הגיים בוייז ברדיו!

לא התכוונתי אלייך אתה בסדרר האחרים

רק נכנסתי אני רואה כל מיני דברים .. תשמע לא נעים לנו לראות את כל הקללות האלהה.. זה פוגע בנו אתה לא מבין כמו שאתם אוהבים את המתאגרפים האלה אנחנו אוהבים אותםם .. יש להם בעיה איתםם?! מישהו בכלל מכיר אותם שמדברים עליהם ככה? לאאא אתם אומרים משו שאתם לא יודעיםם .. וזה מעצבן מה אני יעשה אני יודעת שאני לפעמים אגרסיבית(למרות שאני לא יודעת מה זה ) אבל זהוו זה מה שרציתי להגיד לא רציתי לבוא עם כוונה רעה אבל זה מעצבן.....

ירדוששש

New member
תקשיב חמוד , זה לא תלוי בנו!

ההופעות שלהם תלוייות במארגנים שלהם אתם הולכים ונכנסים בנו ומתחילים לקלל אותם זאת לא אשמתם שמארגנים להם הופעות כאלה מה אתם לא מבינים?! נכנסתי לפורום שלכם ולא הפסקתם לקלל. אז תפנימו כבר - זה לא קשור לבנים ולא אליינו! ותפסיקו לקלל אותם הם לא עשו לכם כלום רע!

Swanton Bomb

New member
לא אמרתי שWWE יותר טובים מהגיימבויז

פשוט זו מוזיקה וזו היאבקות. אם כבר מוזיקה אז מה קשור מוזיקת פופ של בוי בנדס למופע היאבקות? אנחנו באנו לראות היאבקות- שנים חיכינו עד שהמופע הזה יגיע לארץ וחייבים להרוס אותו עם שטויות לא קשורות כמו הגיים בויז. אני מסכים איתכן שיש דברים שאנחנו אוהבים ואתן לא וכנ"ל לגביכם.

Swanton Bomb

New member
את מתכוונת אם הלהקה אוהבת WWE?

אז שישבו ויצפו, אבל למה להופיע?!

nWkobi

New member
אני מציע שאת תכבדי אחרים

כמו שמכבדים אותך וכמו שמדברים אלייך בכבוד(ועזבי את נושא הויכוח,מדובר פה על המילים)... ואם כבר מדברים על הצגות אז אני חושב שה"הופעה" של ה"להקה" שלכם לאפ חות "הצגה" משלנו...אם היית מנסה לקרוא קצת בפורום שלנו,אפילו לא להגיב,היית מבינה כמה שאת טועה בהגדרה שלך להיאבקות ובכלל בכל הויכוח הזה.

ירדוששש

New member
יאוו כפרות עלייך איזה חמודההההה:)

יפאששליי , על תפחדי אלייהם לא ייקרה להם כלום !:)

DoRiNusss GB SP

New member
לא יכולתם להודיע שהם ברדיו?!!!!!!

דאמט איך אני אמורה לדעת למה אני מקבלת מסרים מהם אנחנו עכשיו ברדיו תפתחי תתכנה אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נמאס לי כבר

למעלה