הגיגי חי היחידה

חי.....הכל מניסיון כמובן...

כשמישהו מדבר איתך.. הביטי לו בעיניים... שם תוכלי לדעת בבירור אם הוא אוהב אותך או לא... עיניים לא משקרות..לא יכולות..לא מסוגלות... עיניים מחייכות למראה שמוצא חן בעיניהם וזועפות ומכווצות למי שלא. עיניים בורקות ומאירות למי שהן שמחות לראות ואפורות למי שלא. ואפשר לנסות זאת בבית... להביט במראה כשטוב לנו עם עצמנו וכשרע לנו..וישנם הבדלים.

../images/Emo20.gifאתה צודק

הלב שלי בריא התחושות שלי בריאות ורק הלב כמו לפעמים מתבלבל ושוכח להציץ במח והמח מתעקש להסכים עם הלב
רואה הכל רואה עד בפנים רק לפעמים קשה להפנים

Den3

New member
אם יורשה לי...

אפשר אולי ללמוד מהדברים שכתבת... יכול להיות שאת לא כל כך יודעת לקבל... אהבה... ולכן זה לא כל מובן לך/ברור לך שאוהבים אותך. יכול להיות גם שאת מאד חסרת אמון... חסרת אמון במה שאומרים לך, ולכן את לא באמת מאמינה ומפינמה שאומרים את זה באהבה... אבל בעצם, מה זה חשוב? העיקר שאוהבים אותך לא?

מציחקון אחד. לא הכללתי את כולם

יש כמה שאהבתם עוד זורמת בליבי ובנשמתי ישנם כאלה שלעד יזרמנו בזכרוני

אני רואה פה רק משפטים שלי...../images/Emo3.gif

כל אחד מקרין ו"מציג" את האהבה שלו בשונה מהשני, ולכן לא תמיד אנחנו מבינים עד כמה האהבה של הצד השני באמת אמיתית וחזקה. כמובן שצריך גם להבדיל בין התאהבות לאהבה...

פחחחחחחחחחח

קרעת אותי עכשיו אבל באמת שמעתי את השטות הזאת כבר כמה פעמים ומת להבין את ה"הגיון" שם...אם יש כמובן.

../images/Emo13.gif

אני אשמח אם תשאיר את החוטיני דיברי החנופה והקשקשת במקום אחר.בבקשה

אואואוואוווווווווו הבדל ההבדלים

מאחלת לך לא לדעת אלא להרגיש מהי אהבה אמיתית

פברואר68

New member
לי יש כוח לתת תשובה...אהבה כש....

מרגישה שבן הזוג אכפתי.....מתעניין.......אהבה זה כבוד הדדי......אהבה זה להתחשב אחד בשני להקשיב לצרכים גם אם לא ממלאים את כולם ....אהבה אמיתית זה להיות בתקשורת טובה אמיתית פתוחה ....... אהבה זה להפתיע מדי פעם בתשומת לב מיוחדת או מתנה אהבה אמיתית זה סקס נפלא.......הרצון והגעגוע להתמזג כל פעם מחדש........לגעת לפנק ..... אל תכתבו לי שאני חולמת ...היתה לי פעם אהבה במערכת יחסים מדהימה שכזאת ארוכת טווח...עם גבר מיוחד במינו ........עוד לפני שהתחתנתי..... הכל יכול ....................להתגשם.......

../images/Emo127.gif יש אנשים שחולמים

ישכאלה שחושבים שהם מגשימים ויש את אלה שיודעים לאהוב..אחחחח

מה היתה השאלה?

מה היתה הדקה?
אני חושב ששאלו על ההבדל בין אהבה והתאהבות...

לכל אחד נקודת השקפה משלו

בעיניי אהבה נבנית לאורך זמן ואינה רק פרפרים בבטן כאשר נפגשים או מחשבות בלתי פוסקות על בן/בת הזוג. אהבה זה חיבור שנוצר בין רבדים שונים של בני-הזוג. אהבה נבנית לאורך זמן. במשך הזמן כאשר בני הזוג נחשפים אחד לשני, אותם דברים שמשכו אותם בתחילה מהווים אמנם את הבסיס לריגוש, אך החוויות המשותפות, האהבות המשותפות, ההשלמה של כל אחד לשני/ה ועוד ועוד... זו השקפתי את העניין.

למעלה