הגיגי גליה

מגיע לי מברוק קטן היום...../images/Emo70.gif

היום היום בדיוק בדיוק- אני גרושה 13 שנים (אבל מי סופר)...
הביא אותה "התותח" שלי (הרב מברוקלין)- בתשעה באב וכך אמר :"אומנם היום תשעה באב - אבל אותך מצווה לגרש". מאז...כל יום חגיגה ! "יום השחרור". אבל היום חגיגה מכופלת-כי יום הולדתה של אימי חל היום...הביא לה אותה "התותח" שלה (אבא שלה)- בתשעה באב. בקיצור...בסיום כל החגיגות - אימא שלי בעיניים יפות שואלת ..."גילוש לא הגיע הזמן לשנות סטטוס"? ואני בעיניים יפות עמוקות שוקדות חושבות עונה לה ...לא!. האם יש פה עוד מישהו שבטוח וסמוך שהוא רוצה לגמור את חיוו לבד
ובנימת הערב...האם אני גם נורמאלית
קוקו...תגידי גם לי כן!!! מאחלת לכולכם ערב נעים קריר כיפי - וחיים מלאים בחגיגות

עושים לי מסיבת הפתעה - כולם מוזמנים

איזה כיף שיש חברים טובים
תודה על כל המסרים
אז בוודאי שהערב יוצאים לחגוג
"יום השחרור של גליה" בריסל'ס "לאכול ולגמור"- ככה ניקרא המקום (בדיוק כמו שאני אוהבת) ר"ח הרצל-רחובות.(ואבי מבריסל'ס הבטיח צ'ופרים חינם).- מעבר לעובדה שאצלו שותים לדוגמה חצי ליטר בירה ב-13 שקל ועוד כל מיניי בקטנות. (זה התחשבות בחד הורים ממש). אז אני יהיה שם כבר ב-10.- מבטיחה לשחק אותה מופתעת שתגיעו. (תעשו טובה - אני יוצאת לסידורים תקפיצו מפעם לפעם)
אוהבת אותכם אנשים- יום טוב ומקסים לכולם

טוב קודם כל מצטערת שזאת ההודעה

השנייה ברציפות- היום. אבל היה לי וואחד יום מלא מתח- קצת הסתדר- וקצת חייבת לשחרר! (וזה לא שאני 100 אחוז שלמה עם עצמי)- אז בבקשה חיבוקים עיצות ודוגמה אישית- בהחלט יעזרו.- קודם כל לנתי- היה מבחן קשה בבר אילן-היום.(אלגברה אנליטית לוגים גאומטריה אי שויונים)- לא לשאול מזה - אין לי שמץ- חזר הרגע- ואמר שהלך לו ממש טוב-צריך מינימום ציון 80 לעבור הלאה (לעוד שנה)...בבקשה אצבעות. אני- שלמתי היום את כל התשלומים של האוניברסיטה (בשבילי) וההרגשה? פחד אלוהים. כאילו מהבנק עד המכללה רק מחשבות קשות, מה אני צריכה את זה ? למה? זאת טיפשות?! ריסק?! תשקיעי בבן שלך (הוא לפחות הצלחה בטוחה)- אין לך "אקסטרות" כסף -מצד אחד 10 שנים אשכרה 10 שנים חיכתי ליום הזה תמיד דמיינתי את היום הזה (יום התשלום-ההרשמה)- כיום מלא גאווה ואושר...אני פוחדת פחד מוות, לא בטוחה לגביי האושר בכלל.-מזל פשוט מזל שמרחק ההליכה מהבנק למכללה קצר.- אחרת הייתי חוזרת בי בקלות. שילמתי ודיי!!! אני יודעת לעבוד טוב ולהיות אימא טובה-זהו! חייתי הרבה שנים על אוטומט- והגיע הזמן....לשנות לגדול להתרחב ולצאת לדרך.- ואני מתה מפחד! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף. (מחכה לכם הערב בבריסל'ס)
אור ואהבה לכולם

לגמור לבד ../images/Emo186.gif

ברור שכן! לבד קודם כל ולבד אחרי הכל. גם כשחיים יחד עם מישהו יש רגעים שאתה נשאר לבד חושב לבד רוצה לבד חושב לבד... ובסוף ..

רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

לפני שאת יוצאת לסידורים בחייאת גליה תעשי פרצוף של מופתעת
זה דומה לזה
(אבל עם פה טיפה יותר פתוח?)

בהצלחה לך חמודה

זוכרת את השיחות שלנו ושמחה שהחלטת סוף סוף להתחיל את החיים באמת כמו שצריך! והגיע הזמן
המשך הצלחה לנתי ולך כל הכבוד על הגידול הפורה ועכשו תורך כן תורך להראות לעצמך ולעשות למען עצמך

תגידיייייי

בדקת מחירים במעונות??? ותבדקי שהשותפה לחדר שלך לא תהיה ביצ'ית !!!! הכי בהצלחה שיכול להיות יפתי
תהנו בערב

מחזיקה אצבעות לנתי ../images/Emo45.gif ולך יקרתי

מאושרת שהחלטת, שמחה עבורך , מאחלת לך הרבה הרבה הצלחה מאחלת לך שלא תרגישי את התשלומים ואל תחשבי עליהם גם העיקר שתצליחי

blonda3

New member
וואוו כל הכבוד לך

החלטה אמיצה שיהיה לך באמת בהצלחה נרשמת אז תתחילי, תנסי ותראי אם מתאים לך תעשי הכל בקצב שלך כי את לא ממהרת לשומקום עלי והצליחי!!!

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

צעד נבון מאוד ! זה צעד שמתכננת אותו עבור עצמי,ויהי מה!

my sunshine

New member
../images/Emo124.gif רגגגגגגגע תגידי

אם אני זוכרת נכון רחוב הרצל חול על ככככככככככככככככככל רחובות
מה עם פרטים יותר מדויקים לפני שאת בורחת

deena

New member
כללללללללל רחובות

15 דקות נסיעה בפקק לאורך רח' הרצל. (הרצל 220 בין גורדון לבן יהודה)

אוף...הערב אני לא ממונעת..יש מישהו

מאזור הרצליה??? אולי??? כי לשם לא אגיע בקטנוע המצ'וקמק שלי...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הילדים נתנו אישור ../images/Emo3.gif

רחובותתתתתתתתתת הנה אני באההה

מאברוק גלייתי! ../images/Emo24.gif

וכמו שאומר המשפט ההוא.... "לא טוב היות האדם לבדו"

למעלה