הגדה של טורי

gelrad

New member
הגדה של טורי

אם למישהוא כאן משעמם טיפה, ויש לו כסף מיותר אז הוא מוזמן להפיק לעצמו הגדה של טורי... אני עשיתי הגדה עם תמונות של המשפחה, בעיקר כמתנת חג...

rfranko

New member
בעכ, לא שכחתי, ב-16 אקבל את המקבוק פרו החדש

שלי AKA קורטני, ואז יהיה לי מחשב שיוכל להתעסק עם הפוטושופ,אינדיזיין וכו כי שלי די שבק חיים אבל אני רואה את הסוף את האור ויש תקווה

shiray

New member
אוו הגדה אלטרנטיבית

בדיוק מה שחסר למשפחה שבה כל סדר (שגם הוא נמשך איזה חצי שעה, כן?) מדברים על זה ש"שמעת שגילו שאף אחד לא נדד במדבר אז ארבעים שנה, נכון??"

רעוּת

New member
איזה כיף לך ../images/Emo7.gif

אצלנו יש דוסים במשפחה אז לא רק שצריך לחכות עד שהם יחזרו מבית כנסת עד שאפשר לאכול, גם צריך לקרוא את ההגדה קודם
וגם הכל כשר וזה. איכס.

.........

דת זו דרך חיים .. ותתפלאו או לא,יש אנשים שגם מתענגים עליה . ככה זה, כל אחד תופס את ההנאה שלו איך שהוא רוצה ..

../images/Emo4.gif

הלוואי שכל הדתיים היו כמוך מותק. ולא כמו נגיד, אבא שלי. ואני אפסיק עכשיו :)

לא לקחתי.אבל יש לי בעיה בלא-להגיב ..

זה קטע כזה אצלי . גם המורים לא ממש מתים על זה,ת'אמת ..

חייבת לנצלש אגב נושא הדת

בתור מישהי שממש לא יודעת עד כמה קל לה עם זה שהייתי היום בהופעה של אביתר וזה היה כמו לראות אור פשוט ככה [ועזבו שהוא כמו איש עם נשמה של ילד, והעיניים הכי יפות בעולם, והקול המתוק שלו, ואיך שהוא שר] כאילו, תחרות כלבים.. ויש לי סיכוי... היה בזה מן הלידה מחדש שיש ב[סלחו לי] ליטל ארת'קוייקס
ובכלל הייתי עם חברה שהיא שומרת מסורת בעקרון [לכל הפחות] והיא אמרה שזה מקסים איך כל כך הרבה אנשים באים לראות אותו עושה מוזיקה והוא מקרין ממנו כ"כ הרבה קדושה... בקיצור, לא יודעת, זה היה הזוי וחומר למחשבה גם. מקדישה את הרהורי הלילה שלי לקובנהנה :)

ועוד משהו לקובנה

אם זה מנחם [וזה לא, אבל שיהיה] גם אני לא סתמתי את הפה בבצפר P: וגם המורים שלי, וגו'. כן, עכשיו תגידו שזה עוד לא עבר.

*אומרת שזה לא עבר* ../images/Emo3.gif

חחח וזה די מצחיק . דיברתי עם מישהי חילוניה שהלכה להופעה של אביתר בנאי .. כל מה שהיא יכלה להגיד לי שזה היה מעיק חחחחחחח ושהיא לא יכלה להתחבר לכלום מרוב כל הדיבורים שלו בנוגע לדת והאמונה החדורה .. אני חושבת שזה מדהים,מה שאמונה ודת יכולות לעשות .. זה הרבה מעבר, ומיד רואים את זה בעיניים של בנאדם,וזה תמיד מוסיף לו כ"כ הרבה . תמיד זה נדמה כאילו הוא הרבה יותר שלם ושלו עם עצמו .ואני גם מאמינה בזה .וגם הוא,הוא מודה בזה . אגב,אני לא באה לבקר כאן אף אחד . פשוט כל פעם שאני קולטת עד כמה טוב לי איפה שאני(מבחינה הזאת,יש להדגיש)- אני נכנסת ל"היי" כלשהו ו ... נו,הבנת . בכל מקרה,היא עושה רק טוב,לדעתי. והפכה,אותי לפחות,לאדם הרבה יותר טוב,אנושי,ערכי ובוגר . ובנימה חופרת זו אומר- לירון .תהרהרי עלי בלילות

אני דווקא יכולתי להתחבר אליו עדיין,

למרות [וזה למרות גדול אצלי] שהוא חזר וגו'... ומה שהיה בולט לכל מי שלא התאמץ להכחיש את זה זה שהבנאדם יותר מאושר יותר טוב לו [ולא היה לו טובבבבבבבבבבבבב... פעם
] אז כאילו אם זה עד כדי כך. באמת. שיהיה כ"כ בכיף. כאילו, אביתר בנאי. אם למישהו מגיע שיהיה לו טוב אחרי שראינו אותו כ"כ סובל. וסבלנו יחד איתו. ועדיין

behappy

New member
חחח אחרי שראינו אותו כ"כ סובל../images/Emo6.gif

לפי המשפט הזה טורי צריכה להיות דוסה ברסלבית או משו!

רעוּת

New member
הוא התקלקל לגמרי

כאילו, הוא עם הכיפה הגדולה שלו והשירים השמחים וזה. הדיסק האחרון שלו כה גרוע וכל פעם שאני שומעת את קולו ברדיו אני מעבירה תחנה, כי נמאס לי שבדת היא אופיום להמונים
או לפחות לו
לפני כמה ימים היה את תאטרון רוסי ברדיו וחשבתי על זה שפעם הוא היה גאון אבל עכשיו במקום כעס יש לו אלוהים, וזה כלכך הרבה פחות שווה (לנו. מה אכפת לי עליו
) אביתר כבר לא יכתוב שירים כמו אבות ובנים יותר
ולי ייגמרו השירים לשים באזכרות
אז אמן שיישאר לבד לנצח
ושיחזור בשאלה או משהו. רק אהוד בנאי לא התקלקל כשהוא חזר בתשובה

חחח בא לי להגיד לך לעזוב אותו בשקט ../images/Emo6.gif

אני חושבת שזה פשוט כי היו לו עיניים כאלה יפות וגומות כאלה יפות וקול של ילד של אביתר כזה והוא היה כזה מקסים ופשוט רציתי שהוא יהיה שמח. נו, הוא כבר כתב את תאטרון רוסי. כאילו, זה כמו שתבקשי עוד קוואיירגירל. באמת, אחותי

למעלה