הגיע הזמן לבדוק

עונה ../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? בשבילכם, מושמוש.
חח סתם.. ליהי
זה שם של פאקצה? תגידו לי אתם.. היית משנה אותו? כה.. בת כמה את? 12 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה? האמת שאף פעם לא באמת הבנתי את זה.. והודית בזה בפני אנשים? אא-אע.. גם בנים יכולים להיות פאקצה? דעע
מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? PINK וזה הצבע המועדף עלייך? נראה לכם?! איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? פופ בעיקר.. אז זה מוזיקה של פאקצות... באמא ש'ך?! לא. באיזה צבע השיער שלך? חום בהיר אורגינל
וזה תואם את הגזע שלנו? חע. לא. היית מעדיפה משו' אחר? יאה.. את מתאפרת? קצת.. ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)? יש לי לפסטיק וקצת שחור.. זהו.. איזה בגדים את לובשת לבית ספר? ג'ינס עם מגפיים/מכנס עם נעליים/ג'ינס עם נעליים/מכנס עם נעליים + חולצת תלבושת כמובן.. ואנשים חושבים שזה פאקצתי? ממ.. לא. וביציאות, מה לובשת? ג'ינס עם גופיה או חולצה/מיני עם גופיה או חולצה. אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? לא.. אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? מה שתגידו.. ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון... נעלי ספורט.. נראה לי מותג... ומגפיים.. וכפכפים.. כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)? לא..:-O לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? וואט דה FUCK?! כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? אה! עכשיו הבנתי ת'שאלה הקודמת
קאסטרו זה טוב.. אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? אנ'לא פאקצה. ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו... מוזרים... אבל במובן הטוב. אם זה במובן של השחור, זה לא=/ (אתם יודעים אם הם גם עם שחור, וגם חמודים אז.. זה גם טוב
) את תצאי רק עם ערסים? למה נראה לכם? את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ומה בדיוק ההבדל בין פרחה לפאקצה? אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? "סוו לא!!" "מויי כיף!!" "לייק לייק".. "הליפסטיק, אלי!".. עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה... אנ'לא פאקצה!! מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? רוני?
חח סתם.. אממ... אין. ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו! מי?
ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...אנ'לא פרחה!! אבל כבר הבהרתי את זה מספיק, לייק.. דה?

מממממ אני לא פאקאצה!!

איך קוראים לך:שאנל זה שם של פאקצה: לא לא לאאאאאאאאא מממש לאאאאאאאאא היית משנה אותו:לאאאאאאאאאאאאא בת כמה את:13 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה:אז זהו מתוקים תבינו לא פקאצהההה והודית בזה בפני אנשים:אני פשוט לאאא גם בנים יכולים להיות פאקצה:בארורררר!!!! כאלה שהם נשנשים... מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות:ורוד וזה הצבע המועדף עלייך:אני אוהבת יותר תכלת.... ממממ וגם ורוד... :) איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע: הכל חוץ מרוק כבד ודיכאון בעע... אז זה מוזיקה של פאקצות...: יש דבר כזה מוזיקה של פקאצות? חחחח לא ידעתי... באיזה צבע השיער שלך:חום וזה תואם את הגזע שלנו: מזה לא אני לא בלונדינית שונאת בלונד כהה שולטטט היית מעדיפה משו' אחר: נו מה אתם קשיי הבנה.??? את מתאפרת: ממממ כן קצת סומק שחור בעניים וגלוס שקוף... אבל עדין ביותרררר ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...): מממממ לא יודעת.... איזה בגדים את לובשת לבית ספר: ג'ינסים וחולצות בצפררר ואנשים חושבים שזה פאקצתי: ממש לאאא וביציאות, מה לובשת: כל מיני... חצאיות ג'ינסים חולצות יפות סטרפלס סריגים... אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...לאאאאאאאאאא אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן: דברו בשם עצמכם..... ולא בדיוק הפרחות יותר בכיוון של ערסיות ואתם אווץ עדינות כאלה פחחחח ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...: ממממממ כל מיני..... נעל ספור סקטור שחורה עם פסים לבנים מגף ורוד עתיק יפההההה מגף כיווצים שחור שפיץ כפכפים למינהם...הנעליים עם השרוכים והיהלום של הקיץ... כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות): מה זה? פסגת הפאקציות<? דברו יפההההה חצי ארון שלי משם!!! מה פאקצי בזה??? לא בקטע של אירופה כזה, מנגו: מה מה מנגו??? כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו: יש לי ג'קט ג'ינס של קסטרו שולט.... אבל איכס כל הפרוות שלהם פיחסהההה רוצחים אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות: אני לא פאקאצה אני פשוט.... אני!!! ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...: מתלבשים שחור שמים מלאאא שחור בעיניים מתאפרים כבד.... הולכים עם הנעליים האלה עם השרוכים הפתוחים.... לא מחבבת אותם כל כך.... אוהבים ת'שטן... את תצאי רק עם ערסים: לאאא! אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות: לייק שיו סואו מושי עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה... : שאני אוהבת ורוד? מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה: לא יודעת אם יש אחת כזאת... ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!: מי מכיר אותה?? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד: אני לא פקאצההה בכללל לא!!!!

