הגדה של טורי

אוקיאוקי,צאי שנייה מכל פילפולי הגו'קים האלה

אוקי, הלכתי ל"תו השמיני" היום,והתחלתי לבהות בדיסקים של אביתר בנאי .והתחלתי להזיכר בכל השרשור ובכלל כזה . בכלמקרה, אחת העובדות קלטה אותי,ואז מיד ניסתה לגייס אותי לצד "אמג.אביתר
!!!!" , והתחילה להסביר לי שהוא אמן נדיר, ושלדעתה הדיסק הראשון שלו הוא חובה בכל בית,וממש אבן דרך כזה .. ושהוא הטופ במוסיקה העברית , וקיצר לקחה אותי תחת חסותה
פתחה את הדיסק והתחילה להשמיע לי אותו בעמדה הזאת של האוזניות,ששוברת ת'רגליים . בכל מקרה , וואו .התחלתי לחפור איתה אח"כ בכלליות על כל הנושא והדיסק . יואאאאו, אמרתי לה בסוף :"זה הדבר הכי קרוב שחיפשתי אותו כרגע במוסיקה העברית " . יש בו המון אלמנטים "טוריים"(מלשון Tori,כמובן ) לדעתי .ובכלל הפסנתר .הו,הפסנתר . אמרתי לה גם שזו די אווירה ספציפית כל הדיסק , אבל שזה קטע כזה של דיסק ראשון,ואני מאוד אוהבת את האווירה . אבל שיכול להיות שאני סתם מבלבלת בשכל כי אני משווה הכל לטורי ,כי הכל מזכיר
קיצר,הכניסה אותי לאקסטזה . ברגע שיהיה קצת כסף אני אלך בעז"ה לדיסק סנטר ואקנה אותו . כן,נו,אפשר לומר שהתגייסתי רשמית לצד ה:"אמג.אביתר
!!!!" ואני אפילו קצת מתביישת בעצמי שרק עכשיו נזכרתי:\ גם היא האמת קצת התביישה בי .

גאד.זאת בערך ההודעה הכי מושקעת שראיתי../images/Emo6.gif

ובכל זאת, זה כזה כואב ששומעים את הקטע של Mama,I don't wanna die ואז ואז ,הוא מת
והוא היה כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ(נִצְנַץ!!!!)מוכשר, עם קול כ"כ
.סתם,דוגרי אחד הקולות הנדירים .(בייחוד לבנים .אני חושבת שזה יכול להתאבחן כסוג של פגם בגנים
.מה זה הטונים האלה?)
?Where is Fredy when you need him

behappy

New member
הווו פרדי ../images/Emo99.gif

הוא, איאן קרטיס ותום יורק היו אלילי הנעורים שלי. [המ. מה זה אומר עלי ש-2 מתוך שלושת האלילים שלי הם מתים
] את לא מבינה באיזה דיכאון-גיל-שלושעשרה הייתי כשהוא מת מאיידס! ואז קורט [גם אליל!! הייתי גרופית לאללה!] התאבד וחיי חלפו לנגד עיניי או משהו. אח אח אח. היו זמנים

למעלה