הגיל זה לא רק מספר

oferyosi

New member
הפרח הוא

על זה שלא פסלת בסופו של דבר

oferyosi

New member
הייתי במקום הזה לא מזמן...

אבל מהצד השני... אני לא בן 40 , אבל כבר לא כלכך רחוק.... ויצאתי עם מישהי שצעירה בהרבה מאוד ממני... אני ממש לא אוביקטיבי לענות לך על זה - כי במקומך גם אני היית נרתע מהפרש כזה....למרות שאני מגיע בדיוק מהמקום של הבחור הזה. גם אני חיזרתי אחריה (משהו שמ-מ-ש לא אופייני לי), ולקח לה המון זמן להגיד כן.ותמיד היא דיברה על המקום של שנינו בחיים וכו', כמשהו שיכול להפריע. הייתי מאוהב בה קשות , ונורא היה קשה לי לקבל את המצב הזה שבעצם בגלל הפרש גילים (כי בסופו של דבר זה הבסיס ל"מקום בחיים") אני אפסיד מישהי שבשבילי היא אהבת חיי. אבל בהחלט יכולתי להבין את ההתלבטות שלה. ואני אישית מכיר יותר מזוג אחד - נשואים , בהפרש כפול כמעט מההפרש שבו היינו...אבל זה כבר מוגזם ואני לא הייתי , כגבר, מתחיל בכלל עם מישהי בהפרשים כאלה כי הייתי מרגיש כמו אבא של אותה בחורה, והייתי מרגיש לא נעים לצאת עם מישהי שיכולה להיות הבת שלי... בקיצור....קשה לענות על כזו שאלה , אבל לדעתי אם טוב לכם ביחד, אם אתם לא מרגישים את ההפרש כשאתם ביחד , אז זה לא צריך להיות מכשול.....זו דעתי.

האמת- הייתי מרגישה כמוך

כי אם כל הקטע של "לאהבה אין גיל", למעשה לאהבה כן יש גיל, לדעתי ומרווח של קצת פחות מ-20 שנה נראה לי המון, כי אתם במקומות שונים לגמרי מבחינת חיים.

לא הייתי נענית, נקודה.

ולא חשוב כמה חמוד הוא. קצת מוזר שאין לו משפחה וילדים, הוא מבוגר יחסית. לא כדאי שתתענייני בבני גילך? קצת רחוק לך, הבחור.

למעלה