הגיל שאפשר להתחיל?

הגיל שאפשר להתחיל?

תגידו, מתי אפשר להצתרף לפורום הזה, צריך מסמך מעורך דין, לצאת כבר מהבית או שגם ההרגשה שזהו מספיקה. עד שיהיה לי אומץ לעזוב.

argos

New member
הפורום מוקדש לגרושות גרודות אבל

גם פרודים וכאלו שבתהליכים יכולים להצטרף. רק בקשה אחת : תשמרי על רמה סבירה. אנחנו באמת מנסים ליצור פורום ברמה. בלי שטויות.

argos

New member
פאדיחה מה שיצא לי

יש פסיכולוג בבית שיפרש את מה שכתבתי למעלה ?

אתה לא תצא מזה טוב, אחי ! :cool:

רק זה חסר שיבואו לפה פסיכולוגים ויסבירו לכולם כמה רע להם. אתה יודע איך זה, אתה עונה לו ``אבל לא רע לי`` ואז הוא אומר `` אתה לא מודע לזה שרע לך`` וזה עוד יעלה לי כסף אתה קולט, אז איך ישאר לי לארוחה של שרי ושבור ? חחה (וואלה אכלתי אותה תרתי משמע - טוב מקווה שיהיה טעים). שיהיה לך אחלה סוף שבוע ארגוס ידידי, נפגשים לא ? שלך, ענבר

argos

New member
סופ``ש מדהים. ענבר נשמתי

לא ידוע לי על מפגש אבל נדבר. יכול להיות שעוד לא עידכנו אותי ?

שי33

New member
לפחות זה הצחיק :cool:

כנראה שרצית להגיד גרושות פרודות כלומר שיש כאן בעיה מסויימת שם הפורום מטעה או שבפורום הזה חייבים את התעודה של הרבנות? ואכן אני מפנה שאלה ליפעת בהומור כמובן : האם בלי שזורקים עליכן נעל אתן לא חברות מן המנין ? ;-)

שי33

New member
הנעל של הנפלד...

לא שאני מבין גדול - להפך אבל אם כבר נדקדק אז כך - רציתי לציין את האלמנט הכי משפיל ומרגיז ברבנות שנקרא : ``חליצה`` שבעצם אכן כפי שאמרת אלמנה חייבת להתחתן עם אחי המנוח אלא אם ``חלץ`` אותה מכך על ידי זריקת נעל עליה, טקס היבום הוא היפוכו של הליך שבו אכן הם פשוט מתחתנים ועכשיו נהפוך עורנו נהייה קלילים ונצא לשתות איזה מרטיני קריר כי בכל זאת היום יום חמישי בערב (פעם הייתי רואה כדורסל בשעות כאלה מצחיק לא ?)

באמת תודה רבה

אני פרודה בהליכי גירושים ואחרי מה שכתבתם הלך לי כל ה``המון`` חשק שהיה לי, לבקר ברבנות. אם לא הייתי זקוקה לתמיכה כספית מביטוח-לאומי, לא הייתי עושה את זה. מי בכלל צריך את הרבנות? למה הם צריכים להתערב לנו בחיים?

שי33

New member
את החלטת לערב אותם

כשהתחתנת ועשית הרבה דברים אחרים שחייבים לעשות ולא תמיד אוהבים ואם באמת מדובר בטקס קצרצר וחסר חשיבות אז לא הבנתי בדיוק את הבעיה. שי.

argos

New member
נכון. בטקס גירושים האשה

מושיטה את הידיים, הגבר מניח את כתב הגט, היא לוקחת ויוצאת.

יפעת*

New member
שי????????

מה אתה עובד עלינו???. אתה בטח לא היית ברבנות. על איזה נעל אתה מדבר? כולה זורקים לך נייר לתוך היד.... וצריך נורא להתאפק לא להתפוצץ מצחוק, על האויליות. לא יריקות ולא נעליים. כל מי שמרגיש שייך לפורום הזה, שייך לפורום הזה!!! יפעת

שי33

New member
יפעת?

אכן התבלבלתי ומיד תקנתי את עצמי כפי שתקראי לא הבנתי את כל סימני השאלה, ואכן לפי תוכן דברי לא היה לי העונג להיות ברבנות (עדיין) אבל אולי קצת התעודדתי משתי השורות האחרונות שלך בסוף חזרת לתלם. שי.

argos

New member
לא צריך להסביר.

תהיי עניינית. תקראי מה שכתוב ותביני לבד

אילה.

New member
שירה, הצבעת ברגליים, לא?

הרי את כבר כאן, אז מן הסתם, את מרגישה שזה מקומך. welcome

למעלה