הגיע הזמן לבדוק

Vegetable Salad

New member
הגיע הזמן לבדוק ../images/Emo42.gif

שאלת השאלות היא כמובן
מהי פאקצה
ולכן -הנה שאלון קצר...
איך קוראים לך
זה שם של פאקצה
היית משנה אותו
בת כמה את
מתי הבנת שאת פאקצה
והודית בזה בפני אנשים
גם בנים יכולים להיות פאקצה
מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות
וזה הצבע המועדף עלייך
איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע
אז זה מוזיקה של פאקצות...
באיזה צבע השיער שלך
וזה תואם את הגזע שלנו
היית מעדיפה משו' אחר
את מתאפרת
ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות
(וכמובן הרבה שחור בעיניים...)
איזה בגדים את לובשת לבית ספר
ואנשים חושבים שזה פאקצתי
וביציאות, מה לובשת
אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...
אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן
ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...
כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)
לא בקטע של אירופה כזה, מנגו
כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו
אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות
ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...
את תצאי רק עם ערסים
את בכלל סובלת אותם
אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה.
אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות
עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...
מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה
ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים
היא כל כך אנחנו!
ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...

xtina 4 ever

New member
אוקיי../images/Emo12.gif

איך קוראים לך? ויקי זה שם של פאקצה? לא היית משנה אותו? כן בת כמה את? 13 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה? אני לא והודית בזה בפני אנשים? אני לא גם בנים יכולים להיות פאקצה? כן מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? ורוד וזה הצבע המועדף עלייך? לא איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? הכל...מפופ עד רוק אז זה מוזיקה של פאקצות...? לא יודעת..חלק ממה שאני שומעת כן באיזה צבע השיער שלך? שטני עם פסים בלונדינים וזה תואם את הגזע שלנו? אה?
היית מעדיפה משו' אחר? לא את מתאפרת? מדי פעם ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)? יש לי רק שחור וצללית מדי פעם איזה בגדים את לובשת לבית ספר? רגילים...ג'ינס וחולצה חח ואנשים חושבים שזה פאקצתי? לא וביציאות, מה לובשת? גם..לפעמים חצאיות אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...? ממששש לא! אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? אכן
ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...? אולסטר, נעלי ספורט (והרבה כאלה) ונעלים ורודות ממש חמודות ליציאות
כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)? פיכ לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? לא כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? בסדר כזה... אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? חחחחחח אני לא פאקצה
ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו....? כלום...בדרך כלל הם לא כאלה...אלא וואנבי פריקים!
את תצאי רק עם ערסים? לא...אני שונאת ערסים את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה...הכל בסדר איתך?
אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? לייק, שיואו, כאילו עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...אני לובשת ורוד ואני שומעת בריטני וכריסטינה...אבל אני לא פאקצההה מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? בריטני
ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו! לא מכירה ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...שאני לא פאקצה

נממ אני

איך קוראים לך רועי זה שם של פאקצה לא=\ היית משנה אותו בטח שלא! ה' רועי לא יחסר! בת כמה את 15 ו7 חודשים מתי הבנת שאת פאקצה אני לא זה הקטע והודית בזה בפני אנשים אם אני לא ,איך אני יכול להודות בזה גם בנים יכולים להיות פאקצה בטח,אבל אני לא,אל תסתכל עליי ככה מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות נגיד וורוד וזה הצבע המועדף עלייך לא,אני אוהב אקוואמארין איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע רוק פאנק טראנסים פסיכודאלי אז זה מוזיקה של פאקצות... לא =\ באיזה צבע השיער שלך שחור וזה תואם את הגזע שלנו איזה גזע,בני אנוש? לא... אני בכלל לא כמוכם... היית מעדיפה משו' אחר הייתי מעדיף צהוב נמר כזה... את מתאפרת לא,לא קוקסינל... ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) לא,שוב לא קוקסינל איזה בגדים את לובשת לבית ספר תלבושת בית ספר ומכנסיים חאפר ואנשים חושבים שזה פאקצתי לא,אנשים חושבים שאני נרקומן וביציאות, מה לובשת אותם מכנסיים או לפעמים שרוואלים וחולצות מסטוליות וקפוצ'ון מסטול אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח... הייתי חשפן אז לך תדע אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן הלו,חשפנים הם לא פרחות מתקדמות ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון... נעלי עור של בר מצווה נעליים לבנות נעליים שחורות עם חורים בהם,אל תשאל למה ונעלי בית כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) לא,ביגוד נגבה אם כבר לא בקטע של אירופה כזה, מנגו מה מנגו,מנגו זה אחלה כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו קסטרו זה סבבה אבל יקרנים אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות אני לא פקאצה,אם כבר אז שאנטי ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו... מסטולים... את תצאי רק עם ערסים לא,ערסים הם ג'וקים את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. טוב אחי אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות טוב אחי... עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה... אבל אני לא =\\\ מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה אין פקאצות אהובות בטלויזיה ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו! מי זאת? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... איזה שאלון הזוי

