הג´י ספוט

Rapid Killa

New member
הג´י ספוט

יו אנשים מה המצב? עכשיו רובכם מכירים אותי, ואתם יודעים שאני אוהב את הג´י וזה כמו הבית אבל עדיין יש לי תלוות על המקום המכירי שתיה גבוהים, המקום חם אש, וחובה להוסיף מזגנים/מאווררים דחוף! האופן מייק מאוחר מידי, וחבל שנותנים רק לעלות פעם אחת.... התיקלוט (ממש בלי להעליב סופרים) חוזר על עצמו יותר מידי, כאילו זה נראה שיש פליי ליסט שסופרים משמיע אותה כל פעם, ואיך זה יכול להיות שילדים בני 12-14 נכנסים למסיבות שאמורות להיות 16+?? זה לא בסדר... בקיצור, יש למקום עוד דיי הרבה להשתפר... תגיבו בבקשה שלכם תמיד Rapid Killa (נ.ב. מי שרוצה/מוכן להעיר או לתת תגובות על ההופעה שלי איי סי קיו # 93067281)

TeeAnTee

New member
משהו בקשר לגילאים

אני מסכים בקשר למכירי השתיה והמקרופון הפתוח פחות או יותר (ומה אם אני ארצה לעלות 10 פעמים?). אבל בקשר לגילאים אתה לא צודק תחושב שאם אתה היית בן 12 ואהבת ראפ, אין שום מועדון שאתה יכול להכנס אליו. אנחנו מתלוננים שיש רק את הג´י שעורך מסיבות לגילאי 16 ומעלה אבל תחשוב עליהם. נקודה לזכות הג´י.

Rapid Killa

New member
בקשר לאופן מייק

טל אחי לא אמרתי לעלות 10 פעמים אבל אם מישהו באמת באמת רוצה, ואנחנו יודעים שיש זמן, אפשר לתת לו לעלות פעמיים, לא לכולם, נגיד לאלה שסופרים חשב שהם נתנו תהופעה הכי טובה, או משהו כמו יענו פרס..... וחוצמזה האופן מייק בשעה 4 וחצי אם לא יותר מאוחר לפעמים עד אז אנשים הולכים.... אז מה הטעם לבוא לדפוק הופעה בשביל 15 איש? זה לא מתאים ובקשר לקטע עם הגילאים... צודק אחי

TeeAnTee

New member
יש בזה משהו אבל

זה דווקא מתאים שפורסים את כל הדברים המעניינים ככה שלא יהיה משעמם... כי אם הכל יהיה בבום אחד וגמרנו כל שאר המסיבה תהיה סתם משעממת.

Rapid Killa

New member
אתה טועה...

הקטע הוא שאין ממש דברים מעניינים לפרוס, כאילו זה סט של סופרים הופעה של אומן/להקה, עוד סט של סופרים, אופן מייק, עוד סט של סופרים, ונגמר כאילו סלח לי על הבורות, אבל איפה אתה רואה משהו מעניין? זה חוזר על עצמו כל פעם, יהיה נחמד אם יהיו דברים חדשים...... תקן אותי אם אני טועה, אבל כמה שאני נהנה מהמסיבות כל מסיבה דומה לזאת שלפניה, אפילו אותם אנשים כבר עולים לאופן מייק, דיי נדיר לראות פרצופים חדשים, אם יהיה עוד איזה תמריץ לעשות את זה יהיה נחמד אני יודע שהאופן מייק לטובתינו אבל אני חושב שיהיה נחמד אם למשל למי שעל פי דעת הקהל/סופרים עשה תהופעה הכי טובה יקבל נגיד דיסק מתנה או משהו...

TeeAnTee

New member
אז מה אתה מעדיף?

חצישעה של הופעהף (מקסימום) 45 דקות של מיקרופון פתוח ו4 שעות תיקלוט? לא כדאי.

Rapid Killa

New member
לאו דווקא

יהיה נחמד אם האופן מייק יבוא חצי שעה אחרי ההופעה ולא שעתיים וחצי אחרי... ואיתמר, לעלות מול שני אשים אולי נותן לך ניסיון, אבל לא נותן לך ממש רצון לתת הופעה

TeeAnTee

New member
טוב לא ידוע

כנראה יש סיבה שזה ככה... ניר צריך לענות לך.

בקשר לגילאים

לא נכון ביכלל אנ בן 14 ואני מת ללכת לג´י ולא נותנים לי כי אבא שלי מכיר את המסיבות שם והוא יודע שזה מגיל 16 ואני מזה מיתבאס כי אין לי לאן ללכת ואני מת על מוזיקה שחורה ובכלל שחברים שלי מספרים לי איך היה וגם כל מה שקתוב בפורום ...... זה דיי מעצבן וזה גם מבאס לאלה יש לי מזל שיש את החישגוזים אם לא ביכלל הייתי מיתאבד דניאל שיודע שיש לו שגיאות כתיב

יאנג אי

New member
יש טעם

כי גם כש אתה מופיע מול 2 אנשים אתה צובר ניסיון במה דבר חשוב שבא עם הזמן ועם הניסיון שהאופן מייק נותן !!!!!

התגעגעת?