בגלל שמשעמם לי

איך קוראים לך?שרון זה שם של פאקצה?לא יודעת היית משנה אותו?לא בת כמה את?13 מתי הבנת שאת פאקצה:אני לא.. והודית בזה בפני אנשים:ראה סיעיף א' (שאלה קודמת) גם בנים יכולים להיות פאקצה:כן /: מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות:ורוד וזה הצבע המועדף עלייך:לא שחור שולט...!! איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע:רוק בעיקר גריין דיי אז זה מוזיקה של פאקצות...:לא חושבת.. באיזה צבע השיער שלך:חום בהיר וזה תואם את הגזע שלנו:לא ניראה לי היית מעדיפה משו' אחר:לא את מתאפרת:לא ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)רק צלילת אחת שחורה איזה בגדים את לובשת לבית ספר?:אול סטאר ג'נס וחולצת בצפר לבנה או שחורה ואנשים חושבים שזה פאקצתי:לא וביציאות, מה לובשת:ג'נס..וחולצה אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...:חס וחס אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן:שידרוג מטורף! ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...: אול סטאר שחורות,נעלי ספורת שחורות כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות):יש ךי משם רק חולצה שחורה לא בקטע של אירופה כזה, מנגו:לא איכסס כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו:איכס אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות:אני לא ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...:ההגדרה של עצמי?! את תצאי רק עם ערסים:לא את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה.:אתם יותר גרועות! אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות:מה אני יודעת אני מדברת עיברית.. עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...:אני לא.. מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה:לא אהובה (דווקא שנטאה) רוני ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!כן.. ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...אני פיריקית?!

oChiBiChAn

New member
עונה...

איך קוראים לך ?קיי זה שם פאקצה?לא נראה לי..ואני מקווה שלא.. היית משנה אותו?אממ..יכול להיות.. בת כמה?13 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה?אני לא..חס וכרסינה והודית בזה בפני אנשים?^ גם בנים יכולים להיות פאקצה?כן ברור... מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות?ורוד מן הסתם... וזה הצבע המועדף עלייך?לא..זה יפה רק עם שילוב של שחור.. איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?אממ..מטאל,רוק..אממ וקצת פופ כזה.. אז זה מוזיקה של פאקצות?אממ..לא נראה לי שמטאל ורוק זה של פאקצות.. באיזה צבע השיער שלך?בלונד וזה תואם את הגזע שלנו?אממ..יש פאקצות מכל הצבעים והצורות... היית מעדיפה משו אחר?כן שחור עם פסים אדומים-דם... את מתאפרת?כן...לא זזה בלי עיפרון שחור וצללית ירוקה קהה... ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות?(וכמובן הרבה שחור בעיניים)..לא..ירוק ככה זה לא נראה לי של פאקצות..ואני לא שמה בכמיות עיפרון שחור..גלוס יש לי בצבע שקוף..וורדרד כזה לא ממש שמים לב... איזה בגדים את לובשת לבצפר?אממ מכנס כלשהו וחולצת בצפר... ואנשים חושבים שזה פאקצתי?אממ..לא.. וביציאות מה את לובשת?אממ..ג'ינס נחמד וחולצה כלשהי..ולפעמים חצאית שחורה...כל פעם משו אחר... אז את לא חושפנית כזו...כמו פרחה נניח...אממ ממש לא.. אפרופו פרחה,אנחנו שידרוג שלהן?לא..אני לא רואה הבדל בינכן... ונעליים...ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...אממ..וואנס ממש יפות..2 אולסטאר..ואולסטאר ארוך נוסף...כפכפים בצבע לבן ועוד כמה... כפרה,קונה הרבה בפוקס(פסגת הפאקצות)?לא...נראה לי יש לי רק חולצה אחת משם..בצבע שחור... לא בקטע של אירופה כזה מנגו?=\ כפרה על מנגו ומה עם קסטרו?לא חובבת את החנות הזאת... אם לא היית פאקצה מה היית רוצה להיות?אני לא פאקצה=\ ופריקים,מה אומרת לך המילה הזאת...אחלה של אנשים...עדיף על ערסים... את תצאי עם ערסים?לא...אני לא חושבת..זה לא סוג האנשים שאני מתחברת אליהם... את בכלל סובלת אותם?אממ..ערסי צעצוע עוד אפשר לסבול איכשהו..אבל בד"כ לא.. אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה...אפחד לא טוב מהשני...אבל תחשבו מה שבראש שלכם/ן אגב לייק דה,איזה ביטויים מתאימים לפאקצות?יו כאילו את לא מאמינה..אני בשוק אני בהלם...פצצות לגבות..וכאלה שטויות.. עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...אני לא..כמה פעמים להגיד את זה?! מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה?לא יודעת...אין אחת כזאת=\ ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים?היא כל כך אנחנו!=\לא רואה את התוכנית הזאת..אז לא יודעת מי זאת... ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... עדיף פריק מוזר והזוי מאשר ערס ברברי ומצוי....וזהו...

