אתה צוחק?
אתה באמת משווה את עצמך לניוטון? תסלח לי, אני לא עושה דברים כאלו בד"כ, יש לי דברים יותר טובים לעשות עם הזמן שלי, *אבל* - אתה הולך וקורא בוויקיפדיה כל מיני דברים, לא מבין אותם בכלל, ואז הולך ומסביר אותם לאנשים אחרים שצריכים לדעת את זה בשביל הלימודים שלהם? מאין עזות המצח? מה אתה כבר יודע? עוד לא עשית את כל קורס פיזיקה 1 אפילו... אני לא חושב שיש לך מושג בכלל מה זה שדה מגנטי. אגב, אני לא אומר שאני מומחה, בכלל לא - אני כולה בסמסטר שלישי. אבל בדיוק מהסיבה הזו אני לעולם לא אכתוב משהו שאני לא בטוח בו, וגם אם כן, אומר את זה מראש. מה אתה חושב, שבגלל שאתה סטודנט באוניברסיטה ונרשמת לקורסים בפיזיקה זה מסמיך אותך לענות לאנשים על שאלות? תעשה לי טובה... אני רחוק מאוד מלהכיר את כל התורה האלקטרודינמית (ואני עוד אכיר אותה על בוריה בבוא הזמן), אבל אני חושב שהעובדה שקיבלתי 98 בקורס פיזיקה 2ממ' בטכניון, שהציון הממוצע בו הוא 55, בכל זאת נותנת לי איזושהי לגיטימציה לענות על שאלות בסיסיות בנושא חשמל ומגנטיות. מה אתה כבר עשית כדי להוכיח את עצמך? אני באמת מציע לך שתרד מהעץ שטיפסת עליו, ויפה שעה אחת קודם. תשב ותשקוד על החומר, תבין אותו באמת עד הסוף, ואז תבוא ותענה לאנשים על שאלות. לא לפני.