Love Anastacia lehe
New member
עונה ../images/Emo9.gif
איך קוראים לך? בשבילכם, מושמוש.
חח סתם.. ליהי
זה שם של פאקצה? תגידו לי אתם.. היית משנה אותו? כה.. בת כמה את? 12 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה? האמת שאף פעם לא באמת הבנתי את זה.. והודית בזה בפני אנשים? אא-אע.. גם בנים יכולים להיות פאקצה? דעע
מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? PINK וזה הצבע המועדף עלייך? נראה לכם?! איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? פופ בעיקר.. אז זה מוזיקה של פאקצות... באמא ש'ך?! לא. באיזה צבע השיער שלך? חום בהיר אורגינל
וזה תואם את הגזע שלנו? חע. לא. היית מעדיפה משו' אחר? יאה.. את מתאפרת? קצת.. ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)? יש לי לפסטיק וקצת שחור.. זהו.. איזה בגדים את לובשת לבית ספר? ג'ינס עם מגפיים/מכנס עם נעליים/ג'ינס עם נעליים/מכנס עם נעליים + חולצת תלבושת כמובן.. ואנשים חושבים שזה פאקצתי? ממ.. לא. וביציאות, מה לובשת? ג'ינס עם גופיה או חולצה/מיני עם גופיה או חולצה. אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? לא.. אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? מה שתגידו.. ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון... נעלי ספורט.. נראה לי מותג... ומגפיים.. וכפכפים.. כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)? לא..:-O לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? וואט דה FUCK?! כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? אה! עכשיו הבנתי ת'שאלה הקודמת
קאסטרו זה טוב.. אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? אנ'לא פאקצה. ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו... מוזרים... אבל במובן הטוב. אם זה במובן של השחור, זה לא=/ (אתם יודעים אם הם גם עם שחור, וגם חמודים אז.. זה גם טוב
) את תצאי רק עם ערסים? למה נראה לכם? את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. ומה בדיוק ההבדל בין פרחה לפאקצה? אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? "סוו לא!!" "מויי כיף!!" "לייק לייק".. "הליפסטיק, אלי!".. עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה... אנ'לא פאקצה!! מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? רוני?
חח סתם.. אממ... אין. ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו! מי?
ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...אנ'לא פרחה!! אבל כבר הבהרתי את זה מספיק, לייק.. דה?
איך קוראים לך? בשבילכם, מושמוש.