הגיל שאפשר להתחיל?

chirab

New member
לשירה משירה

לשירונת, אם אני מבינה נכון עדיין לא היה לך האומץ לקום וללכת, אני כל כך מבינה אותך, זה אחד המעשים שדרש ממני הכי הרבה אומץ שיכולתי לגייס, אבל, אם זה הצעד הנכון (ואת זה הבטן שלך בטוח יודעת) אז הוא שווה. את תהיי גאה בעצמך שעשית את הצעד הנכון לך, שהתגברת על הפחד, בכלל , הפחד הוא שכל כך סוגר אותנו ועוצם את עינינו, אני מאחלת לך להרגיש את עצמך ולדעת מה טוב לך ולעשות זאת בראש מורם. אני חושבת שטוב שבאת אלינו כדי לשמוע שלא כל כך רע שם בחוץ, ואולי אפילו מצוין. אגב , לגבי- זו ההחלטה היחידה בחיי שאני בטוחה ב100% שעשיתי את הצעד הנכון, זה ושקניתי אוטו :) שיהיה לך בהצלחה שירה

שירה ב` את א` א`

כשנכנסתי לכאן בהתחלה חשבתי שיהיו כאן מכתבים רטובים מדמעות, לא יודעת בעצם למה נכנסתי, אולי חשבתי שאם אני אמצא קבוצה של אנשים בוכים אני אנשום בהקלה, לבכות זה באמת קל. אבל מצאתי כאן את המציאות, אנשים כמו בחוץ. חלק נחמדים יותר, חלק פחות, אבל בעיקר, כמו בחוץ, שהכל תלוי בי. תודה על התגובה, זה באמת מעודד לדעת שאם הרגשת שזה לא נכון קודם, לא מתחרטים אח``כ. ותתחדשי על האוטו

יפעת*

New member
האמת היא שהצורך שלי

להתחיל עם הפורום הזה, היה בשביל המרגישים. כי כשהרגשתי באמת לא היה לי לאן ללכת ועם מי להתיעץ, עברתי את הכל עם עצמי בתוך עצמי, וזה היה קשה. אחרי שהחלטתי ובצעתי, כבר יכולתי לשתף אנשים קרובים לי. את בהחלט במקום הנכון! מקווה שנוכל לעזור, עם ההרגשות והמחשבות, ובכלל. ברוכה הבאה שירה. יפעת

למעלה