הגדה של טורי

רעוּת

New member
אני באמת רוצה עוד קוואיירגירל ../images/Emo46.gif

מה קרה ל"אני לא יודע להיות שמח גם לא להיות עצוב?" "לטבוע או לשוט לחיות או למות"? כאילו, מצאת את אלוהים אז פתאום דבש הכל דבש?!
שיישרף הכל בלחש. איי רסט מיי קייס

אבל כאילו, תחשבי כמה הם סבלו בשביל שתצא

גאונות כזאת
את באמת מאחלת להם לעבור את זה שוב? אני, לפחות, אנושית

רעוּת

New member
יאללה יאללה ../images/Emo46.gif

כל האמנים המיוסרים האלה, אפשר לחשוב
כאילו את טורי אני מבינה, אנסו אותה וזה לא נעים והכל. אבל רובם סתם מתבכיינים

behappy

New member
אולי גם את אביתר אנסו, מאיפה לך../images/Emo46.gif

חוצמיזה, אם היית נניח קרן פלס גם את היית מתבכיינת ושואפת להפוך לכפכפים או השד יודע מה

גם לי. לפני כמה ימים. ב3 בלילה.

והתחלתי לצעוק מִיָהההההה מִיָהההההה מִיָהההההה ואז הרגתי אותו לבד [בחושך
] אבל לא עם כפכף, אלא עם נעל בקו"ם

Gremshnit

New member
השרשורים בפורום הזה כל כך מצחיקים אותי XD

סליחה אם זה תקוע באמצע שומקום, אבל אם כבר צחקתי, אז מן הראוי להגיד תודה

behappy

New member
oh mamamia le me go

אני מצאתי אחד בחדר כושר ופיצלחתי אותו ויצאו ממנו המון חלקים קטנים
והוא מהסוג שישתלט על העולם פעם ויקחו אותי לגיהנום שלהם וישימו על קדרה ויטגנו=[[[ ואסור למעוך אותם בכלל, רק לרסס כי בכל גוק הספנתעיר יושבים מלא גוקים זעירים
ואינעל המקלדת הזו שאין בה קאפס!!

איכססססס ../images/Emo5.gif

למה TMI, למה. ואיכססס אמג
באמת יש בהם קטנים בפנים? זה כמו הסרטי אימה האלה, אבל אלה שהם לא מפחידים, רק דוחים. ומיה לא קשורה לקווין! יותר לבנות נחמה. זו שותפה שלי.
[יוני, ספר לכל הילדים איזה שם חיבה המצאת לה. בעצם, אל תספר
אלה שצריכים כבר הבינו לבד.]

