הגדרות קול להקלטה

הגדרות קול להקלטה

אני עדיין בחיפוש אחרי הדבר שהשבית את היכולת לשמוע את ההקלטה שאני עושה לשיעור מקוון במסגרת החיפושים הגעתי ללוח הבקרה מולטימדיה קול ושם ב"הקלטה" אני לא יכולה להיכנס למאפיינים (הריבוע בצד ימין של החלון אפור) האם יש לזה השפעה על המיקרופון שלי? שאלה שנייה האם להגדרות שמופיעות ברשמקול יש השפעה על היכולת לשמוע את ההקלטה? אם כן, מה צריך להיות כתוב בהגדרות מה כתוב בהגדרות שלכם? אני מתכוונת להגדרות שנמצאות ב: התחל תוכניות עזרים בידור רשמקול קובץ-מאפיינים-המרה כעת מייחלת לעזרה, תודה, חיה

שלומי

אני מבינה שאתה מכיר פורומים העוסקים במחשבים באיזה מהם אוכל לקבל תשובה לשאלות ששאלתי? חשוב לי מאוד לקבל תשובה ואני לא רוצה לחזור ולנדנד כאן שוב ושוב... תודה חיה

שלומי

New member
הי חיה

אני לא יודע אם מה שאלישע הציע לך הסתדר לך בסוף. אני יכול להפנות אותך לפורומים טכניים מקצועיים ברשתות אמריקיות הנחשבות "הקרם דה לה קרם" אבל קחי בחשבון שהם באנגלית(לא יודע אם זה טוב לך או לא). בכל אופן את מקסימום יכולה לשאול בפורום תמיכה טכנית בתפוז. אני חושב שיש לך בעיית דרייברים או שמשהו שהתקנת שינה לך מאפיינים השייכם לכרטיס הקול, או שהדרייבר של לוח האם לא הותקן כמו שצריך (יש ללוח האם דיסק מיוחד משלו המכיל את ההגדרות הבסיסיות של כרטיס הקול -זה חשוב מאוד אם כרטיס הקול הוא "און בורד" ולא חיצוני).

Elishabb

New member
חיה - נראה לי שיש לך בעיה עם

ההתקנה של הדרייברים של כרטיס הקול שלך. האם לקחת את המחשב לטכנאי? אצלי בכל אופן מה שביקשת נראה ככה.. אלישע

Elishabb

New member
חיה - הכנתי לך ספר אורחים

בקישור המצורף. לצערי כל כל הנסיונות שלי לשפר את הסרטונים ששלחת לי לא הצליחו. ההקלטה פשוט גרועה מאוד. אלישע

המון תודה...

ממש מודה .. כבר הולכת להכניס אותו אם לא קשה , ברשימת המורות.. קודם נורית ואח"כ ליאת (נורית מחנכת א´1, ליאת א´2...) לגבי השיעורים, אנסה היום שוב לשחק עם הגדרות הרשמקול מקווה שהבעייה היא שם ושוב, ים תודות חיה

למעלה