הגברת לחץ מים

akjwyvankrrgs

New member
הגברת לחץ מים

שלום, הבעיה שלי היא לחץ המים הקרים בדירה, קומה 3 ואחרונה. הבעיה נובעת מהצינורות בתוך הבית, כי החליפו את כל צינורות המים מהכניסה הראשית של העירייה עד לשעוני המים. שאלתי היא כמה יעלה לבצע מעקף של הצינור ? יש דרכים נוספות וזולות להגביר את הלחץ ?

g a z o n

New member
היה צריך להיות הפוך

החלפת צנרת אמורה לשפר את הספיקה והלחץ . מוציאים צנורות ישנים וסתומים ושמים חדשים חלקים ופתוחים שמשפר . לבדוק עם כל השכנים . אם הבעיה בכל הבניין יש לבדוק מה נעשה שלא כשורה . גם אם זה רק אצלכם יש לבדוק מה גרם לכך . אולי לכלוך שהגיע לצנרת הפרטית שלכם וסותם אותה ? בכל מקרה היה צריך להיות רק שיפור ואם קרה הפוך על מי שתיקן חובה לסדר .

akjwyvankrrgs

New member
שיפור הצנרת עד לשעון

בוצע בגלל בעייה של דייר אחר בבניין.הוא שיפץ את הדירה שלו כולל החלפת צנרת פנים דירתית. בסוף התברר לו שהבעיה היא שאין לחץ בכניסה לשעון מים. לכן הוא החליף את כל הצנרת עד לשעונים של כל הבניין. הבעיה בדירה שלי הייתה קיימת בעבר ולא נגרמה כתוצאה מהחלפת הצינורות. אני רוצה לדעת מה העלות של התקנת מעקף ומה התועלת.

g a z o n

New member
רק בדיקה בשטח

תזמין מספר בעלי מקצוע ושכל אחד יתן פתרון והצעת מחיר . לאחר שתבחן את ההצעות המחיר הרצינות האחריות והמלצות של כל אחד ניתן יהיה להחליט בזהירות ובהצלחה

בעיית צנרת

שלום. עם קיימת אצלך בעיית לחץ מים, כנראה הצנרת בדירה ישנה וסתומה. כמה שנים קיימת הצנרת בדירה? יש אפשרות לעשות קו עוקף 25 מ"מ עד לכניסה לבית. יש אפשרות שה יגבר את הלחץ לא בהכרח. צריך לבדוק את זה בשטח. ואז תוכל לקבל הצעה מדוייקת. צור איתי קשר. מאיר שרות לכל.

ml2001

New member
תגובת אינסטלטור מוסמך-פירסומת????

אני לא מבין .???????. חשבתי שמי שעונה כאן בפורום לא אמור לעשות פירסומת לעצמו.......... לצורך נושא הפירסום יש מסרים אישיים. כי אם מותר לעשות פירסומת אז אני יציג את עצמי +מספר הטלפון שלי באתר בפומבי.

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך.-הגברת לחץ.

אני הייתי מוסיף צינור בקוטר 25 מ"מ מהשעון הדירתי עד לחיבור מים קרים לדוד שמש על הגג. מהדוד הייתי מחליף את 2 הצינורות שיורדים לדירה לצנרת בקוטר 20 מ"מ. למעשה בכך אתה גם מגדיל את כמות המים שמגיעה לדוד וגם למים הקרים שירדו לכיוון הדירה מהדוד.......... הרווח הוא הגברת כמות המים הקרים וגם החמים בבת-אחת........ בהצלחה. ולגביי הפירסומת........אם תרצה אותי לביצוע העבודה שלח לי מסר אישי. פרטים אישיים ינתנו רק במסרים אישיים.

למעלה