הגיבסון בידנו!

The Exorcist

New member
הגיבסון בידנו!

היום בשעה 9:45 יצאתי מחנות מסויימתבלב המפרץ עם גיבסון SG סטנדרט בצבע אדום יין, חבילת מיתרים, טיונר (שלי מגמגם) ותיק נשיאה (שיותר כבד מהגיטרה) כל העסק עלה לי 6255 ש"ח (ועוד 130 לטיונר) 1130 שילמתי בויזה, וכל מה שנשאר במזומן. ההפתעה הגדולה ברכישה הזאת היא היחס בחנות עצמה, השתפרות בכמה דרגות וכל הכבוד למוכר (שרוב הלקוחות לכלי זמר - לב המפרץ מכירים) וגם למזכירה הנחמדה (טטיאנה אם אני לא טועה) לא עיכבו אותי בדקה (הגעתי אחרי משמרת לילה עוד לא הספקתי לישון) ולא ניסו למכור לי ציוד נוסף (חוץ מהטיונר שהייתי חייב לקנות חדש) תמונה תגיע עודכמה ימים (המעבד במחשב שלי נשרף, אני צריך לחכות שיגיע חדש...) המגרש, הולך לישון אחרי יותרמיומיים שהוא ער...

Megapuzik

New member
תתחדש.....!!!!

הלוואי ולי פתאום תקפוץ גיבסון SG ליד

The Exorcist

New member
התיק והטיונר

הוא נחמד, אבל גיליתי (בדרך הרעה) שאחד הסוגרים שם ממש גרוע. מדובר על הסוגר עם הנעילה המספרית (צריך להכניס צירוף מסויים ואז ההסוגר נפתח) בקיצור...הצירוף שהכנסתי לא פתח כלום (זה אותו צירוף שהיה עם הגיטרה ועבד כמה פעמים, 000) והייתי צריך להבריג החוצה את הסוגר עצמו (עכשיו הסוגר מנותק ויש רק את המנגנון נעילה) אני אחליף אותו במשהו קצת יותר איכותי... גם קניתי טיונר של פנדר, משהו משהו. הטיונר הקודם שלי זייף בצורה נוראית,הטיונר של פנדר (סדרת קליפורניה) עושה את העבודה כמו שצריך. המגרש, עכשיו צריך למצוא מישהו שיכול להתקין מערכת חדשה שתעבוד...

למעלה