הגיל זה לא רק מספר

shannyqua25

New member
הגיל זה לא רק מספר

שאלה: אני בת 23 ובזמן האחרון מישהו מהעבודה שלי שאל אותי לצאת איתו , יש ביננו זרימה יפה בשיחות, אנחנו מספרים הרבה אחד לשני בעבודה וצוחקים ביחד, הוא פתאום באמצע היום מביא לי שוקולדים, מתקשר אליי סתם לראות איך אני מרגישה. בקיצור הוא חמוד. כשהוא שאל אותי לצאת איתו פעם ראשונה, ישר עניתי לא! למרות שאני לא ממש בטוחה שאני לא רוצה. הוא יהיה בן 40 בקרוב וזה מה שמרתיע אותי. בזמן האחרון אני חושבת עליו בבית, בבית ספר, והדבר היחיד שמרתיע אותי זה כשאני נזכרת שאבא שלי רק 6 שנים מבוגר ממנו... זה הגיוני לבחורה בגילי לצאת עם בחור בגיל כזה? מה אתם חושבים?

זה שנוי במחלוקת

אני לא חושבת שהייתי יוצאת עם מישהו כזה מבוגר. זה לא רק עיניין חברתי ("מה יגידו?"). למשל: - המקום של כל אחד בחיים. לא משנה מה יגידו, לבחורה בת 23 ולגבר בן 40 נקודות השקפה שונות על החיים, וציפיות שונות לעתיד. - באמת מגיע לילדים שלך אבא זקן? (אני יודעת שיהיו כאן אנשים שיתקיפו אותי ויאמרו שגם בחור צעיר יכול לחלות חלילה, אבל בכל זאת...) - את באמת יכולה להמשך פיסית למישהו בגיל של אבא שלך? וגם אם כן? כמה זמן זה יכול להמשך? - תבדקי טוב עם עצמך, מה בדיוק מושך בו.. האם זו התשומת לב והחיזור? לדעתי זו לא סיבה לצאת עם גבר שגילו כמעט כפול משלך... ביקשת את דעת האנשים פה, וקיבלת את דעתי בנתיים. קחי אותה ככזו- דעה אישית... בהצלחה..

האמת..שאת צודקת.

בן 40 זה גדול עלייך והוא מחזר אחרייך כנראה בגלל שהוא אוהב צעירות ומשתמע מכך שאת נחמדה אליו, אחרת תאמיני לי שהיה מוצא בנות בגילו. יש הרבה גברים שלא יאהבו מה שאני אומר אך בזמן האחרון זו סוג של תופעה שבן 40 מחזר אחרי בת מישהי מעירה מימנו בעשרות שנים. ובתכל'ס יקירתי מניסיון עבר...לא מומלץ להכנס לזה!!!!!! וכל הכבוד לאבא שלך שהוריש לך כזה הגיון בריא. איפה הוא? לכי מהר לתת לו
.

בארי

New member
למה נראה שמשהו בו לא בסדר !?

אז מה אם הוא בן 40 לא נשוי ועודנו רווק ! זה אומר שמשהו בו לא בסדר !? כל אחד עושה את השיקולים שלו לחייו הוא. זה בדיוק כמו שאומרים עליי בסביבה החברתית שלי,סביבה בה כל חבריי ומכריי כבר נשואים פלוס 3 ילדים ואני עודני רווק. כולם עלולים לחשוב אותו דבר שמשהו לא בסדר בי...אבל לא כך הדבר. מה לעשות שדרכי קצת מתמשכת ואני נהנה מהחיים בצורה שכל חבריי רק מקנאים בי. חלקם אומרים שטעו בנישואיהם המוקדמים וחלקם אומרים שיש להם אושר רב. הדיעות אכן חלוקות בעניינים אלה. אז אין שום פסול בגבר בן 40 שעודנו רווק. אך בעיניי יש פסול בהפרש של כמעט 20 שנים בין הגבר לאישה. זה לא נכון לפי דעתי להיקשר בהפרש שנים רב מידי.מילא 10 שנים הפרש זה עוד ניחא,אך 20 בהחלט המרחק רב מידי. לבת ה23 יש עוד הרבה מה לחפש בחיים ומן הסתם היא עוד צעירה מכדי לרוץ לנישואים,בטח יעברו שנים מספר עד אשר היא תרגיש מוכנה להינשא ובינתיים בן ה40 יהפוך להיות בן 50 [סתם מגזים]. בקיצור במקרה כזה כל אחד צריך לבדוק איך הוא חי בהפרש שנים שכזה. אני לא הייתי מוכן להפרש כזה זה בטוח,גם היום אני לא רואה את עצמי מתקשר למישהי שהיא פחות מ25...לא יודע השקפת העולם שונה בהפרש של יותר מ5 שנים לפי דעתי.