טוב אחרי כל ההתקפות שלי... אני מוכן לעשות קצת סניגוריה על המועדון המצויין שקרוי הג´י ספוט חם? צפוף? אין מה לעשות בעיקרון זה לא מועדון אלא דאנס בר וכשמדובר על מקום כה קטן לא יעזרו כל המזגנים או המאווררים שיש בג´י (ותאמין לי שיש בג´י , רק לא מזמן סופרים הוסיף מזגן חדש) בקשר לצפיפות אין מה לעשות זה או זה או שישארו אנשים בחוץ , ואתה או אני לא רוצים שזה יקרה. דבר שני עניין הגילאים , אני מסכים עם טיאנטי גם ככה אף אחד לא שותה וגם לחבר´ה האלה אין לאן לצאת וחוצמזה אני חושב שממוצע הגילאים בג´י הוא מעל 16 לעלות יותר מפעם? הרי יש הרבה חבר´ה שרוצים לעלות ואי אפשר לעשות את כל המסיבה מיק פתוח עדיף שכל אחד יעלה פעם אחת אבל כולם יעלו ושהמיק הפתוח לא ימשך יותר מחצי שעה , כי רוצים גם לרקוד במסיבה... בקשר לשירים שחוזרים על עצמם , תראה אין הרבה אפשרויות של דברים לשים כי עדיין סופרים צריך לשים מוזיקה רקידה ועדכנית שהרוב יכירו כי לא כל מי שבא לג´י חובב הארדקורר ואנדרגראונד ובמוזיקת אמצע הדרך בהיפהופ אין הרבה אפשרויות , תראה איך הרחבה יבשה כשסאב מתקלט את הסט הארדקור שלו... מחירי השתיה לא עולים על המחירים של שום באר או פאב שאתה מכיר(או לפחות שאני מכיר) , סופרים צריך להרוויח קצת לא? אתה רואה ניר , לא כולי רוע

למרות שהאמת היא....

שאני עדיין חושב שהג´י צפוף מדי , והגיע הזמן להרחיב אותו או להעביר אותו למקום אחר , כי הגודל שלו כבר לא מתאים לסצינה הגדלה שלו... אני יודע שזה חתיכת סיכון , אבל זה סיכון שישתלם.

Rapid Killa

New member
עדיין.....

אני יודע שסופרים צריך להרוויח, ואני יודע שהוא שם מוזיקה עדכנית שכולם ישמעו ויהנו, אבל יש דברים יפים מאוד גם בסגנונות הארדקור או סתם דברים מתחתרתיים ממש יפים שאנשים יהנו מהם וירקדו להם ולא סתם אותם להיטים ודיאמאקס וטואפק, זה כבר מוגזם בקשר לרווחים, הסצינה באמת גודלת והמקום מרוויח טוב מכמויות האנשים שבד"כ באים, אבל לא חייבים להיות עסקנים ולדפוק מכירים... אתה יודע יש גם אנשים עם קצת חוסר כסף.. יהיה נחמד אם הוא יעשה נגיד באחד הערבים משהו לשתות חינם ולא רק טקילות שבקושי יש אנשים ששותים כי רובינו הגדול מתחת ל-18.... בקשר ללעבור מקום, אני חושב שאתה צודק, באמת צריך מקום יותר גדול מזה, זה כבר לא מספיק, ובד"כ יש תאנשים שנשארים בחוץ לא תמיד בגלל שאין מקום, אלא גם בגלל שאין כל כך הרבה מקום ומתבאסים או סתם אנשים עם קצת חוסר כסף..

TeeAnTee

New member
ביום העצמאות הייתה שתייה חינם

בשפע... וגם משקאות קלים. אומנם הקולה נגמרה מהר אבל היה ממש טוב

חחחח לקולה איך נאמר? היה טעם של

חינם....
חחח, מהלו אותה במים או משהו? חחחחח חפיף.. בכל מקרה היוזמה של אז הייתה ברוכה, ואני לא אגיד שכל מה שקוה בג´י רע ומעצבן, בקשר לאופן מייק, אני בהחלט חושב שיש מקום להקדים אותו, ואם תהיה מן תחרות בין אלה שעולים שהפרס עליה יהיה איזה סינגל פעוט או הזכות לתת עוד שיר (שאני יודע שהרבה היו רוצים אותה הרבה יותר מחמישים דיסקים) זה תמריץ מעולה שרק יתרום! כבוד

BIGO-G

New member
אחי נעים שם ביותר! הוסיפו מזגן אני

מרוצה לאללה הג´י ספוט הוא מועדון קטן אין ספק, אבל הוא בית חם תראה כל פעם יש שם קהל קבוע+ שמכיר אחד ת´שני זה מדהים. הטענות העיקריות הן כלפי המוזיקה שלא משתנה כל כך, זה נחמד אין ספק, אבל קצת לגוון, קצת דברים חדשים יותר. יהיה טוב. ביגו בא לג´י, תמיד.

Rapid Killa

New member
צודק אבל לא בהכל

באמת נחמד שכולם מכירים אחד תשני, ואני מכיר הרבה מהאנשים ששם וההיפך, אבל הקהילה גודלת, וממש צפוף שם, ואין ממש מקומות לרקוד, ומזל שהוסיפו עוד ספות כי גם מקום לשבת לא היה... תקן אותי אם אני טועה

למעלה