הגאווה שבחטאים !!!!!

הגאווה שבחטאים !!!!!

אם אדם נופל בחייו באמצע החיים לא אלהים לבדו יוכל להרימו, אלא פורום חטאים של תפוז, במשך כל הימים, יגע באדם ויפיג את יסוריו מעימו. הפורום איננו מוחה דמו כי הדם איננו הנפש, אך הפורום בהחלט גורם להרים את הראש. בעיני הפורום כל אחד הוא כאן ילד הקם מזחילה על ארבע ורוצה ללכת, ואז הוא מרגיש שיש לו כנפיים לעוף. עדיין האיש מבולבל בתחילת דרכו, וטרם יודע שעדיף לרחף מאשר לזחול. חברי הפורום הותיקים מלטפים את ראשו, אבל הוא מתמהמה לעיתים, ואנו הותיקים לא רוצים להבהיל את האיש באותות של אהבה...הסבלנות היא השיטה. וכל יום שעובר הפורום משתבח בזכות המצטרפים ולא יחלוף זמן רב ונהיה ליער ארזים של אנשים מקסימים ופתוחים שאת יתרונות המדיה מנצלים ומממשים, ואת חייהם המשמימים או הכאובים המירו בחיים סוערים ומגוונים. בהשראת ´סוף הנפילה´ מאת דליה רביקוביץ´

גאוות אב ארבל? ../images/Emo43.gif

ואדבר מניסיון אכן התפוז הזה טעים הוא כתום חזק או צהבהב תלוי בעונה לפעמים ניתקלים בגרעינים זמנים כואבים לפעמים נושכים שפה בלי כוונה פוצעים עצמינו אך תמיד מישהו פה יזכיר את המיץ המתקתק וישקה אותנו אם עייפנו הגעתי זוחלת כרגע על ארבע מאמינה שיום יבוא ואלמד לקום וללכת ואולי אפילו אברח ליער הארזים חחחח וואלה כולכם מקסימים ואתה ארבל האבא בראש יש לך סיבה טובה להיות גא כתבת לנו כל כך יפה כה מרגש לנו הניצחון על שאתה פה ולך הגביע.

משאלה

New member
היום

היום שוחחתי טלפונית עם חברה מכאן ותיקה בפורומים בקשתי ממנה את המספר נתנה ושאלה: "למה"?? צחקתי מה זה "למה" הרי כולנו כאן משוחחים אחד עם השני והיא כמובן בחורה מקסימה אז למה לא לערוך הכרות טלפונית. היא היתה המומה לא חשבה שזה יכול להיות כך. הוכחנו שאנו אחרים שאנו נותנים כתף בוכים, צוחקים ומעבירים את היום בכייף. אמנם....אל תשכחו....לפעמים גם לנו הותיקים יש ימים קשים כל אחד מגיב בדרכו הוא אז אם רואים מישהוא ותיק אז גם אפשר ללטף ולא לשכוח שבעצם גם הוא צריך לטיפה ולא רק השמעת ביקורת.

למרכזנית שלנו.... ../images/Emo33.gif

חסר לך אבל חסר לך שתפסיקי ללטף אותי למרות שהאמת לאחרונה? בא ליטוף קצת אחר חחח מישהו רוצה אולי ל
אותי?

משאלה

New member
חמודה שלייי

מכיוון ששולחים לך רק חיוכים אז קבלי חיבוק ממני

משאלה

New member
אוקי........

לקחתי את החיבוק בחזרה. עכשיו תתחנני עד שתקבלי.

WOW , כנות !!!

תודה על שירך ועל המחמאות.... ואינני "אשם" בהצלחת הפורום יותר מכולם....אני משוכנע שכולנו נותנים את ליבנו לבייבי הגדל ומתפתח לשביעות רצון ההורים...

קצת חומר למחשבה...

