הגוף זוכר

iam11

New member
הגוף זוכר

הגוף זוכר את הטעם את התחושות של כל פעם ופעם הגוף זוכר את היופי את ההרגשה הזו המיוחדת, של חיבור ואופי הגוף זוכר את בואך ולכתך עם מבט בידיעה שתבואי, ובאת הגוף זוכר את מרקמך וטעמך והריח הזה הנותר על סדינך הגוף זוכר ונזכר שוב מהרגע שאמרת כי ידעת שאשוב הגוף זוכר ונהנה לשחזר מחדש ולהמציא חדשות כשמגיע המפגש. הגוף זוכר כך גם את ואני הנה הגיע הרגע לרענן את זכרוני.

ריקי די

New member
בלחש

בלחש גופי יקרא שוב בשמך כי נפעם הוא וסוער כרוח על ים וגל עם כל משב ומשב כקצף הלובן מעל. בלחש גופך ייענה בדממה ייסוב וילפות איבר לאיבר וילטוף בחומו סערות וגלי התשוקה שוב ישטפו על החוף כמו עולם שנפקח ללא התחלה ללא סוף.

טאKילה

New member
לנצח אזכור

יחפה נודדת נשמתי בצלליה על דיונות חול ערום עטופה בבגדי עלומיי רק עיניי מביטות וידיי מנסות לגרש רוחות פורעות. , לנצח אזכור סופות חשקים ורעמות קצף ערגתך שנטש הזמן...לדעוך בין שבילי קיץ וחורף בורח. , בשתיקה שאין בה מילים אותיר בך אהבתי ואתן לדמעותיי לזרום אל מעיין קסמיך.

שמים1

New member
טרם הספקתי ../images/Emo79.gif

טרם הספקתי להחליק את כף ידי הקטנה בכפות ידייך , ללחוך את משי עורך המקרין חמימות כמו משאבה פועמת , כמו הלב הניבט אלי מהאור הזך שבעיניך. לא נשמתי ניחוחות עדנים המעבירים בגופי זרם חשמלי להיכסף אל מגעו העדין של גופך מרפרף בעדנה על גופי.

אני זוכרת

אני זוכרת הבזקת בי כברק בליל חורף חם גופי נרעם געש רוחות פילחו את אזניי לבלתי שמוע דבר מלבד מהומה אבל עכשיו דממה וכואב וכל הקולות שהחבאתי בכיסי הלב צועקים עכשיו ללא הרף.

odo13z

New member
קולות הזכרון......./images/Emo66.gif

קולות רבים המו כמו בכוורת של צרעות הלמות פטיש של לב מקצב היום יום חלונות ודלתות בדרכים ללא מוצא קורעים , מושכים , דוחפים תובעים. מחייבים. לשמור ולהצפין בסוד כמוס במרתפים טחובים ונעולים. כל אלה ועוד.....הולכים ונמוגים אל מקומם הלא נחוץ באה הידיעה עדיין לא שקטה ולא רוגעת רוצה לדעת שאת שם....שלי כל רגע. גלי סערה עזה אינם שוקטים בין רגע רוחות עזות לאט לאט רוגעים עוד 50 שנים של אהבה לפניינו ושל געגועים........ :)

למעלה