הגיג

bestofhealth

New member
הגיג

הגיג/ אוגוסט 01 אומרים שלכל קמט בפנינו יש קמט תאום בנשמה שאוספים אנחנו בשבילי חיינו וכשמגיח תינוק בן יומו לעולם עטוף הוא תחילה בקמטים של הנפש שנתגלגלה לתוכו ובחרש באישון לילו הראשון מגיעה יד רכה ומחליקה את פניו ואז מתחילה נשמה טהורה לחרוט את פיסולי מסעה שלה

איזה יופי!!!!!!!!

בד"כ אני פחות סבלנית לאגדות מעין אלו, אבל הפעם נשבתי גם אני בקסם של המילים
אהבתי...
כתוב להפליא.

קסנדרה*

New member
ברוך המצטרף לפורום ../images/Emo13.gif

הגיג יפהפה - אמנם יש מקום לשפר את הבעה, אך ההגיגי עצמו מצויין. קסנדרה

bestofhealth

New member
תיקוני תחביר

הגיג/ אוגוסט 01 אומרים שלכל (כי לכל) קמט בפנינו יש (ישנו) קמט תאום בנשמה שאוספים (אשר אוספים) אנחנו (אנו) בשבילי חיינו ו(ל)כשמגיח תינוק בן יומו (יום) לעולם עטוף הוא תחילה בקמטים של הנפש (אשר נתגלגלה))שנתגלגלה לתוכו ובחרש באישון לילו הראשון מגיעה יד רכה ומחליקה את פניו ואז מתחילה נשמה טהורה לחרוט את פיסולי מסעה שלה

bestofhealth

New member
תיקוני תחביר

הגיג/ אוגוסט 01 אומרים שלכל (כי לכל) קמט בפנינו יש (ישנו) קמט תאום בנשמה שאוספים (אשר אוספים) אנחנו (אנו) בשבילי חיינו ו(ל)כשמגיח תינוק בן יומו (יום) לעולם עטוף הוא תחילה בקמטים של הנפש (אשר נתגלגלה))שנתגלגלה לתוכו ובחרש באישון לילו הראשון מגיעה יד רכה ומחליקה את פניו ואז מתחילה נשמה טהורה לחרוט את פיסולי מסעה שלה

הקמטים שלי הם מהיובש המטאפורי

ובעיקר, מתאים שהולכים בדרך כל בשר. אבל, את זה אני אומר, לא הם. סליחה. בכלל, בגלגול האחרון שלי, כבר לא זוכר מתי, אכלתי הרבה חציר ושאר שאור חרקי הארץ.

למעלה