הגבר במבחן הגרף.

ben 911

New member
הגבר במבחן הגרף. ../images/Emo94.gif

גבר הוא דומה לברומטר, טכנומטר, או במקרה שלי... ספידומטר.
תדמיינו לעצמכם שלכל גבר יהיה מוטבע על המצח מד סבבה.
כדאי שאסביר את עצמי, מד סבבה זה כמו מד דלק במכוניתכם.
בקצה אחד השמאלי של המד בד"כ רשומה האות -Empty E (ריק) בקצה השני F פול (חומוס). (מלא) ובאמצע.. מחוון עם חץ --> ↑ אז תתארו לעצמכם שהגברים הבאים שייוולדו לעולם יסתובבו עם מד כזה על המצח. רק שבמקום E יהיה כתוב H הורני (חרמן) בקצה השני האות F תישאר במקומה כי היא תצביע על Full Fucking.(שבע זיונים) אז זהו שיקח המון זמן עד שהאבולוציה תצליח להטביע בנו אינדיקטורים שכאלה.. כי היא צריכה וחייבת קודם להטביע בנו אוזניות ומיקרופונים מובנים למכשירים הסלולריים, אולי גם מטענים בישבנים כדי להטעין סוללות ליתיום לאותם מכשירים .. שלא לדבר על כמה חיבורי USB כדי שנוכל לקבל השכלה מהמורות בכיתה בדיבור ישיר.
אבל בכל זאת אני חושב שאפשר לראות מה מצבו של כל גבר לפי כמה סימנים ידועים ומוכרים מראש. כשזוויות השפתיים מוטות כלפי מטה...
תיכף יודעים שמשהו לא בסדר אצלו. כשבין הגבות נוצר חריץ מקומט יודעים שהוא עצבן.
כשהוא מתחיל להציק לבת זוגתו..
היא חייבת להבין שהוא לא עושה את זה מתוך שנאת המן.. אלא כפי הנראה בגלל שהוא חרמן.. אז בננות...
השתדלנה להבין אותנו... ונא לא לקחת את זה קשה..

גאיה ק

New member
לא רוצות להבין

עם המח הקודח שלך אולי תנסה לחשוב על פונקציה (ללא סירוס
) שתגרום לו לא להציק לבת זוגתו..

ben 911

New member
אתן מניקות אותנו עוד בגיל הרך.../images/Emo95.gif

מתי תבינו שבגילי המאוחר מאוחר כבר לגמול ?

kiki35

New member
בוקר ליונק ולכל השאר

חזרתי הלילה מיומיים איטליה ובמהלך פגישות מתמשכות עם אנשים ממחוזות אחרים שוחחנו גם על הא וקצת דא. הידעתם ן שפורומים כמו זה לא קימים בחו"ל?מה זאת אומרת לדבר עם אנשים זרים לגמרי על ענינים כלליים ועוד ענינים אישיים???נשמע להם הזוי אבל במחשבה שניה, מה הם צריכים? מפה נראה שאין להם בעיות וגם משם לא נראה שאין להם בעיות,,,הידעתם שכשזוג רוצה להפרד הגבר האיטלקי פשוט חוזר לינוק מאמו {אהלן בן} והממשלה משלמת את כל מחסורה של האם וילדיה??? ובמדינות סקנדינביה גם?? בתנאי שהם לא קתולים כמובן. אז מה, אנחנו נחשלים או מה הענין? או שהדשא של השכן תמיד יקוק יותר? כמה שאלות על הבוקר,,יום נפלא

אנחנו סתם מדינה לא נאורה

שחוקים מלפני 2000 שנה עדיין שולטים בה....שמחה ששבת ..יוהו..איך שאת מקפצת יומיים איטליה... סחטיין אחותי

שירקאן12

New member
ערדניקית את

צודקת גם בעוד 7000 שנה לא נהיה נאורים . ובחלקנו גם לא תרבותיים.