n o f e a r 2

New member
עונה..

איך קוראים לך :יובל זה שם של פאקצה :לאא היית משנה אותו :לא! בת כמה את :14 מתי הבנת שאת פאקצה :אני לא! והודית בזה בפני אנשים : אני לא פאקצצההה גם בנים יכולים להיות פאקצה : בטח מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות :ורוד וזה הצבע המועדף עלייך : ממש לאא איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע :הכול!! אז זה מוזיקה של פאקצות... באיזה צבע השיער שלך :חום וזה תואם את הגזע שלנו :כן היית מעדיפה משו' אחר :אממממ.. אולי.. את מתאפרת : לפעמים.. ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) יש לי שחור, וגלוס שקוף... איזה בגדים את לובשת לבית ספר : גינס חולצת בצפר ונעלי פומה... ואנשים חושבים שזה פאקצתי: לא.. וביציאות, מה לובשת : גינס \חצאית כל מיני סוגי חולצות.. אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח... אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון... פומה , מגפיים, בעיקר סקטור.. כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) שונאתת את פוקסס!! לא בקטע של אירופה כזה, מנגו : ;P כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו ף לא משהו.. אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות : אני א פאקצה.! ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו... שולטים! את תצאי רק עם ערסים : אני יצא עם מי שבא לי! את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות : !?!? עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...א-נ-י- לא פ א ק צ ה מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה : גסיק'ה סימפסון.. ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו! חמודההה ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... אני לא פאקצה!

הכינוי של אחותי אז לא לשים לב

איך קוראים לך?נדין זה שם של פאקצה?לא היית משנה אותו?לא בת כמה את?16 מתי הבנת שאת פאקצה?אני לא אני פריקית והודית בזה בפני אנשים?שאני פריקית כן גם בנים יכולים להיות פאקצה?כן מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות?ורוד וזה הצבע המועדף עלייך?לא ...צהוב ירוק אממ..לבן שחור.. איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?רוק אז זה מוזיקה של פאקצות...?לא.. באיזה צבע השיער שלך?שטני עם פסים(לא צבעתי בחיים שלי !) וזה תואם את הגזע שלנו?כן להמ לא? היית מעדיפה משו' אחר?לא.. את מתאפרת?לפעמים אבל רק שיוצאים לאנשהו ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)?לא.. איזה בגדים את לובשת לבית ספר?רגילים חולצת בצפר וז'נס או מכנס ספורט.. ואנשים חושבים שזה פאקצתי?לא וביציאות, מה לובשת?אממ..ז'ינס או חצאית וחולצה תואמת.. אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...?א.. אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן?כן ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...?אממ..אולסטאר ואנס ריף הרבה אולסטאר ונעליי ספורט רגילות כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)?לא חמודה בילבונג רוקסי אוניל כאלו..(גולשת...) לא בקטע של אירופה כזה, מנגו?לא.. כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו?רוצחים אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות?אני לא .. ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו... ?אנשים הכי חמודים שפגשתי בחיים שלי את תצאי רק עם ערסים?לא.. את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה.לא אני ממש לא סובלת אותם כל היום הסיגריות שלהם תקועות לי בפנים חח אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות?לייק שיוי נאט דה עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...?לבשתי פעם ורוד נחשב? מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה?אממ..אפרת בוימולד חח קורעת אותי הצפצפנית הזאת! ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו! אפשר לומר ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... אממ..עדיף להיות פריק על ערס ופאקצה על פרחה פריק לנצח ערס לרצח!

