הגבלת המשקל ב air canada

חלילה

מותרות שתי מזוודות לתא המטען. (ראו בכל חברה, את ההגדרות לגודל) ותיק יד נוסף לעליה למטוס.

TrigATUSA

New member
מתי קניתם את הכרטיס?

התקנות נכנסו לתוקף רק עבור כרטיסים שנקנו אחרי 7 בספטמבר כמדומני, אז אם קנית את הכרטיסים לפני, זה מסביר מדוע לא גבו ממך מתשלום מעבר לזה אני לא יודע ואין לי עניין להסביר "למה את לא שלמת" - לא כל כך ברורה לי מטרת השאלה KLM מפרסמת באתר שלהם בבירוו את מדיניות המזוודות, והיא כפי שהסברתי - אז מה בדיוק את מנסה לטעון, ש KLM משקרים? שאני משקר? יש הערות ששומעים רק מישראלים. אני בטוח שאת לא מנסה להיות לא מנומסת, זו רק צורת דיבור (וצורת דיון) מקובלת על ישראלים, אבל העובדה היא שזה נשמע לא מנומס, ועוד יותר באנגלית, ואם תדברי ככה לקנדים (או אמריקאים) הם מייד ישימו עליך תווית של אדם גס רוח

Orna L N

New member
הא,

חוששני שצורת הדיבור שלך תגרום לאנשים לחשוב שאתה גס רוח . זו הייתה שאלה תמימה לחלוטין. ולשאלתך רכשנו את הכרטיס לפני ה - 7 לספטמבר. כשאני חושבת על זה כשהמתנו בתור לדלפק היה שם שלט שנכתב ,שצוין שמשקל המזוודה צריך להיות 23 קילו.

Orna L N

New member
SO

ונגיד ויחשבו שאני גסת רוח, למה זה צריך לעניין אותי מה הקנדים או אמריקאים יחשבו עלי? אני ישראלית גאה עם החסרונות והיתרונות .

tricia

New member
ממש לא הבינתי

את גאה מזה שאת גסת רוח? יש על מה להיות ישראלים גאה אבל בטח לא על גסות!

MiraD1

New member
בתור מי שעבדה בחברת תעופה

רק להוסיף שזה גם מאוד תלוי בדיילת הקרקע ובטיסה של אותו היום. אם הטיסה מלאה ויש עליה גם תוספת קרגו תשלמו על תוספת משקל כי לדיילת אין שיקול דעת בסיטואציה הזו. אבל, אם הטיסה ריקה ואין תוספת קרגו והדיילת נחמדה היא תעביר את המזוודות כמו שהן ללא תוספת תשלום. יש חוקים אבל יש גם גורם אנושי בסיפור...

למעלה