סליחה שאני שוב מציעה לקרוא את הספר

"נשים מנוגה גברים ממאדים" [ או להיפך?] כן..תגידו נדוש ..תאוריה שנויה במחלוקת...אני יודעת שקראתי את הספר לפני מספר שנים..והפנמתי את השוני.[ טוב לא במלואו] .אני מאמינה כשקיימת זוגיות בעיקר בגיל שלנו ...לא צריכים להגיע למצבים של הצקות, עיצבונים וכ"ו הרי המערכת ההורמונלית כבר פחות גועשת לעיתים כבר שובקת..ואנו הנשים שזקוקות ל" לתשומי" לעיתים קרובות .ממרום גילנו ונסיוננו למדנו איך להשיג את זה [ יש לנו את השטיקים שלנו] ..לא צריך לעשות סצנות, ברוגזים, צריכים פשוט להבין דבר אחד פשוט [ואני יודעת שזה מעצבן] אבל מה לעשות ככה הם חוקי הטבע..פשוט צריכים להגיד בפירוש אני רוצה קצת תשומת לב, הייתי שמחה לקבל פרחים ליום שישי [להזכיר כל יום שישי כי הם שוכחים] תלטף אותי, תמס'ג אותי, תענג אותי...פשוט להגיד זאת לבקש זאת..ועם הקשישון מנמנם ליזום...אני חושבת שאך גבר /קשישון לא יסרב ויאמר שכואב לו הראש...אולי אני נשמעת תאורטית ..אבל שווה לפחות לנסות לא???ולגברים..אתם לא מתארים לעצמכם איזה "כאב ראש" אתם יכולים לחסוך דיי בשתי מילים .."אני אוהב"..או להביא פרח שנקטף אפילו בגינה הציבורית.. או סתם מאחורה לחבק ככה בהפתעה...זה לא שאנו כל כך שיטחיות חלילה או טיפשות..אבל זה עובד על כולנו כשאנו עצובות [ההורמונים] .מחווה כזו קטנה...משנה את התמונה.... וכדי שסימפטי יקירנו לא יפציץ מחר במונולוג של קיפוח הגברים,וכ"ו...ובכלל ...כדי שיהיה סתם נחמד ונעים יחד להיות ההצעות שלי מופנות גם אליכן בנות...

ben 911

New member
תסלחי לי ערד'..

נשים מנוגה וגברים מתאדים במאדים..מה זה השטויות האלה? איפה שיש נשים, שם יש גם גברים ולהיפך.
אבל אם מתכוונת הינך להבדלי המנטאליות.. פה אני מסכימיתך, יש הבדל ניכר. על החתום.. הקשישון המנומנמון חורץ הלשון.

../images/Emo12.gif

לא יודעת על איזה סימנים אתה מדבר בן, מפחיד אותי אך גם מעניין איזה סימן כעת ישאר על המצח, חרמנא ליצלן...

בן , מסתכלים בעינים

והעיניים מביעים את מה שצריך , לא צריך סמן חיצוני לצורך העניין בעיניים רואים הכל גם את החשק המיני של הגבר תבין הרקמות של העין זה קשר ישיר למוח האדם רואים מה יש במוחו של האדם באותו הרגע

ben 911

New member
נסיכתי היקרה. ../images/Emo47.gif

אומרים אל תביט בקנקן אלא ב.... העיניים שלנו לפעמים עוטות מבט של עיני עגל בן יומו..כשאנו משתוקקים לינוק.
ולפעמים אין שם כלום....אבל זה רק לכאורה. העיניים מטעות.

בן מקסים

לדבר בעינים זו שפה , וצריך לדעת אותה עם תינוקות ני מדברת בעיניים הם תמיד עונים לי בגרגורים וחיוכים למדתי להביט במבט , אני יודעת להבחין במה שהמוח משדר לנו לרוב אני לא טועה שמשהו מנסה לרמות אותי והוא לא ישיר וישר איתי הוא לא מסוגל להביט בעיניים ישר מוריד מבט לרצפה או בורח ממבט ישיר

סימפתי

New member
הגניטיקה האנושית מראה חפיפה של 99% לקופים

בואו פעם אחת ונהיה קצת מדענים. נקבל את צ'ארלס דארווין ואת הממצאים האחרונים במדע הג'ינום האנושי, שכבר ניחשף. אנחנו, אחים לבעלי החיים. זה מה שהיינו, וזה מה שנשארנו... התרבות היא רק מסכה "פרסונה" שבה אנו מתעטפים. העולם במה שבו כולנו משחקים. אך יש גם רגעי אמת.. שכדאי לקבל את העצמי. נכון, יש בטבע מונוגמיה, של מיעוט בבעלי חיים. הפולוגמיה היא הדומננטית. אם לא רוצים לחיות עם זה? אולי כדאי לפחות לגלות הבנה, תובנה והכלה.

למעלה