הגיע הזמן לפרוק

hatzilonit

Member
מנהל
ראי מה שכתבתי ל-itzikH למטה

Acoustic 3

New member
כל כך צודק. כל כך, אבל כל כך צודק.

כשאבא שלי אמר לי שהיותי הומו זה דבר טראגי לא יכלתי שלא לכעוס.
בדיוק כשהוא אמר את זה, חלפנו על פני תאונת דרכים עם הרוגים, והוא מעז להגיד שזה טראגי?
הוא התייתם מאביו בגיל 7, מאימו בגיל 19, שלוש מאחיותיו חלו בסרטן שלבסוף ניצח אחת מהן - ואתה אומר טראגי על בנך הבריא בגופו ובנפשו?
&nbsp
יש דברים כל כך מקוממים.

aשרון

New member
אקוסטיק...

האמירה של אבא שלך כלפיך מאוד מקוממת, אבל שים לב שעל פני השטח הוא דיבר פה עליך ו-אליך, אבל הסאבטקסט פשוט צורח שהוא דיבר פה על עצמו, שזה טרגי בשבילו, איך הוא קולט את הדברים. זה עצוב, מעצבן ומתסכל, אבל עם הזמן זה גם ניתן לשינוי. ככל שהוא יסכים להיפתח אליך ואל היותך הומו, אתה תתחיל לראות שינוי בהתנהגות שלו כלפיך.

סבלנות, סבלנות, סבלנות, סבלנות ועוד פעם סבלנות.

hatzilonit

Member
מנהל
ההשוואה היא ברמת "דחיית הילד בגלל משהו מולד"

וזה גם המקרה שלי, אגב

שנים שאמא שלי מסבירה לי שאם אני רק "אחשוב מחשבות נכונות" אני לא אצטרך את הכדורים שמטפלים במצבי ומאפשרים לי לתפקד בחברה.

וגם ש-"לא צריך לבחור בדרך הקלה" (שזה מבחינתה לחיות כמו שמתאים לי ולא לפי איך שהשכנות שלה חיות).
והמבט בעיניים - המבט של אכזבה ותוכחה, של "אם רק היית שונה"...

אז לומדים לסנן מה ששומעים ולא לומר כל מה שרוצים.

(אגב, בריאותה של אמא הוא רעוע ביותר והיא בעצמה זקוקה לטיפולים קבועים כדי לתפקד)

Mr Fahrenheit

New member
לא יודע כל כך מה לומר..

מצד אחד היא מתעניינת ושואלת ומצד שני זה עושה לה רע לשמוע את האמת כל הזמן..
יש בזה התנהגות לא רציונלית ולכן כדאי לנסות להבין מה האינטרס שלה לשאול כי אני מניח שהיא יודעת את התשובה עוד לפני שאתה עונה..
&nbsp
אני חושב שחיית מספיק זמן בארון ובהסתרה כדי שעכשיו אתה תוכל להנות מהפירות של היציאה ולהיות אתה מול החברים שלך ולא שלה, ולהכיר להם את עצמך ואת בן הזוג שלך כמו שצריך. זה באמת לא עניינה. חברים של ההורים ובני משפחה זה כבר עניין אחר..
&nbsp
תנסה להראות לה כמה שיותר שאתה מאושר, זה עוד דבר שאני חושב שכדאי להשקיע בו מאמץ.
ככל שהיא תראה יותר כמה אתה מאושר וטוב עם עצמך, ככה יהיה לה יותר קל להשלים עם זה לדעתי.
&nbsp
קשה לי לדבר מניסיון (ואולי טוב שכך).. אצל אמא שלי זה די התקבל בסדר, אבל עברה כבר שנה וקצת ועדיין לא כל כך מדברים על זה. היא מכירה את בן הזוג שלי, אני ישן אצלו כל סופ"ש ולא בבית וגם הוא ישן פה פעם, ואנחנו יוצאים הרבה ואני לא אומר לה שאני יוצא "עם חברים" כמו פעם אבל עדיין לא ממש מדברים על "זה".

aשרון

New member
שוב היי ...

