הגירה לקנדה

גולן1009

New member
הגירה לקנדה

שלום לכולם, אני ושאשתי עם 2 בנותינו מעוניינים להגר לקנדה. אשתי ובנותיי בעלות אזרחות ודרכון צרפתי. האם יש אפשרות כלשהי לאנשים פשוטים, ללא מקצוע משמעותי וללא כוונות ללמוד, אשר פשוט רוצים להנות מאיכות חיים אחרת, להגיע לקנדה ולהצליח למצוא עבודה ולנהל חיים במקביל לנסיונות להשתקע באופן מסודר.
אודה על תגובות

bubamarra

New member
למה אתה מתכוון "אפשרות"?

מבחינת רשויות ההגירה? לא ידוע לי על הקלות לצרפתים, אבל אני לא מוסמך. תבדוק באתר שלהם.
&nbsp
מבחינה כלכלית וחברתית? כן בוודאי.

גולן1009

New member
הגירה לקנדה

אני מתכוון לאפשרות להגיע עם ויזה תייר ולהשתלב בהליכים חוקיים בדרכים כלשהן. אילו סוגי עבודות ניתן לעסוק-גבר ואשה, האם השכר מספק על מנת לפרנס 4 נפשות, האם מדיניות ההגירה פתוחה או שמא קשוחה. אני חושב להעביר פעילות עסק ייבוא קטן מהארץ לקנדה-האם זה יעזור בשילוב החוקי במדינה? (אם יש חברים בפורום העוסקים בייבוא אשמח לשתף במהות העסק-ישראל מדינה קטנה ודי ברור לי שרווחים עשויים לצמוח במדינה מתקדמת וגדולה יותר).
תודה

Anonymizer

New member
על פניו נשמע שיהיה לכם לא פשוט

למצוא דרך עבורכם להגר.
רצות שמועות של אפשרות הגירה לנהגי משאיות, אבל באמת שאין לי מושג כמה זה אמיתי ובמה זה כרוך.
&nbsp
* אולי מישהו שמכיר יותר מקרוב יכול להרחיב?
&nbsp

אני אהיה קצת יותר בוטה

ויזת תייר מיועדת לביקור בלבד וניתנת לתקופה של עד חצי שנה (אפשר גם ללמוד בתוכנית שאורכה עד חצי שנה). בשביל הליכים חוקיים להגירה צריך לעשות את אחד מתהליכי ההגירה- וזה לא פשוט.

והצעד הראשון מתחיל בלקרוא את ההודעה של המנהל למעלה ולשאול את השאלות בפורום הנכון

גולן1009

New member
הגירה

תודה על התגובות-גם על הבוטות שבהן...נהג משאית זה לא הכיוון לטווח ארוך. אין בעיה בטווח זמן ראשוני לעבוד בעבודות לא פשוטות על מנת לא להתבטל, אבל לטווח ארוך הרעיון הוא להעביר עסק קטן של יבוא ולנסות למנף אותו לעסק שיהווה מקור עבודה אולי למקומיים מה שיאפשר אולי אישורי שהייה זמניים וקבועים במרוצת השנים. אז אם יש חברים העוסקים בדבר אשמח לשתף ולקבל אינדיקציות לסיכויי הצלחה של התוכניות שלי. בכל אופן תודה והצלחה לכולם...

Anonymizer

New member
אין לך סיכויי הצלחה בתוכנית שלך

אז או שתשב לקרוא היטב את התוכן שנמצא בפורום הזה ו/או באתר ה CIC, או שתפנה ליועץ הגירה מוסמך (עם דגש על מוסמך)
&nbsp
&nbsp

PuffDragon

New member
מדיניות ההגירה קשוחה. אין אפשרות להגיע כתייר ואז למצוא עבודה

זה פשוט לא עובד ככה.
גם אני אמליץ לך לעבור לפורום המקביל ולקרוא שם את הודעת המנהל, וגם את אתר ההגירה הקנדי.
&nbsp
בהצלחה.

הגירה לקנדה מבוססת על קריטריונים קשיחים, ביניהם השכלה.

לו היה לך נניח תואר ראשון בכלכלה,ותואר שני במנהל עסקים, והיית מעוניין להקים סניף של חברת היבוא שלך בקנדה, יכול להיות שהתוכנית שלך היתה עובדת, במיוחד עם החברה רווחית ומצליחה, והסניף הקנדי היה מצליח בהתאם.

יכול להיות שגם עם תואר ראשון בלבד, או הנדסאי, תוכנית עסקית כזו הייתה מצליחה. אבל ללא השכלה פורמלית הסיכוי להגר לקנדה אפסי.

עדיף לכם

לא ללכת ראש בקיר! למה לחפש קשיים???
גם ככה החיים בישראל קשים, עוד בקנדה אתם רוצים קשיים עם ההגירה הלא קלה שמחכה לכם?

תארזו מזוודות, תחזקו שפה זרה של מדינת היעד
תהגרו לאירופה! ספרד, איטליה, אנגליה
תנסו
אין לכם מה להפסיד !!
הרי לאישתך יש דרכון צרפתי!!!! תנצלו הזמדנויות שכבר יש לכם
יש לכם ביד הזדמנות נדירה, יש לכם דרכון זר
תסעו לטיול במדינת היעד באירופה, ותראו איזו מדינה תרצו לגור בה,

לא יהיה קל, אבל אירופה בהחלט טובה יותר מישראל...
אולי בצרפת יש אנטישמיות רבה,

אך תבדקו מדינות אחרות
לא משמועות או חדשות, אלא מהחיים שם,
בעצמכם , מראייה במו עיניכם רק אז תדעו האם זה רק שמועות והפחדות או שאין שמה אנטישמיות..

אם היתה לי אזרחות אירופאית בהחלט הייתי מנסה את מזלי בספרד, איטליה או אנגליה... וכן בכל מדינה יש את הקשיים שלה.. אין מדינה שהיא אוטופיה..
בספרד שמעתי שיש אבטלה גדולה, אך לא הייתי שמה ולא יודעת איך זה בא לידי ביטוי בחיי היומיום, ואיך זה משפיע על האזרחים, בהחלט הייתי נוסעת לשם לדבר עם המקומיים ולשאול...

למעלה