הגיע לי במיל

דורית++

New member
צוחקת עלי?

העבודה הזו שפיטרו אותה ממנה אחרי שעבדתי שם כמה שנים טובות, הייתה בלוד. כל בוקר נסעתי דרך השכונות האלה. פעם הגיע אחד מהעובדים וסיפר שבדרך לעבודה נסע במיקרה אחרי רכב שירו עליו בנסיון התנקשות.

חוה 1

New member
זה נחמד שלמשהו אחר יש וירוס אה?

מרחוק זה נראה משעשע? אני כבר גולשת לדעתי 15 דקות ועדין הכל בסדר

עמית@

New member
ופורום הריון כולו מלא סינים וממוקם

בסין בחוות נידחות שבהן חיים חקלאים שרק רוצים כוח עבודה זול?

חני ב

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif לא ידעתי

שמעתי על מקרה כזה שהיה בארץ, לא זוכרת אם האם הפילה בנות או בנים אבל זוכרת שהיו לה כמה ילדים מאותו המין והיא רצתה את המין השני.

kimc

New member
אוכלוסיה שלמה של דור שלישי

מפונק ששישה אנשים הולכים מאחורי (4 סבים + 2 הורים) ומספקים לו את כל מה שעוד לא חלם לבקש. כיום מתחילים בסין מחקרים על תופעת הדור השלישי הנ"ל ועל השפעתו הלא ידועה עם כי מפחידה גורמים מסוימים על החברה והכלכלה בסין

חני ב

New member
ודרך אגב

אני נורא מקנאה בכאלה שיש להם 3 ילדים, אני חושבת שזה האידיאלי. חבל רק שאיני רוצה. נכון שאני סותרת עת עצמי? (אני לא ממש בנויה לעוד אחד).

Kalla

New member
השוואה קצת מוגזמת, לא?

לא כולם אוהבים ילדים ויש הבוחרים מרצונם לא להביא כאלה. זה טבעי ולגיטימי בעיני בדיוק כמו שטבעי בעיני שיש כאלה שכן רוצים ילדים. אני יכולה להבין ולכבד אנשים שיודעים איך הם רוצים לחיות את חייהם, שמשקיעים את מרצם בדברים אחרים וטוב להם וזה נהדר. שבי החיזבאללה, לעומת זאת זה לא משהו שבחרת בו ואין לך ברירה אלא להיות במצב הזה תוך שלילת חירויות וזכויות בסיסיות ובתיבול עינויים קשים. ממש לא ברורה לי ההשוואה.

דורית++

New member
מסכימה עם חני

אפשר להסתפק באחד. בטוח יצא די מוצלח כשהמשאבים מוקדשים לו בלבד. אבל האמת היא שהיום, אחרי שאני יודעת איך זה בלי ילדים ואיך זה עם, אז לדעתי אפשר להסתפק בדגים. ובבקשה לא להרוג גם אותי.

חני ב

New member
לא אהרוג אבל למה דוקא דגים?

כי אינם מדברים? אינם זקוקים לכלום? אני מעדיפה חתולים.

דורית++

New member
חתול דורש קצת יחס

ובכלל התכוונתי לקרפיונים באמבט. מתכוננים לבלתי נמנע. עכשיו הילדים שלי באמבטיה. רבים על איזו כף עץ מפגרת. לי מתחשק לברוח לניו זילנד.

למעלה