lidorika

New member
../images/Emo11.gif עונה

איך קוראים לך? לידור זה שם של פאקצה? אממ.. לא..? היית משנה אותו? לא!
בת כמה את? 15 מתי הבנת שאת פאקצה? אני לא אני לא אני לא
והודית בזה בפני אנשים? אממ אתם לא רואים שאני עוד בשלב ההתכחשות?! אל תקשו עלי. גם בנים יכולים להיות פאקצה? חה ברור מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? לייק ו7וד כאילו ש*וו זה לא צבע זה חייםםם מושי מושלמיםםם. לייק שיו. וזה הצבע המועדף עלייך? לייקק אני מעדיפה שחור צבע שקסססי שלי עם כאילו מלא מלא ניטים מושי מושלמיםםםם איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? סקס סמים ורוני סופרסטאר. ורוק. אז זה מוזיקה של פאקצות. כן רוק קצת פאקצתי. אבל רוני מחפה על זה. באיזה צבע השיער שלך? חום כקקה. וזה תואם את הגזע שלנו? אכן. אנחנו קקה של גזע. וקקה של גבעול. היית מעדיפה משו אחר? deep purple נשמע טוב. את מתאפרת? עיפרון שחור ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)? לא. אבל יש לי גלוס שקוף עם נצנצים זהובים שחברה שלי מרחה פעם על הרגלים שלה. כן, ואז הזונה החליטה שאין לה צורך בזה יותר ונתנה לי אותו. איזה בגדים את לובשת לבית ספר? ג'ינס ותלבושת גזורה
ואנשים חושבים שזה פאקצתי? לא וביציאות, מה לובשת? בד"כ, במה שאני מגדירה יציאות, אני יושבת בלי מכנסים ותחתונים על דבר עגול ולבן ושרה "קקי קקי צא החוצה". אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח... משתדלת לא לחשוף יותר מידי אבל כשאין ברירה אז אין ברירה. אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? אני לא חושבת שפאקצה זה שדרוג של משהו. כי אם כזה זה אומר שהיה יותר גרוע לפני זה. ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? אולסטאר, לי קופר (אבל אני לא פאקצה..!! נו, הן נראות כמו ואנס) ועוד קצת אולסטאר. כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)? מה? פוקס.. זה.. זה פאקצות..? אבל כל הארון שלי משם.. ב'מת..
לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? מנגו, אפרסק, בננה, הכל הולך.. (מממ בננה? ושוב הגענו לרוני סופרסטאר) כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? פרווה זה רצח
אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? אה, אני אמורה לחשוב עכשיו? ידעתי שיהיה כאן קטע מתקיל. ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? מילים לא מדברות אלי. את תצאי רק עם ערסים? למה לצאת טוב לי בבית. את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ערסים? תת רמה. אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? שיו כאילו אני צריכה לספר לכם יא איוולים..!!! יא.. יא.. וונאביז!! כן, זה מה שאתם. עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...? אינני פאקצה כלל וכלל. מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? מיקי בוגנים ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? who the fuck?! ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... למה?.. למה..?!?! למה רוני.. אולסטאר?! למה דווקא היא?!?!?!? אין מספיק אנשים בעולם?! למה?!?!?!? וואט דה פאקין קשר?! למה!?!??!? בזה תם מסרי לאומה.

O M S H

New member
פאקצות מה זה משנה??