מהו בעצם אדם ומהם מחשבותיו?? אם חפץ אתה בקצת פילוסופיה אומר לך כך שאדם קם ואדם מתרומם רק בזכות עצמו...אולי קצת הסביבה אך בעיקר הוא ורק הוא אחראי על גורלו ויקבע גם מה יקרה במהלך שנותיו...הסביבה יכולה לעזור לתרום להביע דעה.. אולי גם לתת עצה ..אבל אם האדם לא לוקח את עצמו במו ידייו ואומר לעצמו אני חזק אני טוב אני מוכשר אני אדם ..שום דבר לא יוכל לעזור לו.. ובהקשר לילדים ..כולנו תמיד הינו ותמיד נהיה ילדים גם בגיל 100 ואולי שם במיוחד..הרי בלי שינים בקושי מסוגלים לאכול...זקוקים להכי הרבה עזרה.. והכי הרבה חום...אבל בכל גיל אדם הוא ילד הוא רק מנסה להרשים את הסביבה שהוא כבר מבוגר ויודע הכל אפילו אם הוא ילדון בגנון...ובהקשר לסבלנות המממ זה קשה הרי כולנו רוצים דברים שיעשו עוד אתמול..מי מאיתנו לא קונה מכונית או סתם בית ואומרים לו חבוב עוד חודש או מקסימום שנה..ואז הוא מחמיץ פרצוף ..מתעצבן ורותח כי בעצם רוצה הוא שדברים יקרו מידית או מקסימום לפני יומיים.. אבל דברים טובים כמו יין ישן ומתוק.. רוצים אנו שלא יסתיימו לעולם ויהיו בלי סוף... שרק יהיה לכולנו ימים טובים ונהדרים אמן

משאלה

New member
מצטערת, אבל את לא צודקת

אדם לא יכול להתרומם בזכות עצמו הוא צריך את הדחיפה לקום ולהמשיך הלאה. אני בכל זאת יכולה להעיד על עצמי שאת החיזוקים קבלתי כאן בזכות הרבה שיחות עם חברים שכאן הם הכניסו לי את קו המחשבה לאט לאט והצליחו. על כן - תודה לכולכם.

זאת לא שאלה של צדק

האחד מסוגל יותר והשני פחות כולנו שונים אני מהחלשים שאוהבת חיזוקים ישנם אנשים והם חזקים ומסוגלים למרות ואף על פי תודה על התגובה של החיבוק שניתבקשת מראש שלא להגיב

זה המזל של האנושות !!!!

יש תומכים ויש נתמכים, יש מעודדים עבור המדוכאים , יש עשירים בשביל העניים, יש רופאים בשביל חולים... אפשרי היה בכלל לחיות אם כולנו היינו בנויים משטאנץ אחד מבחינה רגשית, נפשית ואפילו פיסית חומרית?!

כןןןן ../images/Emo13.gif לא? ../images/Emo12.gif

אז...לא הייתי כל כך פגועה כל כך כואבת תמיד יותר אוהבת

משאלה אם תתבונני עמוק בפנים תראי...

תראי את התשובה...הביטי בפנים הסתכלי והתבונני על שמך..הציצי אל המראה בחדר השינה או זו העומדת לפני שאת יוצאת מפתח הדלת ..ותראי מי הצליחה לגרום לך להבין שאת חזקה..התבונני בפנים לאט לאט אבל בטוח..ותראי לא סביבה ולא אף אחד אלא את ...רק את ..נכון הסביבה תמכה עזרה..אבל מי בסופו של דבר נלחמה על עצמה לשרוד להרים ת´ראש זקוף למעלה..רק את ..לכן חיכיי ואמרי לה תודה לזו שבתוך המראה...וחוץ מזה עומק השם שלך הוא הכל אבל רק מעטים מבינים בשמות ולא אתחיל להכנס לזה ..אבל יש עומק רב בשמך ומשם הצלחת לעלות קדימה..בהצלחה הלאה אנחנו פה נעזור ניתן גב לזו במראה לצאת החוצה ולדעת שהיא אדם מקסים נפלא ונהדר..

משאלה

New member
תודה

תודה חמודה על המחמאות. במחשבה שנייה את צודקת כי בסופו של דבר אני לקחתי את ההחלטה לצאת מהמקום בו הייתי. חברים....זה לא כל כך דראמטי כפי שזה נשמע.. אז כך זה היה

משאלה

New member
תודה

תודה חמודה על המחמאות. במחשבה שנייה את צודקת כי בסופו של דבר אני לקחתי את ההחלטה לצאת מהמקום בו הייתי. חברים....זה לא כל כך דראמטי כפי שזה נשמע.. אז כך זה היה

היא צודקת !

האדם חייב להסכים לקבל עיצה או תמיכה או טיפול כדי שאלה יסייעו לו, ובכך כבר הפך להיות הקובע את המשך הדרך, בעצם הסכמתו. את קמה, מתאוששת, מתרצה, משנה מנהגים וכללי התנהגות כי את רוצה! כי את החלטת !!!אנחנו רק מזרזים את התהליך עבורך אך לא יוצרים אותו !

למעלה