חכי שלארה תבוא עם האקדח.
ח חני ב New member 1/5/04 #3 הגזים הכותב במחירים, הגזים מאד מאד. אבל יכולה לאמר משהו אחד: בהחלט אפשר להסתפק בימינו בילד אחד בלבד. (ואל תהרגו אותי)
הגזים הכותב במחירים, הגזים מאד מאד. אבל יכולה לאמר משהו אחד: בהחלט אפשר להסתפק בימינו בילד אחד בלבד. (ואל תהרגו אותי)
ע עמית@ New member 1/5/04 #8 לא הורגת אותך. אבל אני ממש לא מבינה את התשובה שלך. בהחלט אפשר, כמובן, אפשר גם לחיות ללא ילדים, אפשר גם לשרוד שלוש שנים בשבי החיזבאללה (ולך יש שניים)
לא הורגת אותך. אבל אני ממש לא מבינה את התשובה שלך. בהחלט אפשר, כמובן, אפשר גם לחיות ללא ילדים, אפשר גם לשרוד שלוש שנים בשבי החיזבאללה (ולך יש שניים)
ח חני ב New member 1/5/04 #9 לא יודעת אם לכתוב פה אז אני אכתוב לך במסר. ולא אמרתי שאפשר בלי ילדים. אמרתי שאפשר רק עם אחד.
ע עמית@ New member 1/5/04 #11 את יכולה לכתוב מה שנראה לך לנכון. וברור שכלכלית וכלל עולמית היה עדיך שהמין האנושי היה קצת מפסיק להתרבות, אבל את יודעת מה עשה החוק של "רק ילד אחד" בסין?
את יכולה לכתוב מה שנראה לך לנכון. וברור שכלכלית וכלל עולמית היה עדיך שהמין האנושי היה קצת מפסיק להתרבות, אבל את יודעת מה עשה החוק של "רק ילד אחד" בסין?
ח חני ב New member 1/5/04 #13 מה עשה? אבל מאד מרגיז מה שקורה בארץ: בשוהם מסתכלים עלייך בתדהמה אם יש לך "רק" 2 ילדים. "מה? את לא רוצה עוד אחד"...............?????????? אנשים לא מבינים איך אפשר לגדל רק שניים.
מה עשה? אבל מאד מרגיז מה שקורה בארץ: בשוהם מסתכלים עלייך בתדהמה אם יש לך "רק" 2 ילדים. "מה? את לא רוצה עוד אחד"...............?????????? אנשים לא מבינים איך אפשר לגדל רק שניים.
ע עמית@ New member 1/5/04 #16 בנות מומתות כי אנשים רוצים בנים. האולטרא סאונד פורח, כי מפילים עובריות נקבות. יופי טופי.
ח חוה 1 New member 1/5/04 #17 זה ממש לא נכון , תכנסי לפורום הריון ולידה. לא מזמן עשו שם סקר מה המין המועדף. הרוב המוחלט מוחלט רוצה בנות.
זה ממש לא נכון , תכנסי לפורום הריון ולידה. לא מזמן עשו שם סקר מה המין המועדף. הרוב המוחלט מוחלט רוצה בנות.
ח חוה 1 New member 1/5/04 #35 ../images/Emo3.gif כשהמחשב נכבה כל 3 דקות אי אפשר לקרוא את כל השירשור. מצטערת.