הגיים בוייז ברדיו!

התבלבלתי סוריי ../images/Emo122.gif

מתי יבחרו את הלוגו כי רעות אמרה שיום רביעי יבחרו ו.. יום רביעי עבר!

ניצן צודקת

ניצן צודקת ב- 100 % הם באמת לא קשורים ל- wwe וגם לא לז'אנר אבל למה הם יורדים עליהם מה הגיים בויז עשו להם ....

כתבתי להם שמה תגובה...

אבל אמרו לי שאניי יקבלל מסרר אישי אם העלו ת'הודעה אוו לאאא...לא הבנתי WTF??!!!? אבל לא משנה אני יחכהה..!

Brockster

New member
שלום שירה

ההודעה שקיבלת, היא ממערכת הניטור של הפורום שנועדה לעזור לנו המנהלים, למנוע מטרולים להציף את הפורום ולעורר מהומות. לא אישרתי את ההודעה שלך משום שהצורה שבה כתבת אותה, עם כל הכבוד, הייתה מאוד ילדותית, ועם צורת התבטאות כמו שהתבטאת אותה הודעה, היית מקבלת תגובות מאוד חריפות מחברי הפורום, ורציתי למנוע מקרה שכזה. בכל מקרה, הבהרתי לחברי הפורום שאין מקום לשטויות כמו עוינות בין הפורומים, ואני מבטיח לכולכן שדבר כזה לא יקרה, כי אז הסנקציות המתאימות יינקטו. יום טוב לכולכן.

Swanton Bomb

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

אנחנו אוהבים היאבקות ולא בוי-בנדס מלוקקים ששרים שירי פופ דביקים על אהבה דביקה, זה פשוט מה שכל אחד מעדיף. רוב הפורום דווקא מעדיף רוק/מטאל. חוץ מזה בואי תמצאי לי את הקשר בין היאבקות ללהקת בנים.....

ירדוששש

New member
למה מה שאתם מעריצים ממש יותר טוב

הצגה שלמה כדיי לשעשע ת'צופים! עאלק מתאבקים , מתאבקים בהצגה ויש כאלה שרוק או מטאל לא עושה להם את זה זכותיינו!=\ והבנים לא אלה שרצו להופיע איתם אז שבו כולכם בשקט! חשתם=\

KobIPWA

New member
לא אמרנו שזה יותר טוב

אמרנו שזה לא קשור. תחשבי שהגיימבויז יעלו להופיע, ולהקת החימום שלהם תהיה... סתם לדוגמא - פינק פלויד. נחמד? לדעתי כן. קשור? ממש לא. תירגעו בבקשה. אין לי שום דבר נגד הגיימבויז או המעריצים שלהם. יש לי משהו נגד להקה שבכלל לא קשורה להיאבקות שמופיעה באירוע היאבקות.

שמעע אין לי מושג מי אתם אבל אנחנו

לא הרגנו את התחרות הזאתתת ועם יש לכם משו להגיד או להגיב לא לפה..!!

KobIPWA

New member
אני לא מבין מה יש לכם...

אני מנסה לדבר יפה, להתנהג כמו בן-אדם ולהסביר לכם מאיפה באה ההתנגדות שלנו לעניין - ובכל זאת מתקיפים אותי... אני באמת מצטער שניסיתי.

תקשיב,

מה אנחנו יכולות לשנות בזה שהם מופיעים? כלום! אנחנו בורג קטן שלא יכול להשפיע. אז די לבוא להתלונן אצלנו כי אנחנו לא אשמות בכלום.

Swanton Bomb

New member
אוקיי

אז אם אתן בורג קטן וכולה מעריצות שלא קשורות להופעה- אז למה אתן מתערבות בדעותינו על הגיים בויז? לנו יש ת'דעה שלנו ולאף אחד אין זכות לשנות אותה.

KobIPWA

New member
אבל לא באתי להתלונן

באתי להסביר לכן מה הבעיה שלנו עם העניין, כי ראיתי שהרבה כאן כועסות על התגובות הזועמות של חלק מאיתנו בפורום. הבנתי שאתן כועסות כי חשבתן שאנחנו לא רוצים ספציפית את הגיימבויז בהופעה, אבל זה לא נכון. וזה מה שניסיתי להגיד כאן. לא להתלונן, לא לכעוס. רק להסביר.

אני הבנתי שאתם לא רוצים אותם בגלל

שאתם באתם לראות היאבקות ולא לשמוע מוזיקה,כן? אבל מה אנחנו יכולות לשנות? אם זה היה תלוי בנו היינו מבטלות את המופע הזה. כי גם אנחנו לא בעניין שהם יופיעו שם.

KobIPWA

New member
שלא תכעסו עלינו בגלל שטות

ושתבינו שהכעס שלנו הוא לא עליכן או על הלהקה, אלא על הסיטואציה הכללית.

למעלה