איך קוראים לך-נופר זה שם של פאקצה-לא היית משנה אותו-לא ניראה לי בת כמה את-13 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה-אני לא והודית בזה בפני אנשים-אני לא גם בנים יכולים להיות פאקצה-לא מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות-ורוד וזה הצבע המועדף עלייך-אדום איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע-רוק פאנק מוזיקה שחורה בעיקר אז זה מוזיקה של פאקצות...-לא יודעת באיזה צבע השיער שלך-חום כהה וזה תואם את הגזע שלנו-מה????!!!! היית מעדיפה משו' אחר-מה?.... את מתאפרת-לפעמים .... ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)-גלוס כן וצלליות כן ושחור בעיינים לא (מגעיל) תלוי באיזה מצבים איזה בגדים את לובשת לבית ספר-ג'ינס וחולצה מה אני כבר יכול ללבוש ואנשים חושבים שזה פאקצתי-לא כי כולם הולכים ככה (כמעט כולם) וביציאות, מה לובשת-ג'ינס \חצאית מגפיים וחולצה אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...-אני לא חושפנית אבל אני גם לא סוגרת לגמרי אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן-הפאקצות??...כן אתם שדרוג שלהם ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...נעליי ספור 3 זוגות מגפיים ו..זהו כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)-לא....מי קונה בפוקס אולי פעם במילניום לא בקטע של אירופה כזה, מנגו-לא כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו-א...כן לפעמים אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות-אני לא פאקצה...ופשוט אני ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...-יש לי חברה פריקית (רותם אוהבתותך) את תצאי רק עם ערסים-נחשוב על זה אחר כך את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו-פאקצות שידרוג של פרחות אז כן אתם יוצאות איתם....ונירא לי שאם נחמד אז סבבה פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה.-ממש לא...אתם כמו כל בנאדם אחר אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות-לייק דה ברור ביץ' ולשחק אותה מי שכתבה את זה אמורה לדעת את הרי פאקצה לא?! עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...-תמות מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה-גלית גיאת אם כבר אז כבר ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!-היא כל כך אתם!!! ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...כן פאקצות ערסיות פרחות וכו' כולם בני אדם אז מה זה משנה איך קוראים לקבוצה שלהם???

LoNeLy 0 AnGeL

New member
חחח כנסווווווווווווווו

אתי לא כן אוטוטו 16 אף פעם לא לא ורוד כן היפ הופ שחור לא לא כן לא ג'ינס וגולף לא טייץ וחולצה חשופה בגב לא לא! שווה ביותר אני לא פאקצההה..טוב אולי חצי חחחיחיחחי איככככ בחיים לא! לא סובלתתתת כאילו כזה,גאדד! כוסית אנה מרוקדים עם כוכבים לא מכירה =\

Shexy Peanut

New member
אתם יודעים שיש לכם קישור מנענע?

בא לי לענות גם!! חיחי =] פלשתי לתחומי פורומכם החביב איך קוראים לך? בת-אל זה שם של פאקצה? לא זה שם של דתיה
לא שיש לי משהו נגדם היית משנה אותו? כן!.. לניצן =]] בת כמה את? 13 מתי הבנת שאת פאקצה? לא הבנתי כי אני לא.. והודית בזה בפני אנשים?
לא. אני לא פאקצה מה בכוח?!
גם בנים יכולים להיות פאקצה?כן.. והם גם דיי חמודים.. אבל אני מעדיפה בנים כוסיות =] מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות?אממ... ורוד בזוקה או סתם ורוד וזה הצבע המועדף עלייך? לא..! איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? רוק.. פאנק.. ודברים מקפיצים ח.. אז זה מוזיקה של פאקצות...?לא.. לא נראה לי באיזה צבע השיער שלך? השער שלי בצבע דבש-חום בהיר וזה תואם את הגזע שלנו? לא.. היית מעדיפה משו' אחר? כן... לא יודעת מה.. את מתאפרת? טייפה.. ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) אני שמה לעיתים רחוקות צללית..(ועם אני שמה אז ירוק בדרך כלל) ועיפרון.. איזה בגדים את לובשת לבית ספר?ג'ינס+חולצה\חולצה..או מכנס כזה נחמד+גקט\חולצה ואנשים חושבים שזה פאקצתי? לא... וביציאות, מה לובשת?חולצה כזאת יפה ומכנס.. יפה.. חח.. אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? לא! בהתחשב בעובדה שאני לא מי יודע מה חולה על הגוף שלי אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן?אכן.. ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? נעלי ספורט בעיקר מגף שאני לא לובשת וכפכפים ונעלי בית =] כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)? קניתי שם פעם חולצות חמודות.. ואני לא חושבת שפוקס זה פאקצי. ח.. תלוי מה.. לא בקטע של אירופה כזה, מנגו?לא.. כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? קסטרו סבבה.. גם לפעמים.. אין לי חנות קבועה חח אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? אמ.. חולת נפש =] ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? פריקים ממש חמודים! וגם ואאנבי פריקים כמוני חח.. אני לא וואנבי פריקית.. יש לי סגנון ממשלי.. את תצאי רק עם ערסים? אמ.. בהתחשב בעובדה שאני מכירה שני ערסים חמודים... לא את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה.? לייק ברור
אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? מושי, נושי,לייק דה, שיאו.. ועוד' עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...?אומ... לייק לא יודעת
מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? אמ... הילארי דאף... או לינדזי לואהן ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!? לא מכירה.. ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...? אומ..ביי =]