xtina 4 ever

New member
חחחח../images/Emo6.gif

"וזה תואם את הגזע שלנו איזה גזע,בני אנוש? לא... אני בכלל לא כמוכם..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!

כן אם העיניים שלי היו צהוב נמר

יאאא הלוואי שיהיה לי עיניים צהוב נמר זה כלללללל כךךךךךךך שקסיייייייי

d00sh

New member
אני

מהי פאקצה ולכן -הנה שאלון קצר... איך קוראים לך - הדר זה שם של פאקצה - חס וגראס היית משנה אותו - לא! אני מתה על השם שלי בת כמה את - 14 מתי הבנת שאת פאקצה - אז זהו שלא - אני לא פאקצה והודית בזה בפני אנשים - ^^ גם בנים יכולים להיות פאקצה - ברור אם הם ממש דפוקים, אז בעיה שלהם מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות - וורוד לייק דעעע!!11אחדאחד וזה הצבע המועדף עלייך- לא.. אני אוהבת כחול-צהוב, אם אתם מבינים למה... מכבי ת"א אימפריההה!!! אבל בעיקרון אני אוהבת צבעים בהירים.. איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע- פופ, רוק אז זה מוזיקה של פאקצות... לא זה לא! אולי פופ, אבל אני גם שומעת רוק באיזה צבע השיער שלך- חום וזה תואם את הגזע שלנו - אמממ היית מעדיפה משו' אחר- אמממ את מתאפרת- מדי פעם ביציאות ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)- גלוס כן צללית לא איזה בגדים את לובשת לבית ספר - תלבושת :/ ואנשים חושבים שזה פאקצתי- אני יודעת מה הם חושבים?
וביציאות, מה לובשת- אתם יודעים, זה לא בגד אחד שאני איתו תמיד! ג'ינס/חצאית עם חולצה/גופייה בקיץ/סוודר בחורף אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח... אני לא חשפנית אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן.. אתם אולי, אבל אני לא! ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון... 1. פומה שחור עם פס בלבן 2. פומה לבן עם פס ורוד 3. כפכפים [לא אצבע] בצבע בז' 4. נעליים יפות בירוק בהיר - תורכיז כזה 5. נעלי ריצה מקצועיות בכסף/צהוב שקניתי בארה"ב 6. נעלי ספורט של נייק בורוד/ כסף 7. נעליים שקניתי בלונדון שאני לא בדיוק יכולה לתאר אותם 8. נעלי בית של ג'ירפה.. חח 9. נעליים ורודות [וזה עדיין לא אומר שאני פאקצה!] כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)- מי אמר שזה פסגת הפאקציות?? קונה שם מידי פעם.. אבל רוב הבגדים שלי הם מ-GRIP החברה הכי טובה!! תקנו גם.. לא בקטע של אירופה כזה, מנגו- סביר כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו- סביר אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות - אני לא.. ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו... - אין לי בעיה איתם את תצאי רק עם ערסים - לא ממש לא את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות: שיואו , כאילו, לייק, כזה עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה... אין כי אני לא כזו מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה- לייק רוני סופרסטאר היא לייק סואו כוסעעעע!!!11אחדאחד ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו! ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד... אני לא פאקצה!

