הגיע זמן למות.....

איליה.

New member
אפילו אם לא משתמשים באצטדיון

מרכז הקונגרסים בחיפה יותר גדול מבנייני האומה. כן, מה לעשות, אני תמיד אשאר פטריוט חיפאי... איליה.

Yaniv-DC

New member
אני עם איליה...

כמו שאמרתי - לא רק שלא חייבים ירושליים, אלא גם נהוג להעביר אירוויזיונים לעיר אחרת בזכייה של אותה המדינה.

איליה.

New member
נכון. ורק האירים לא שמעו על זה.

(ואל תגיד לי שמילסטריט היא עיר אחרת, כי מילסטריט היא לא עיר).

עיר? חה!

מילסטריט היא חתיכת חור (אבל חור יפה) באמצע חבל קורק, שבקלות ניתן לפספס אותו (פעמיים פיספסנו אותה, למרות שנסענו בתוכה). אבל, איזור הארוות שלה ע נ ק (גדול יותר מהעירה עצמה). האולם העיקרי (או שמא יש לכנות זאת האורווה העיקרית) הוסב לאולם התחרות. אגב, עד היום מתנוסס שם בגאווה לוגו התחרות (ואני מתכוון ב ג א ו ו ה). הו אירלנד, אירלנד... תא"י.

איליה.

New member
אני בהחלט מסכים איתך

גם אני לא מבין איך איסלנד לא זכתה ב-2000. ב-1999 אמנם היה לה השיר האיסלנדי הכי טוב אי-פעם, וגם השיר הכי טוב של השנה, אבל גם הזכייה של שוודיה היתה מובנת. ב-2000, אחרי ההופעה של איסלנד, חשבתי שהם הולכים שוב לקחת מקום מאד גבוה, אם לא ראשון. זה אחד מהשירים הבודדים מ-2000 שאני עדיין נהנה לשמוע אותו בכל פעם, וכמובן שזה השיר הכי טוב. גם המקום האחרון ב-2001 לא מובן לי. נורווגיה פישלה בגלל הגופיה של הלדור בצבע המוזר הזה (עם החליפה שהוא לבש ב- Melodi Grand Prix הוא היה מגיע למקום הרבה הרבה יותר גבוה). אבל איסלנד??? שיר קצבי, קליט ונעים לאוזן - ממש תמוה המיקום הזה.

היי היי לא לרדת על שארלוט!!

השיר של שוודיה היה מצויין, כאילו "אבבא" קמו מקברם והשתלטו על האירוויזיון. לאיסלנד לא הגיע לזכות מהסיבה הפשוטה שמדובר בעם מסוכן שכבר שחרר לאוויר העולם מגפה מסוכנת יותר ממגפת האנטרקס שידועה בשם ביורק, אז צריך לקחת סיכון שגם זאת תתפתח למוטציה?

Yaniv-DC

New member
היי היי לא לרדת על האנתרקס!

קודם כל, איסלנד הייתה אמורה לזכות ולא שרלוט. אין מה להשוות בין השיר הכל כך חמוד הזה לבין החיקוי הכל כך מעיק ההוא.

אייל_18

New member
זה רק אני, זה רק אני

...שפשוט מתעב את איסלנד 2000. תמיד שנאתי את השירים הדנים של שנות ה 80, את "הוט הייז", את שוודיה 91´, את בריטניה 2000... כל השירים המתוקים האלה... !NOT זה מזכיר לי ת´שירים שהמורה לאנגלית בכיתה ד´ הייתה שרה בשיעור, עם המילים הפשוטות והלחן הקליט... שכל ילד בן... 9 (!) יכול לשיר... והחצאית שלו, אוי כמה שזה היה מטופש. לא אהבתי.

אגב הגופיה של הלדור

שאני ראיתי את זה, הייתי משוכנע שהוא לא סיים לכפתר את החולצה ולדחוף אותה למכנסיים והוא היה חייב לעלות כמו שהוא... פיספסתי את הפואנטה..

איליה.

New member
LOL

לי היתה תחושה דומה בדנמרק 1997, ואני עדיין לא פוסל את זה. לדעתי נפתח לקאי הכפתור של החולצה, ולכן בזמן השיר הוא ניסה לסגור אותו, אפשר לראות את זה בתנועות שלו. מי שלא נפתח לה הכפתור באופן מפתיע (כל הסיכויים יהיו שהכפתור לא יעמוד בזה) - זאת הזמרת של יוון 1996.

אני חייב להסכים בחלקיות אטומית

הארוויזיון באמת איבד קצת מהייחודיות, קצת מהפולקלור, אבל עדיין לא הגיע הזמן למות. זה כמו גבר בן 35 שיש לו קרחת אבל עדיין חיי המין שלו בשיא. הארוויזיון מתחיל להתקרח מהפלוקלור שלו, אבל עדיין הוא מאחד מאחוריו הרבה מעריצים, אז אל נא לנו להספידו טרם עת, כי כמו שאמר אהוד "הארוויזיון עדיין חיי, נושם ובועט" יצא לי חרוז...

EuroSims

New member
תסלח אבל ../images/Emo124.gif - ש-ט-ו-י-ו-ת

הארוויזיון צריך לסיים את דרכו ? אתה כל כך לא במציאות תסלח לי אם אני אהיה בוטה אבל רואים שאתה מ מ ש לא מבין כמו עד כמה שאתה טוען תן לי לציין בפנייך כמה עובדות א. הארוויזיון הוא -עדיין- פופלרי מאוד וזה שכאן בארץ לא כל כך שמים עליו זה לא אומר כלום על מדינות אירופה ששם היחס רק "במעט" שונה. ב. כולם יורדים על הארוויזיון ואומרים שהוא פאסה והכל אבל יום אחר כך מסתבר שכולם ראו ולכולם יש מה להגיד - אז הנה לך. ג. הארוויזיון משודר בכל רחבי העולם ויש לו הרבה חובבים גם בארצות שממש אין להם קשר עם אירופה, ומנסיוני האישי אני יכול לספר לך שבדיוק יצרתי קשר עם חובב ארוויזיון מקוריאה ואחד מפורטו ריקו והם -לא- אירופאים במקור - וגם אף פעם לא ביקרו בשום מדינה כזאת אז הייתי אומר שלארוויזיון יש יותר רייטינג ממה שאתה יכול לשער בנפשך ! ישנם עוד לא מעט נקודות שאפשר להעלותלנושא זה שקצרה היריעה מלהזכירם. ולכן תן לי להגיד לך כי כל המרננים על סיום דרכו של הארוויזיון ממש אבל ממש מ##### את השכל! יורוסימס

Yaniv-DC

New member
תיקונון...

כתבת שלא שמים על האירוויזיון בארץ... דווקא כן שמים... כל שנה הוא שוב מקום ראשון ברייטינג הכללי, למעט השנה שהוא היה מקום שני (הגמר של מכבי ת"א היה היחיד שעבר אותו). וכמו שציינת, החל מיום המחרת לכוווווולם יש מה להגיד, גם לכל אותם שונאי ומתנגדי הארוע שיודעים בדיוק מה קרה שם... הם הרי צפו בזה רק כדי לוודא שהארוע אכן רע ליהודים...

אני מעדיף לדבוק בעובדות.

תחרות הזמר של האירוויזיון היא השידור החי הנצפה ביותר בעולם (להוציא את טקס הפתיחה של האולימפיאדה. אבל זאת כידוע, נערכת אחת לארבע שנים). אני חושב שזה בערך מסכם את כל הדיון. I rest my case תא"י.

למעלה