הגירה לקנדה

TrigATUSA

New member
צריך לקרוא סטטיסטיקה בזהירות

כי צריך להבין מה בדיוק היא מסכמת, לפעמים כשסוכמים הרבה מספרים מקבלים תוצאה שאין לה משמעות
&nbsp
אם תגלגלי את הדף למטה קצת תראי שמחירי השכירות בוונקובר פחות או יותר נחשבים לאותו מחיר כמו תל אביב (אחוזים בודדים), ויש הפרש משמעותי בדירות גדולות (3 BEDROOMS). אבל זה הקטצ' - בקנדה (ובוונקובר) כמעט לא בונים דירות כאלה, ולכן אני מנחש שקבוצת הדגימה לא רלבנטית)
&nbsp
כלומר, בפועל ההשוואה מצביעה על אותו מחיר, אבל שאני מניח שהם משווים את הממוצע, ומכיוון שמצב הדירוה הממוצעת בתל אביב הרבה הרבה יותר גרוע מוונקובר, אפשר לראות איך הדיור ה*מקביל* בוונקובר בשכירות יותר זול.
&nbsp
שימי לב איך מחירי הבתים לקנייה הרבה יותר יקרים בתל אביב.... ההפרש הגדול הפתיע אפילו אותי

נורא מצחיק, כי אני דיברתי קודם על זה

שכמעט אין דירות עם חדר שינה אחד בתל אביב, ולכן אי אפשר להשוות, ואת זה ביטלת. אבל אין לך בעייה להגיד בדיוק את הדבר ההפוך (שבונקובר אין כמעט דירות עם שלושה חדרי שינה ולכן אי אפשר להשוות). אגב, בכלל לא ברור לי כמה דירות עם 3 חדרי שינה יש במרכז ונקובר. אני יודעת שיש בניינים שבהם הדירות קטנות (כולל כאלה שאליהם אסור בכלל להכניס ילדים), אבל אני לא יודעת מה המצב באופן כללי. כרגיל, דרושים נתונים, ולא סתם שתגיד מה שנראה לך. תורך לחפש את הנתונים - אני הבאתי נתונים שמראים שבכל מקרה, אם בכל זאת רוצים להשוות, הדיור בתל אביב יותר זול, בין אם מדובר על חדר שינה אחד או על שלושה - ומלכתחילה ציינתי שהדיור בתל אביב הוא בעל אופי שונה, שאתה קורא לו "הרבה הרבה יותר גרוע" אבל אני קוראת לו "עדיף בהרבה על לגור בקומה 20". אין דיור "מקביל" ובזה כבר דנו.
ומחיר הבתים לקנייה פשוט לא רלבנטי, כי לא על זה הדיון (נעזוב למה זה בדיוק מתייחס וכו' - בוא נישאר בדיון המקורי).

PuffDragon

New member
עיר זולה = עיר נידחת

זה הולך ביחד. הקנדים לא דבילים, איפה שטוב לחיות ויש משרות, בתי ספר טובים ואיכות חיים, יוקר המחיה גבוה.
באופן כללי, לא יותר זול לחיות בקנדה מאשר ישראל. גם כאן מעמד הביניים נחנק, וגם כאן עלו המחירים באופן דרסטי בשנים האחרונות.
&nbsp

למעלה