arrb

New member
חדשה :)

איך קוראים לך Arb - פשוט וקל זה שם של פאקצה אה .. היית משנה אותו ממ מה אתם חושבים ? בת כמה את sweet sixteen מתי הבנת שאת פאקצה באותו יום שנגמלתי והודית בזה בפני אנשים רשמתי באווי גם בנים יכולים להיות פאקצה ממ לכל הגאים שביננו... לגיטימי מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות וורוד - זה לא צבע , זה חיים וזה הצבע המועדף עלייך ברור... שלא איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע רוק, פאנק, רגאיי אז זה מוזיקה של פאקצות... חחח הלוואי באיזה צבע השיער שלך חום וזה תואם את הגזע שלנו חח גזע .. עכשיו זה הפך להיות גזע היית מעדיפה משו' אחר אם הייתי מעדיפה הייתי צובעת לגיטימי לא ? את מתאפרת כה .. ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) חחחח טיפשי מצדכן איזה בגדים את לובשת לבית ספר ממ חולצות גזורות צעיפים וכו ואנשים חושבים שזה פאקצתי ? חושבים שאני משתמשת וביציאות, מה לובשת ? יציאות ? אני לא יצאנית אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח... ? שתיקה שווה זהב אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן כולכן אותו הדבר ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון... מממ דברים מוזרים , בעיקר כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) כפרה ?! אייייו.. ולא , תודה , קונה רק בעין השלישית לא בקטע של אירופה כזה, מנגו ? חולה על הטעם כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו ? לא כולנו ילדיי שמנת אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות אם אני לא פאקאצה , אז מה אני יכולה להיות ? [שאנטית.. ] ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו... Best friends את תצאי רק עם ערסים אני יוצאת עם החבר .. והוא לא ערס תודה את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ושוב , שתיקה שווה זהב אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות ?שנייה אני ישאל אותן עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה... שונאת אותן וחאלס מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה חחחחחח .. חחחחח.. חחחחחחחחחחחחחח ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו! שונאת תתוכנית .. כולן שם פקאצות ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... פקאצות ?! תשתמשו בקונדום ותפסיקו להתרבות , תודה

אממ אז ככה..תקראווו..:)

