זה, כנראה היא סיפרה שעשה לה משהו, בטח כל מי שהבטיחה לו ויזה ולא קיימה נחשב נוכל ? למה מנסים לעשות אותי גזען? הרי אמרתי בפרוש שאין לי בעייה עם היותה מוסלמית, אבל אני יודע ששיקרה ומשתמשת בתואר יהודיה מטעמי נוחות ,מאיפה אתם בטוחים שיש לה 100% הצלחה כמה זמן אתם מכירים אותה שנה? ובגלל השנה הזו היא מלאך?! מה עם אלו שמכירים אותה 12 שנה, זה לא נחשב? תפסיקו לעשות את זה אישי, אני לא הסתבכתי איתה כי ברחתי בזמן זה לא אומר דבר,ואם מישהו בא להזהיר פה ומדבר מניסיון כבר הוא נוכל וגזען, מה קורה פה לעזאזל? הצגתם אותה כעורכת דין, וכשאמרתי שהיא רק יועצת ולא עורכת דין פטרתם אותה כהוא זה? היא מציגה את עצמה בתור עורכת דין ועל זה אנשים נשענים כי נשמע הרבה יותר בטוח עורך דין מיועץ הגירה, ואגב לכל אלו שכבר שילמו, תבדקו תעריפים ואת ההבדלים בין יועצי הגירה ועורכי דין ותגלו שהמינימום 5000$ ששילמתם היו מעל ומעבר, ויועץ הגירה כולם יכולים להיות, בJ.C.C במונטריאול נותנים יעוץ הגירה חינם,ורק בגלל שספרתי שניי שקרים, אז נהייתי גזען ומחפשים להעליב אותי,ומזהים פה איזה סיגנון, וממליצים להתעלם, ואותה פטרתם בקלות. ואגב חוץ מהשערות, מאחר ואף אחד לא יודע מה הקשר האמיתי שלי לנושא חוץ ממה שסיפרתי, הייתי מבקש מהתוקפים אולי לנסות להסביר מה המניע שלי, אם הם כל כך מכירים את כל ההיסטוריה,ואני לא מציע לשער השערות שווא, כי את זה כל אחד יודע לעשות, עושים את זה הרבה בעיתון. ויתרה מכך אם היא תהייה מוכנה להיחשף ולשבת מולי ולהגיד שאני משקר, כולם יקבלו פה התנצלות, מאחר והיא לא יודעת מי אני , אני משער שזה סיכון שהיא תצטרך לקחת, אני מוכן לסיכון, מה שנשאר לי עכשיו לעשות זה לחכות ל" לעורכי הדין" מהפורום שלנו " של " העורכת דין " הנ"ל ונראה מי משקר, ואז נראה אם אני גזען שצריך להתעלם ממנו. מצידי מי שרוצה שיתקשר אליה,אני חשבתי לתומי שחובתו של אדם לדווח אם הוא מזהה בעל סמכות שמועל בתפקידו, מבחינתכם זה הפך אותי לנוכל וגזען אז סליחה ומאחל לכולם פה לקבל דרכה ויזה תוך שבועיים אמן ואמן. בהצלחה!!!