מתה על קובנה
New member
אוקיאוקי,צאי שנייה מכל פילפולי הגו'קים האלה
אוקי, הלכתי ל"תו השמיני" היום,והתחלתי לבהות בדיסקים של אביתר בנאי .והתחלתי להזיכר בכל השרשור ובכלל כזה . בכלמקרה, אחת העובדות קלטה אותי,ואז מיד ניסתה לגייס אותי לצד "אמג.אביתר
!!!!" , והתחילה להסביר לי שהוא אמן נדיר, ושלדעתה הדיסק הראשון שלו הוא חובה בכל בית,וממש אבן דרך כזה .. ושהוא הטופ במוסיקה העברית , וקיצר לקחה אותי תחת חסותה
פתחה את הדיסק והתחילה להשמיע לי אותו בעמדה הזאת של האוזניות,ששוברת ת'רגליים . בכל מקרה , וואו .התחלתי לחפור איתה אח"כ בכלליות על כל הנושא והדיסק . יואאאאו, אמרתי לה בסוף :"זה הדבר הכי קרוב שחיפשתי אותו כרגע במוסיקה העברית " . יש בו המון אלמנטים "טוריים"(מלשון Tori,כמובן ) לדעתי .ובכלל הפסנתר .הו,הפסנתר . אמרתי לה גם שזו די אווירה ספציפית כל הדיסק , אבל שזה קטע כזה של דיסק ראשון,ואני מאוד אוהבת את האווירה . אבל שיכול להיות שאני סתם מבלבלת בשכל כי אני משווה הכל לטורי ,כי הכל מזכיר
קיצר,הכניסה אותי לאקסטזה . ברגע שיהיה קצת כסף אני אלך בעז"ה לדיסק סנטר ואקנה אותו . כן,נו,אפשר לומר שהתגייסתי רשמית לצד ה:"אמג.אביתר
!!!!" ואני אפילו קצת מתביישת בעצמי שרק עכשיו נזכרתי:\ גם היא האמת קצת התביישה בי .
אוקי, הלכתי ל"תו השמיני" היום,והתחלתי לבהות בדיסקים של אביתר בנאי .והתחלתי להזיכר בכל השרשור ובכלל כזה . בכלמקרה, אחת העובדות קלטה אותי,ואז מיד ניסתה לגייס אותי לצד "אמג.אביתר