היא לא פקאצה,אני מכיר אותה טוב

היא לא =] פשוט אוהבת לתת רושם מוטעה לאנשים אבל פקאצה היא לא אחי

KillER SmiLEY

New member
הנה אני../images/Emo3.gif

איך קוראים לך? סתיו זה שם של פאקצה? לא היית משנה אותו? לא בת כמה את? 13 מתי הבנת שאת פאקצה? אבל אני לא פקצה והודית בזה בפני אנשים? ^ גם בנים יכולים להיות פאקצה? לא. הם יכולים להיות פקצים. מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות? ורוד! וזה הצבע המועדף עלייך? לא איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? רוקק אז זה מוזיקה של פאקצות... לא זה לא.
באיזה צבע השיער שלך? שחור וזה תואם את הגזע שלנו? הא? היית מעדיפה משו' אחר? לא את מתאפרת? רק עיפרון שחור ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)? יש לי רק כמה גלוסים שקופים ואחד ורוד דוחה שאני בחיים לא ישים
איזה בגדים את לובשת לבית ספר? תלבושת? ואנשים חושבים שזה פאקצתי? זה פאקינג תלבושת! וביציאות, מה לובשת? ג'ינס או חצאית עם טי שירט או משו... אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח... ללאלאלא!! אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן? לא. אתן סתם סטומות. ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון... הנעליים שלי לא בארון. וזה וואנס כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)? לא לא בקטע של אירופה כזה, מנגו? לא כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו? הא? אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות? אני לא פקצה!!!!!! ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...? מילה מכלילה ואני שונאת אותה. את תצאי רק עם ערסים? בעעעע את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. פקצות בהחלט יוצאות רק עם ערסים. אמא שלך דה. אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות? כאילו דה, אמירת כאילו וכזה אחרי כל מילה או שתיים. עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...? אני לא פקצה. מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה? אני לא אוהבת פקצות. ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים? היא פשוט סתומה. ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...? רוני זה קקה ופקצות זה איכסה! "עמודד עמודיי עמודי חמודיי" XD

קמילעעע

New member
גמאני

איך קוראים לך?קמילה זה שם של פאקצה?לא נראה לי היית משנה אותו?אולי... בת כמה את?13 וחצי מתי הבנת שאת פאקצה?רוצה קטע?אני לא! והודית בזה בפני אנשים?*מבט למעלה* גם בנים יכולים להיות פאקצה?בטח! מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות?ורוד לא? וזה הצבע המועדף עלייך?ממש ממש לא! איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע?כל הסוגים חוץ ממטאל אז זה מוזיקה של פאקצות...לא נראה לי באיזה צבע השיער שלך?חום עם גוונים של חומים וזה תואם את הגזע שלנו?הגזע שלנו?מה?נדלג.. היית מעדיפה משו' אחר?לא את מתאפרת?בקלילות,רק עיפרון שחור,מסקרה וליפסטיק שקוף ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...) שחור כן,אין לי צלליות,גלוב שקוף ואחד גוון של ורוד חלש כזה איזה בגדים את לובשת לבית ספר?ג'ינס,נעלים וחולצת בצפר? ואנשים חושבים שזה פאקצתי?ממש לא וביציאות, מה לובשת?ג'ינס/חצאית וחולצה נחמדה אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...הממ לא נראה לי אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן?לא ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...?נעלי ספורט,מגפים,ועלי סקאצ'רס כאלה זרוקות,ואולסטר כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות)?שונאת ת'חנות הזאת לא בקטע של אירופה כזה, מנגו?:O כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו?נחמד,אבל לא ממש בטעם שלי אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות?קטע מס' 2?כבר אמרתי שאני לא ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...?אנשים ששומעים רוק ומטאל ומתלבשים שחור? את תצאי רק עם ערסים?רק?אני אצא עם מי שמוצא חן בעיני בלי קשר לסטיגמה שמודבקת לו את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה. אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות?שיווואווו ועוד.. עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...?קטע מס' 3?אין כאלה מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה?לא'דעת,לא מסתכלת הרבה טלויזיה ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!?מי זאת? ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...אני אוהבת את ציון ברוך בדם!