זו דרך ארוכה להגיע לקבלה של ההורים את הנטיה המינית שלך.
יש כאלה בינינו שגם לא רואים בה את הסוף הטוב וגם אף פעם לא ייראו, בגלל שההורה באמת לא מסוגל להכיל את המצב או סתם עקשן.
זה קשה, זה מעצבן, זה מתסכל, אבל למרות הקושי זה שווה לך (ולכל אחד ואחת מאיתנו) להתעקש על האמת שלך, כי אלה החיים שלך וזאת זכותך לחיות אותם כפי שאתה רוצה. זה האושר שלך, זה מי שאתה, אלה החיים שלך - ואתה חי אותם ולא אף אחד אחר.

mountain0goat

New member
בכיף, פשוט העבודה חונקת לאחרונה ואני לא רוצה אפילו

להדליק מחשב כשאני חוזר הביתה.

הומוסקסואליות

הומוסקסואליות היא מחלה גנטית מולדת שיש לחקור ולמצוא לה מרפא
כל תודעה בעלת שכל בריא יכולה להבין את זה בנקל
הטבע ברא שני מינים שונים אצל רוב בעלי החיים למטרה ברורה מאוד
זה דבר שנמצא ביסוד היסודות של הטבע
משגל הומוסקסואלי עלול להביא איתו גם מחלות נוספות כגון איידס, מחלות מין שעוברות בקלות יתר דרך פי הטבעת, ודימומי רקטום
(שכן איבר זה לא נועד לחדירה אלא להוצאה)

ב-20 השנה האחרונות העולם קיבל תפנית מעוותת מבחינה פוליטית שבמסגרתה עלו ארגונים מסויימים של זכויות אדם לעמדות כוח שטרם נראו
וארגונים אלה מפיצים תעמולה שקרית וחינוך לקוי ברחבי העולם
אחד השקרים הבולטים והמזעזעים ביותר הוא ש-"שכיחות ההומוסקסואליות היא פחות או יותר 10 אחוז בכל אוכלוסיה"
כשמחקרים מהשנים האחרונות הראו חד משמעית שמדובר בפחות מ-3 אחוזים! ולא רק של הומואים, אלא של כל מי שאיננו בעל נטיה מינית בריאה
(הומואים, ביסקסואלים, הפרעה מגדרית וכו'... כל הסטיות המיניות בקיצור)
אחוז זה דומה באופן מעניין לשכיחות מחלות הנפש - סכיזופרניה, מניה דפרסיה וכו'... כולן יחד עומד גם הוא בסביבות ה-3 אחוזים

ההבדל הוא שחולי נפש מקבלים בהבנה את האבחנות הרפואיות ואינם מתמרמרים עליהן
ובצדק, מה שיתמרמרו?
האם חולה לב או חולה סרטן יכול לבוא ולטעון "אני בריא כמו שור"? הרי זה מגוחך
הפעילות הפוליטית הדורסנית של השנים האחרונות שגורמת למדענים, לרופאים, לממסד הרפואי להתכופף בפני העריצות האספסופית שלהם
היא תעודת עניות לחברה המערבית ולרקבון הפושה בה
הם עושים שקר בנפשם מתוך מניעים ירודים של תקינות פוליטית ובכך חוטאים לאמת ולחינוך של הדורות הבאים

Acoustic 3

New member
אלוהים, כמות הזבל שאתה מוציא מהפה היא אותה כמות זבל

שאני מוציא מהרקטום.
אתה אומר דברים חסרי כל בסיס מבחינה רפואית (לא הומוסקסואליות הביאה את האיידס, ומחלות לא עוברות "מהר טוב" דרך הרקטום).
בנוסף, מחלת הנפש שלך היא הטיפשות שאתה מנסה להסתיר ע"י ניסוח רהוט.
אגב ניסוח רהוט, כדאי לשים נקודה בסוף משפט.
לא חובה, כדאי.

