ai27
Well-known member
ברוס וויליס לא מת.אני רק מקווה שזה לא כמו ההודעות על מותו של ברוס וויליס
יכול להיות שהתבלבלת עם ג'ין הקמן?
ברוס וויליס לא מת.אני רק מקווה שזה לא כמו ההודעות על מותו של ברוס וויליס
הוא לא התבלבל, פורסם שהוא נפטר ואחרי חצי שנה פורסם שנראה בהופעה פומבית.ברוס וויליס לא מת.
![]()
בהתחלה סופרמן מת. ואחר כך לקס לותר.ברוס וויליס לא מת.
![]()
יום יבוא ואני אבין איך אתם מצליחים לשרוד את תפוז כשנפתחו עולמות רבים יותר תרתי משמע. בכל מקרה משתתף בצער המשפחה אם אכן זה נכון.
יא חביבי, חיים בכמה עולמות במקביל. לו חייתי רק פה, הייתי כבר מזמן מאבד את דעתי.יום יבוא ואני אבין איך אתם מצליחים לשרוד את תפוז כשנפתחו עולמות רבים יותר תרתי משמע. בכל מקרה משתתף בצער המשפחה אם אכן זה נכון.
הפרדס שלא מפסיק.יא חביבי, חיים בכמה עולמות במקביל. לו חייתי רק פה, הייתי כבר מזמן מאבד את דעתי.
איזה?יום יבוא ואני אבין איך אתם מצליחים לשרוד את תפוז כשנפתחו עולמות רבים יותר תרתי משמע. בכל מקרה משתתף בצער המשפחה אם אכן זה נכון.
זה סודי.איזה?
ערבים שמקטרים על יהודים?זה סודי.
אתה תישאר כאן גם בגלגול הבא.זאת הדרך היחידה האמיתית לעזוב את פורום אקטואליה בתפוז![]()
ונקווה שעדיין זה יהיה פורום תפוז ולא פורום תבוז.אתה תישאר כאן גם בגלגול הבא.
אני מבטיח לך שאתה עדיין תישאר רקוב.ונקווה שעדיין זה יהיה פורום תפוז ולא פורום תבוז.
![]()
חחח.. תראו מי שמדבר.אני מבטיח לך שאתה עדיין תישאר רקוב.
אם אכן הוא הלך לעולמו אז אני רוצה לומר שאני מצטער על לכתו.
צריך בסוף למות ממשהו. ומי שלא מת חס וחלילה מפיגוע או תאונה, בסוף מת מזקנה ומחלות.יהיה זכרו ברוך![]()
מסגנון כתיבתו בפורום לא חשבתי שהוא זקן.צריך בסוף למות ממשהו. ומי שלא חס וחלילה מת מתאונה או פיגוע, בסוף מת מזקנה ומחלות.
נכון. עשה רושם של מישהו צעיר יותר, בתמונה ששם בפרופיל שלו ובויכוחים שלו עם גולשים אחרים.מסגנון כתיבתו בפורום לא חשבתי שהוא זקן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.