עונה :] איזה שאלון ארוך../images/Emo178.gif

איך קוראים לך
מלודי
זה שם של פאקצה
לאדעת
היית משנה אותו
כע
בת כמה את
12
מתי הבנת שאת פאקצה
אממ בערך בגיל 9
והודית בזה בפני אנשים
אפשר להגיד
גם בנים יכולים להיות פאקצה
כן
מה לדעתך הצבע המועדף על פאקצות
ורוד
וזה הצבע המועדף עלייך
מממממאוד
איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע
ישראלית בעיקר
אז זה מוזיקה של פאקצות...
מסתבר..
באיזה צבע השיער שלך
שחור
וזה תואם את הגזע שלנו
כע
היית מעדיפה משו' אחר
יאפ
את מתאפרת
כשמתחשק לי
ויש לך צלליות וגלוס של פאקצות (וכמובן הרבה שחור בעיניים...)
ברור ... עיפרון שחור לכל מקום שאני הולכת אני שמה..
איזה בגדים את לובשת לבית ספר
חצאיות מיני עם חולצת בצפר צמודה ..<<בקיץ>> ובחורף ג'ינסים עם חולצת בצפר ..
ואנשים חושבים שזה פאקצתי
רובם
וביציאות, מה לובשת
חצאיות מיני וחולצות סטרפלס .. משו שבאופנה ..
אז את לא חושפנית כזו... כמו פרחה נניח...
לא
אפרופו פרחה, אנחנו שדרוג שלהן
ממש לא
ונעליים... ספרי על הנעליים שאפשר למצוא אצלך בארון...
נעלי ספורט של פומה .. ומגפיים שמכניסים תג'ינס אליהם .. אולסטאר מגף&נעל כפכפים .. ועוד כל מיני
כפרה, קונה הרבה פוקס (פסגת הפאקציות) לא בקטע של אירופה כזה, מנגו
לפעמיים אני קונה מפוקס ..
כפרה על מנגו, ומה עם קסטרו
קסטרו זאת חנות קטלנית!! אני נכנסת אני יוצאת עם חמש שקיות ביד!! אני חולה על החנות שלהם!! חצי ארון שלי מהחנות הזאת
אם לא היית פאקצה... מה היית רוצה להיות
וואי עשיתם מפאקצה משו מוזר..
חחחח
ופריקים, מה אומרת לך המילה הזו...
פריקים?! ממממ... פ'סדר מה אני יגיד לכם!?
את תצאי רק עם ערסים
ממש לאאא
את בכלל סובלת אותם אני חושבת שרק פרחות יוצאות איתם, ואנחנו פאקצות, אנחנו יותר טובות מזה, לייק דה.
לייק ברור
אגב לייק דה, איזה ביטויים מתאימים לפאקצות
אממ מלא .. מה אתה חש?! ,לייק ברור, איזה שווה שאני אמות, גדול,סופני,קטלני,משו בסט .. ועוד כל מיני
עובדה אחת שהופכת אותך לפאקצה...
אני חולת ורוד ואני מתנהגת כמו פאקצה
מי הפאקצה האהובה עלייך בטלוויזיה
אממ לאדעתת
ומה דעתך על בריג'יט מ8 כללים פשוטים היא כל כך אנחנו!
ודבר אחרון, משו' קטן שרצית להגיד...אז ככה:
כל מי ששונא את הפאקצות או שיש לו בעיה איתם/ן אין לכם מה לעשות פה!! אז תעשו רברס אחורה ותלחצו על הסימן X !! יפה חיילים

למעלה