מותר לך שתהיה לך דיעה שונה.

לטעמי, גבר שרוצה מערכת יחסים רצינית אך לא הצליח להיות חלק מכזו עד גיל כזה-יש שם מה לחקור. ואם הוא לא רצה קשר רציני עד כה -גם זה מושא טוב לחקירה. אל תמשוך אותי בלשוני בהשוואות אליך.

oferyosi

New member
../images/Emo13.gif

את היית מתחנת מתוך זה ש"ככה צריך" או רוצה להתחתן עם אהבת חייך???? נכון שזה יכול להעלות שאלות , וזה בסדר לשאול אותן, אבל זה לא מעיד על שום דבר שלא בסדר - תאמיני לי.

oferyosi

New member
ומי אמר שלא היו מערכות רציניות

עד הגיל הזה???? כשאת אומרת "הגיע למצב הזה" - זה בהכרח מגיע בסופו של דבר לנושא הרווקות - שהרי אפילו אם הייתי בכמה מערכות רציניות , ועדיין אני רווק - אז בעיניך זה מה שמגדיר אותי כעת לא???

לא. האמת היא שבכלל לא התכוונתי למצב של

הרווקות אלא דווקא לזה שגבר בן 40 מתחיל עם מישהי שצעירה ממנו ב-20 שנה. משום מה הוחלט להתייחס להודעתי כאילו התכוונתי לרווקות. מה שנקרא "על ראש הגנב בוער הכובע"...

oferyosi

New member
שיהיה../images/Emo13.gif

בכל מקרה באנו לדבר על אהבה , ולא לריב
ו.....מה לעשות - לא בוחרים במי מתאהבים

oferyosi

New member
מה זה בדיוק "המצב הזה"

למה להיות רווק זו מחלה??? אם זו מחלה - אז כנראה שאני חולה.

ושוב...

אם אתה מעוניין בקשר רציני ואתה לא מצליח להכנס לקשר כזה במשך שנים על גבי שני-אני הייתי בודקת למה. ואם שנים על גבי שנים לא רצית בקשר כזה-גם הייתי בודקת למה.

dudusch

New member
יש קצת סתירה בדברייך

זה שהוא רווק זה אומר שאף פעם לא התחתן. לא שאף פעם לא היה בקשר זוגי. יש היום המון אנשים שבוחרים בחיים משותפים ללא חתונה, וכשהחבילה מתפרקת הם לא משנים סטטוס.

כמו קרן אור

גם בי היו עולות התהיות מה לא בסדר בו ? בן 40 ועדיין לא נשוי ? אולי הוא אפילו נשוי ולא מספר לך ..

חוץ מזה ...!

גם אני בגיל 20 הייתי במצב דומה שקרוב משפחה קרוב בן 40 הציע לי קשר ......... בהתחלה זה קרץ לי .. חח אני זוכרת את חברתי הטובה צועקת עליי בטלפון : "למה את מתפשרת????" למחרת הודעתי לו שאני לא מתכוונת להיות איתו בקשר. נכון, לפעמים זה קורץ,במיוחד כשנמצאים לבד , אבל אל לנו להתפשר

0גולשת0

New member
הייתי שם לפני חצי שנה

וגם אני בהתחלה מאוד נרתעתי מהפרש הגילאים הגדול (אני בת 26, הוא בן 41). אבל אחרי שהכרתי אותו יותר לעומק, החלטתי לתת לזה צ'אנס ולראות מה יקרה, ואנחנו כל כך מאושרים יחד עכשיו, שאני כל בוקר מודה על כך שפגשתי אותו. נכון שהפרש גילאים כל כך גדול יכול להוות מכשול, אבל זה לא אומר שזה בלתי אפשרי לחלוטין. אם הוא מוצא חן בעיניך, אני חושבת שעדיף לנסות ולראות אם זה הולך, מאשר לא לנסות ותמיד לתהות מה היה אם.

למעלה