איך קוראים לך? להבו'ש בן סימון(להב)
זה שם של פאקצה?ממש אבל ממש ל-=-א..
היית משנה אותו?מזהה לאא.......
בת כמה את? 12 וחצי..
מתי הבנת שאת פאקצה? אז זהוו שזה התחילל לפני כמה דקות שקראתי ת'שאלה מתי הבנת ש'את פאקצה ואז התחלתי להתחבר לפאקציותתת אאמאמאמא'שכםם תיתחבר לפאקציותת אנ'לא פאקצה אוליי אתת ימע'פנה..
והודית בזה בפני אנשים?כהה אתמול הודיתייייייייייי וגם עכשיו אני מודהה שאני ל-=-א פאקצהה על תעצבנוו..
גם בנים יכולים להיות פאקצה?בניםם זה ה-=-פ-=-א-=-ק-=-צ-=-י-=-ו-=-ת
מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות?ורוד..
וזה הצבע המועדף עלייך?לא עליי הצבע המועדף זה שחור כתום תכלת ועוד מלא וגם ורוד זה צבע שאני אוהבתת אבל לא הכיי..
איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?דיכאון דיכאון דיכאוןן ואם לא אמרתי אז ד-=-י-=-כ-=-א-=-ו-=-ן ב^נ^ש^מ^ה
אז זה מוזיקה של פאקצות...??מזהה אבל מזהה ל-=-א על תעצבנוו..אתם יודעים ש'אתם חופריםם?!
באיזה צבע השיער שלך?חוםם דבש אם פסים בלונדיניים ופס קטן אדוםם..
וזה תואם את הגזע שלנו??איזהה גזעע אתםם?!!ההא הגזעע שליי?!!טובב ברור שזהה תואם ת'גזעע שליי..
היית מעדיפה משו' אחר??לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אולי אתה היית מעדיףף משו' אחר אנ'לא ישתנה בשביל א'פחד..
את מתאפרת??מזהה לאאאאאאאאאאאא איככ נגעלתת מאיפור זה נמרחח ובעע..
ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)??ניראא לך אני שמה צליליותת וגלו'ס ובכללל שחור?!!פ'חחחחחח אני ואיפור לא הולךך יחדדדדדדדד..
|איזה בגדים את לובשת לבית ספר??רגילים ג'ינס וחולצה..
ואנשים חושבים שזה פאקצתי??לא כי זהה רגיל וכולם באיםם ככה איזה פיגור יש לב'נאדםם..
וביציאות, מה לובשת??בגדים מעלפיםם לפעמים חצאיות ודברים לפעמים קצת חשופיםם אבל לא תמיד יענו רק לאירועייםם..
אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...??אמאמאמאמאמאמאמאאמאמאמאמא'שככםם פרחהההההההההההההההההההההההה אנ'לא חושפניתת אני סה"כ שמה חולצות חושפניות אבלל רק באירוע והםם לא חושפניות..
אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן?? משו' כזה..
ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...?? אצלי תמצאוו הכללל יש לי חנות נעלייםם בבית מרוב כל הנעליים שיש לי אני באמת יכולה לפתוח חנות..יש לי אולסטר מגפיים יפותתתת יש לי לייי קופר יש לי נעליי קרוקרררר נעלי עקב סנדלים כפכפים נעלי ביתתת אשכרהה אני מרגישהה זה חנות נעלייםם..
כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)?? מזה פוקס?!באמא ש'ליי לכוו תלמדוו למבחןן..
לא בקטע של אירופה כזה, מנגו?! לא אני בקטעע של אננס..
כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו?? אוליי..לכוו תידעוו..
אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות!!?? אני עצמי הכי יפה והכי מושלמתת והכי טובה וחכמה אנ'לא רוצה לשנות אותי..ואי גם לא פאקצה..
ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...??!! וואי אני חולה על פריקיםם הם הכי סבבה כאלהה הייתיי רוצה להיות פריקיתת..
את תצאי רק עם ערסים??!!נירא לךךךך אנ'לא אוהבתת ת'ערסיםם הם חמודים והכלל אבללל אתה דעע פוזה...
את בכלל סובלת אותם ??אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה..??איזה מכועריםם אתםם באמא..בואנה נדפקתםםםם עלא'ק אנחנו פאקצותת יותר טובותת פ'חחח לא פרחות ולא פ'אקצותת שניהיםם לא טוביםם אז סעוו לישון על האףף..
אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות..??לייק דהה כאילוו שיווו לייק הלוווווווווווווו כאילוו דהההההה נו דייי מספיקקק תמשיכיי להחמיא ליי וכאלה..
עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...??מה אמרתי לךך לפניי כמה שאלות שאנ'לא פאקצצהה אז על תעצבןן אותי תפסיק לחפור..
מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה??!!!!איןן בשבילי א'פחתת בטלוויזיה לא פאקצה אבל אם הכוכבות הן פאקצותת אז יש מלא: שירי מימון מאיה בוסקילה נינט טייב בריטניי ספירס כריסטינה אגילרהה ג'ניפר לופז רוני דואניי ועוד מלאא..
ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!??? היא כל כךך לא מוכרתת עד כדיי כך שאנ'לא מכירהה אותה אפילוו..
ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...??אמממ.. אנ'לא פאקצצה ותמיד אבל תמידד תדעו שאבי גואטה דוד בודה שירן מזרחי אליאור אלון ונטלי הםם הזמרים הכי מושלמים בעולםם זמריי דיכאוןןןןןןןןןןןןןן.. _____________________________________________________________________
:)
אבי גואטה&נטלי&אליאור אלון&דוד בודה&שירן מזרחיי=הזמרים הכי מושלמיםם בעולםםם אוהבתת אותכםם..
:)

למעלה