השאלה המתבקשת היא מדוע אנשים כמוך כ"כ סולדים מהומואים ומנטיה מינית אם היא כלל לא נוגעת אליך. הרי, אם אתה לא הומו - אז אל תשכב עם גברים. הומוסקסואליות היא יחסי מין בהסכמה בין שני אנשים בוגרים - מה כ"כ כואב לך שהחברה מקבלת את הסכמתם של שתי ישויות עצמאיות לחיות יחד?
אז בוא אני אענה לך. החושך שאתה חי בו, הוא זה שמונע ממך לקבל את זה.
אתה יכול להמשיך ולתת תעודות עוני לחברה מערבית אבל בשורה התחתונה, העדויות אומרות שבחברה לא מערבית הומואים מוצאים להורג ללא רחם - כך שאם זו החברה שבעיניך תקינה יותר, אז דעותיך כעת מובנות לי ואין אלא לרחם עליך ועל המשפחה שלך שנאלצים לחיות בקרבך.

אגב בורות - אז איזה קטע.
בימי יוון העתיקה יחסים הומוסקסואלים היו מקובלים, ולא רק שהיו מקובלים אלא היו חלק ממגוון סיפורי המיתולוגיה היוונית. כל עוד האנושות התקיימה - היו אנשים בעלי נטיות מיניות. הבעיה שלך היא שאתה אדיוט חסר השכלה, אז אתה כלל לא יודע שנטיה מינית קבלה תפנית כה שלילית בעולם המערבי בגלל הדת. לא לפני.

פויה. לך מפה.

שתה כוס מים ותירגע

ההפרשה המילולית ההיסטרית וגסת הרוח שלך מורכבת מקללות, התנסחות בהמית וירודה שאין לה הצדקה ומעידה גם על רמה רוחנית ביובית למדי, הכפשות אישיות, עלבונות נשיים, ואוסף אקלקטי של מידע טריווילי לא מדויק שמעיד על חוסר השכלה בסיסית

בקיצור התלהמות נחותה שאין בה כל ערך, וכדרכן של הפרשות מילוליות, אין היא ראויה להתייחסות רצינית

אתה מאוד מביך

Acoustic 3

New member
אמר מי שהחליט על דעת עצמו מהי מחלת נפש

בניגוד לכל גורמי הרפואה למיניהן - בחברה מערבית כמובן.
יפה עשית ניתוח אישיות, ואני מניח שמגיע לי כי גם אני עשיתי לך. אבל אני עשיתי את זה תוך התייחסות לדברים שאמרת ואילו אתה, אדיוט שכמותך, לא באמת יכול לקרוא תיגר על הדברים שאמרתי ולהביא טיעונים נגדיים.
למה?
כי הדברים שאני אומר מבוססים ללא שום עוררין ואילו אתה ממציא נתונים וכותב אותם יפה כדי שאנשים סביבך לא יחשבו לחקור בעצמם.
&nbsp
כן. מעניין אותי מי עוד טען שמחלות עוברות מהר יותר דרך הרקטום ושהומואים פיתחו את האיידס. (עוד הנחה אדיוטית לחלוטין שמנותקת מהמציאות)
&nbsp
בקיצור, חדל לברבר.

אינטליגנציה והבנת הנקרא ברמה מאוד מאוד ירודה

אין שכל - אין דאגות

היה שלום
ולא להתראות

לא כל דבר שנוגד את הקו של האספסוף ושל הקונצנזוס זה פרובוקציה

על כל פנים, לפחות לא כל דבר שהאספסוף רואה במבט בהמי ראשון כנוגד את הקו שלו

בכל אופן, עכשיו יש לך כבר 3 מילים לחפש במילון(היות ואני כבר עכשיו יכול להעריך את ה"רמה האינטלקטואלית" שלך)

טוב תראה....

כל איזו תקופה מגיע לכאן איזה טיפוס כמוך ופורס את משנתו עד כמה הומוסקסואליות היא לא טבעית.
לא משנה עד כמה אתה חושב שאתה צודק, לבוא לפורום של הומואים, לומר את זה ולנתח את זה - זה אכן נקרא פרובוקציה.

איפה שהוא אני בטוח שאתה ונטי, אם לא אדם אמיתי שנקלע בטעות לפורום הזה.

למעלה