יש פרפרים יש אנרגיות יש יכולות יש השגים השמיים הם הגבול ... אבל אחר כך אנחנו בעצם רואים אם האהבה הזאת "שווה" לנו (סליחה שהמילה הזאת בשימוש) וכנראה שקודמנו צדקו. אם לא מרגישים משמע זה לא קיים. לפחות לא עבורנו.
כבר לפני זמן רב הרי התשובה שלי ושלך אומרות את מה שאני תמיד טוענת "כשההרגשה הפנימית אומרת חרטטי חרטטה זה אומר שגם אם צד אחד יקשקש קשקושי אהבה יום ולילה זה לא יעבוד לו"
רגש האהבה הוא רגש של נתינה ללא גבול וללא תנאים מי שאוהב ואוהב באמת מרגיש שהוא אינו יכול לחיות בלי מי שהוא אוהב יש אנשים שחושבים שהם אוהבים אבל זה רק רגש של צרכים (סקס) ויש אנשים שחושבים שליהיות יחד זאת אהבה לדעתי א ה ב ה אמיתית היא אהבה ללא תנאים אהבה של נתינה ושמחה ורצון של שני הצדדים להיתחבר אהבה של משיכה אהבה של השלמה ...ויש עוד ועוד
הפעם לא שאלתי מהי אהבה אמיתית. הסברת אותה יפה. אולי לא מדויק אך ממצה בהחלט. רק שאני שאלתי איך זה שאחד טוען שאוהב וחושב שהוא אוהב לפחות. והשני לא ממש רואה את זה ככה?! דעתי ותשובתי בהמשך למה שכתבתי למעלה- אהבה חד צדדית לא עובדת ואינה יכולה להיות שלמה לכן אינה יכולה להתממש ולהיות אהבה/אמיתית לעיתים אדם אחד אוהב ואינו מבין איך יכל להיות שהשני לא רואה ולא מבין ולא מקבל את אהבתו. עבורו ברור לו שזו/זה האחד.. מסתבר שכל אחד באמת רואה דברים אחרים. אני רואה אהבה בהרבה דברים והרבה נתינה גם מחברים קרובים שאינם בני זוג.