behappy

New member
וואי כן, היה איזה סרט אחד מהזה מגעילול

קראו לו "חרקים" אם אני לא טועה [אין לי כוח IMDB עכשיו, תהרגו אותי
] וייזמיר כמה זה היה דוחה
פעם הסבירו לי [מדביר אחד. אחרי שמצאתי מושבת ג'וקים מזוויעה בסניף פסיכו לא-ננקוב-בשמו-שלא-יפשוט-תרגל שניהלתי ולא היה לי אפילו אל מי לצרוח
], שכל ג'וק הוא בעצם בהריון עם מחסן ג'וקים קטנים!!!!!!!!! אז אסור לפצלח, רק לרסס [וגם אז לא לפצלח כי הקטנים בפנים לכי תדעי אם הם מתו! הרי גם ככה לוקח לג'וקים חצי מיכל כדי שימותו ועוד כשאת מזרימה מים/זורקת לזבל/מתעלפת את רואה איזה רגל שישית מפרפרת שם כולה חיות וחיוניות
] אוקצור, רק לרסס והיאורה השליכוהו. אנא, הפיצו את הבשורה בטרם יהיה מאוחר ויקחו אותנו לגיהנום של הג'וקים אחרי שהם ישתלטו פה
ולגבי מיה אבל הנה תראי איזה יופי: Is this the real life, is this just fantasy Caught in a landslide, no escape from realit Open your eyes, look up to the skies and see [יש גם ג'וקים מעופפים
אחד כזה איים עלי במכות מול החלון של המשרד שבוע שעבר
] I'm just a poor Jook, I need no sympathy [לך תחפש תחברים שלך יא מניאק
] Because I'm easy come, easy go, little high, little low Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me [אכן
] וכאן איזה פציפיסט פחדן שלא רוצה להרוג ג'וקים בוכה לאמא: Mama, just killed a Jook, put a spray against his head, Pulled my trigger now he's dead Mama, life had just begun But now I've gone and thrown it all away [נשמע לי כמו אויאויאוי
] Mama oooh... Didn't mean to make you cry If I'm not back again this time tomorrow Carry on, carry on, as if nothing really matters Too late, this Jook time has come, sends shivers down my spine Body's aching all the time Goodbye everybody, I've got to go Gotta leave you all behind and face the Jook Mama oooh (any way the wind blows) I don't want to die, I sometimes wish I'd never been born at all טוב, ופה זה כבר ממש האקשן! הוא אכן מחליט להתמודד עם הג'וק! I see a little silhouetto of a Jook Scaramouche, scaramouche, will you do the Fandango Thunderbolt and lightning, very very frightening thing Galileo (Galileo) Galileo (Galileo) Galileo figaro (Magnifico) [הדובר מזדהה עם מושא הרצח שלו. אהמ. פלגיאטי משהו העניין:] But I'm just a poor Jook and nobody loves me He's just a poor Jook from a poor family Spare him his life from this monstrosity Easy come, easy go, will you let me go [טוב, עכשיו מגיעה תפנית הזויה בעלילה. מה הם רוצים, שהוא ישאר?!?!] Bismillah! No, we will not let you go, let him go Bismillah! We will not let you go, let him go Bismillah! We will not let you go, let me go Will not let you go, let me go Will not let you go let me go No, no, no, no, no, no, no Mama mia, mama mia, mama mia let me go Beelzebub has a devil put aside for me, for me, for me [והנה הג'וק יאמר את דברו. יענטו, נהנהנהנה הספריי הזה מ-2002 ולא עמיד עלי!] So you think you can stone me and spit in my eye So you think you can love me and leave me to die Oh baby, can't do this to me baby [אללה יוסתור. עקשן. הנה הרגליים שלו מפרפרות. הוא לא באמת מת
שקרנים בחנות טמבור שמכרו לנו את הספריי ה"הכי טוב"] Just gotta get out, just gotta get right out of here Nothing really matters, anyone can see Nothing really matters, nothing really matters to me [כן כן, הם בכל מקום
. אפילו כמילות השיר:] Any way the wind blows.

noosh

New member
../images/Emo16.gif.

והקטע עם הג'וקים הקטנים תקף גם לגבי עכבישים, כמובן. וכמובן שזה לא -כל- ג'וק, רק אמהות בהריון וכו'. פעם בחוליה מישהו הרג עכביש ואז כל העכבישים הקטנים התפזרו וכולנו מתנו
ואז המשכנו לעבוד.

אלוהים, מה עבר עליך! דמיינתי עכשיו ג'וק ש

אומר את דברו עם משקפי שמש כזה רוקד כמו במאן אין בלאק [אבל לא דוחה כמו שם! אללי] ואני בעד לשנות את השורה של ביזמילה ל"ביזמילה - ג'וק!" - נשמע לי נורא הגיוני, לא? טחח, אלוהים. רק כי חזרתי עכשיו מהעבודה ואני מחוקה לגמרי.

+../images/Emo7.gif note to self:

[שורבט במהרה לאחר הג'וק האחרון (כן, היה עוד אחד. אולי באמת יצאה לראשון מושבה של חרפושים מהבטן!?) שמצא את מותו בין קופסאת סקי 3% עם תות לפרסומת של פיצריה, מחוץ לדלת שלי. כמה אומץ; הוצאתי אותו החוצה לבד. איך היא תמיד ישנה או בעבודה כשהם באים ואני לבד? כאילו תסריטאי של סרט אימה תכנן את הכל
.]
*** לגור עם גברים חזקים שיהרגו את הג'וקים בשבילי. *** right on it

למעלה