הגדרת תחילת טעינה..

בן דהאן

New member
הגדרת תחילת טעינה..

איפה אני משנה את ההגדרה שהמחשב יתחיל להטעין רק כשהסוללה יורדת ל20%? דל 1520 עם XP תודה...

dimiboy

New member
קיימת אפשרות כזו??

לפי מה שהבנתי אתם מתכוונים לזה שהמחשב מחובר למטען אבל עובד על הסוללה ורק כאשר הסוללה מתרוקנת לנגיד 20 אחוז המטען ניכנס לפעולה אוטומטית? אני לא חושב שיש אפשרות כזו אבל אם כן אני גם מצטרף לשאלה

kobi 23

New member
הנה התשובה

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/he-IL/Help/1d97f61e-e4f9-4ff2-8a9e-d9e241372c8e1037.mspx לא ממש התעמקתי אבל אני דיי בטוח שזה יעזור לכם,לפחות קצת כיוון יתן לכם.

RoyBO

New member
לפי זה אין כזו אופציה בויסטה

טוב נו לא קריטי

kobi 23

New member
אין מצב

אני כמעט בטוח שראיתי את האופציה הזו בויסטה אצלי.

kobi 23

New member
תפנה מחר לשירות של דל

חייבת להיות דרך,יש גבול לכמה שויסטה גרועה. דבר כ"כ אלמנטרי

kobi 23

New member
לא אבל'ה

בויסטה,אם זה היה בXP הייתי עוזר לכם בלי בעיה. אני פשוט לא זוכר איך כל הויסטה המז$#$% הזו עובדת...

man24

New member
ואיך זה ב- xp ?

לי יש xp pro. ניתן להגדיר שהסוללה תטעין רק מ- 20 אחוז ? תודה...

kobi 23

New member
תשובה

start/control panel/power option/power maneger/launch power maneger שם אמורה להיות תוכנה או לשונית שמגדירה את תצרוכת החשמל של הסוללה. עד איזה רמה להטעין,מאיזו רמה להטעין וכו'. ייתכן שיש הבדל קטן בשמות של הגדרות צריכת החשמל משום שלי אין דל,אבל הדרך פחות או יותר דומה. מקווה שעזרתי

RoyBO

New member
תראה את זה...

אין אפשרות אבל למשל כשהסתכלתי במצב הסוללה, כתוב 100% וגם כתוב Idle משמע היא לא נטענת ב100%? זה לא מספק? הרי המטרה שלא תהייה טעינה כאשר הסוללה מלאה.

kobi 23

New member
לפי מה שהבנתי ממומחי הפורום השונים

גם אני שאלתי בזמנו על הסוללה וממה שהבנתי גם שהיא על 100% המחשב עדיין משתמש בה וכמו כן היא מקבלת אספקה מהחשמל,למרות שהיא במצב "Idle" שעד כמה שידוע לי הוא בעצם מצב "סרק". אצלי למשל אין IDLE אלא סתם חיווי של חוט חשמל בכל מקרה גם שהסוללה נשארת על 100 % זה לא בריא.וכמובן שהטענה חוזרת ונשנת גורמת לאט לאט לשחיקה. אני שיניתי בהגדרות שהספק יטעין אותה החל מ14% ומטה ועד 95%. אבל לצערי כמו שאמרת אני לא רואה אפשרות לשנות את אצלך (לפי התמונה) אני רואה שאפשר רק לשנות הגדרות של התראה וכו' אני מניח שיהיו עדכונים/שיפורים לגבי נושא זה ונושאים אחרים בויסטה. בנתיים אל תשבור את הראש בגלל זה.סתם חבל יאללה עוד שניה מתחיל המשחק של מכבי,לילה טוב !!!

bar666xp

New member
להזכירך הבעיה עם הסוללה היא לא טעינת יתר!!!

יש מעגל בסוללה שמונע זאת בכל מקרה... וגם אם הזרם עובר דרך הסוללה זה לא משנה כלום.. הבעיה היא שסוללה הטעונה ל100% נשחקת מהר יותר מזו שתהיה טעונה ל50%-30% במצב אחסנה {מחוץ למחשב}. אחד הדברים שאנשים ביכלל נוטים לשכח לסוללה גם מיגבלה של מחזורי טעינה כ300+- אם אני זוכר נכון! ולכן פריקה טעינה פריקה וחוזר חלילה ממש לא ישמור על אורך חיי הסוללה.

למעלה