הגיגי גליה

ויש הגורסים...

לא טוב היות האדם לבדו.. .. אך כפליים, לא טוב היות האדם עם...אשתו ואני גורס..אפשר כך או אחרת, איך שטוב לך..

r o n35a

New member
גליה מתוקה מזל טוב../images/Emo24.gif

מה לעשות כולנו נסיים את חיינו סביר להניח לבד.
אבל עד הסיום כדאי בדרך לנסות זוגיות כזו או אחרת. לפעמים זה בונה אותך לילה טוב רונן

my sunshine

New member
../images/Emo88.gif ועוד איך שכן ../images/Emo70.gif

קוקו לא כאן אז באתי אני
מספיק טוב, נכון

SecondOpinion

New member
שיעור קצר בחשבון

לפי הכרטיס את בת 33 לפי ההודעה את 13 שנים גרושה. מי מכם , ילדים יעזור לדיעה שניה המבולבל להבין בת כמה היתה כשהתחתנה? כמאמר הפסוק: מי שמתחיל מוקדם גומר מהר. תרשי לי להוסיף משהו ברצינות: נשים כמוך... אף פעם לא אצליח להבין איך, מאיפה וכמה כוחות אתן מגרדות. כאילו... בת 20 גרושה. בגיל 20 עוד הייתי בתול. שיט.

חחחחחחחח

איזה כיף לי היום- שאני יכולה לקרוא אותך ולדפוק חיוך ענק. איי פאקינג היסטורי!!! ודרך אגב- אין לך טעיות בחישוב אתה טוב בחשבון(אבל לא במספרים)- בתול בגיל 20???...חייך בייבי החיים טובים!

אם טוב לך... אז בכייף..../images/Emo49.gif

אם טוב לך כך.. אז בכייף, והרי את לא לבד בעצם. ואם הסטטוס הוא מבחירה, אז מי יכול להלין? וכבר שר פוליקר בשירו- ..חופשי זה לגמרי לבד... מזל טוב...

d a n i e l s 5

New member
טוב נו זה ברור....

ברור לגמרי שאת לא לא נורמלית. שתדעי שאת גורמת לי לחחיוך אחד גדול בהודעות האלה שלך.

amitshein

New member
לא../images/Emo31.gifאת לא נורמלית....

אבל בינינו... מי מאיתנו כן?

galia1962

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב גליה../images/Emo65.gif

ועבורך אני יודעת כמה הברכה הזו מתאימה!! ובקשר לשאלתך- לשנות סטאטוס? -לא אין צורך אבל אין קשר בין סטאטוס זה או אחר לבין זוגיות... מאחלת לך-שתמשיכי להיות מאושרת בכל דרך שתבחרי-כי זו הנורמליות עבורך ומסכימה עם הקוסם- חופשי זה לגמרי לבד... ולך יפה בינתיים החופש-אישה יפה וקורנת

למעלה