הגיגי חי היחידה

שום דבר בחיים לא נגמר ולא נשבר

ותמיד ממשיכים הלאה עם חיוך ואופטימיות ואשריי שבחירי ליבי תמיד נשארים לצידי

"אהבה" לדעתי זה להרגיש מלא ב....

אנרגיות שמובילות לעשייה פוריה,צמיחה רוחנית וגשמית יחד. ורק את יכולה להרגיש באמת,ולא אף אחד אחר שחושב או רואה.

זה חיובי בהתחלה

יש פרפרים יש אנרגיות יש יכולות יש השגים השמיים הם הגבול ... אבל אחר כך אנחנו בעצם רואים אם האהבה הזאת "שווה" לנו (סליחה שהמילה הזאת בשימוש) וכנראה שקודמנו צדקו. אם לא מרגישים משמע זה לא קיים. לפחות לא עבורנו.

אותך אני הבנתי

כבר לפני זמן רב הרי התשובה שלי ושלך אומרות את מה שאני תמיד טוענת "כשההרגשה הפנימית אומרת חרטטי חרטטה זה אומר שגם אם צד אחד יקשקש קשקושי אהבה יום ולילה זה לא יעבוד לו"

miri362

New member
רגש האהבה!!!!

רגש האהבה הוא רגש של נתינה ללא גבול וללא תנאים מי שאוהב ואוהב באמת מרגיש שהוא אינו יכול לחיות בלי מי שהוא אוהב יש אנשים שחושבים שהם אוהבים אבל זה רק רגש של צרכים (סקס) ויש אנשים שחושבים שליהיות יחד זאת אהבה לדעתי א ה ב ה אמיתית היא אהבה ללא תנאים אהבה של נתינה ושמחה ורצון של שני הצדדים להיתחבר אהבה של משיכה אהבה של השלמה ...ויש עוד ועוד

רגע מירי...

אם נגיד יציב לך תנאי של חוטיני צהוב וסקס אחר... והוא באמת אוהב תתפשרי?

miri362

New member
טלה'לוש

אם הוא אמיתי אבל באמת אמיתי אתפשר גם על חוטיני צהוב ואם לא להבטיח אז לפחות לנסות סקס אחר....

miri362

New member
אכן קראתי והזמנתי....

אך מישום מה היתפקשש חבל... הייתי מחכה לך לסקס אחר עם חוטיני רק לא צהוב מנומר...

בסדר...בסדר

פעם הבאה תקראי לכיוון הנכון ואני אצוץ מאי שם... אבל לא מוותר לא על חוטיני ולא על סקס אחר...

תשמעו חייבת לשאול ../images/Emo9.gif

לזה קוראים "סייבר"? כי שמעתי שזה עושה נעים לסייברים ולכללים אמממממ

אסכים להשאר...

אני אגלה לך אחד הפחדים שלי בכל מערכת חדשה שאחרי הסקס ארצה להעלם מקווה שזה לא יקרה לי לעולם

לשם שינוי

הפעם לא שאלתי מהי אהבה אמיתית. הסברת אותה יפה. אולי לא מדויק אך ממצה בהחלט. רק שאני שאלתי איך זה שאחד טוען שאוהב וחושב שהוא אוהב לפחות. והשני לא ממש רואה את זה ככה?! דעתי ותשובתי בהמשך למה שכתבתי למעלה- אהבה חד צדדית לא עובדת ואינה יכולה להיות שלמה לכן אינה יכולה להתממש ולהיות אהבה/אמיתית לעיתים אדם אחד אוהב ואינו מבין איך יכל להיות שהשני לא רואה ולא מבין ולא מקבל את אהבתו. עבורו ברור לו שזו/זה האחד.. מסתבר שכל אחד באמת רואה דברים אחרים. אני רואה אהבה בהרבה דברים והרבה נתינה גם מחברים קרובים שאינם בני זוג.

miri362

New member
על מה שכתבתי למעלה

נכון שהסברתי מהיא אהבה אמיתית אבל אהבה אמיתית צריכה ליהיות בין שניים ואין אהבה אמיתי כזה חד צדדי אני מסכימה איתך בהחלט

למעלה