הג´י ספוט

babe10

New member
אחים שלי, הכל טוב? ../images/Emo12.gif

הבנאדם עושה בשבילכם את המקסימום, פותח לכם מקום שהרבה מכם לא היו זוכים להכנס אליו עם בעלים אחרים ואתם מתלוננים על זה שהוא כן נותן לצעירים להכנס? ושוב חזרנו לדיון המתיש על המחירים של הקולה? חשבתי שסגרנו את העניין הזה מזמן. אתם יודעים, עלויות, הוצאות, וכו´. לגבי האופן מיק - רגע מה אתם רוצים? כל הערב תעשו הופעות ולא ישמיעו שירים? כי אם כולם יופיעו כל אחד כמה פעמים שהוא רוצה - זה לא יגמר. אז נותנים מכסה גם כדי לא להציף עם מבצע אחד. דברים טובים באים בכמויות קטנות
לגבי השירים שהדי ג´י משמיע לכם. יש דברים שמקובלים וזה בד"כ ללכת על המוכר והידוע ולהוסיף פה ושם דברים חדשים, אי אפשר כל פעם לשים רק שירים חדשים. חבר´ה, תהנו, תזרמו, תבלו בכיף במקום היחיד שנותן לאנשים בגילכם להכנס. ותגידו לסופרים תודה, או שאל תגידו לו אבל אל תבואו רק בטענות. זה לא יפה ולא נעים. הוא נותן את הנשמה בשבילכם. אם תשבו ותחפשו אותו בטוח תמצאו. אז אל. פשוט תהנו. רק בריאות.

Curly

New member
הג´י מקום פצצה! אבל...

באמת לא יזיקו שם כמה מזגנים או מאווררים!!!! כי כשנכנסים המון אנשים פשוט חם!!!!! ובקשר לגילאים אני לא חושבת שזה מזיז לי כי הילדים לא מפריעים. חוץ מזה אם יאסרו על גילאי העשר יאסרו גם על ה15. והתיקלוט דווקה פצצה. love you all Tal

טל אחותי אני איתך!

לדעתי אחלה מועדון ! כן.. קטן.. אבל שמעו ליפעמים גם מגיע קהל קטן! אז נחמד ! סך הכל יש מזגנים וגן לא יזיק עוד 1 שיפעל לקיוון אחר! אבל בכיף! בקשר לגילאים. שמעו! אין מה להיתלונן שניכנסים יותר קטנים! גם הם רוצים להנות! אז למה לא? סך הכל עם מישהו בן 14 ניכנס אז למה למישהו בן 16 יזיז?? סך הכל שנתיים הבדל ! והמוזיקה... אני אוהבת! תמיד כיף לירקוד! נלה

Rapid Killa

New member
בקיצור

אחלה של מקום, ואני חולה עליו ואני בא לכל מסיבה שאני רק יכול לבוא אליה רוב האנשים שם באמת אחלה, ואין לי סיבה להתלונן, בקשר למקום יש יחסית הרבה דברים לשפר, אבל הכל עם הזמן...

RunNGun

New member
נאור חברי היקר-תגובה בקשר לגילאים

אוקיי בנאדם, למרות שבגלל סיבות אישיות אני לא יכול להגיע לשם, בקשר לגילאים אני יכול להגיד לך שאני די מעריך את הג´י ספוט על זה שהם לא מגבילים את הגיל ושככה גם אני ועוד חברים בגיל שלי יכולים גם אנחנו ללכת לג´י ספוט. לגבי כל שאר הטיעונים אני לא יכול כ"כ להגיב כי עדיין לא הייתי שם.... בתקווה שתקרא את זה מאן, RunNGun

DJ$upreme

New member
טוב כמה תגובות מהירות

מי שמכיר אותי יודע שכבר עניתי בעבר על הכל והנה תזכורת לתגובות שלי. מחירים- הורדנו, כן, ה ו ר ד נ ו את המחירים של השתיה הקלה המים והקולה לאור בקשותיכם. זה היה 11, עכשיו זה 9. בימי שישי, למבוגרים, זה עדין 11. את המילה האחרונה שלי בענין הזה אמרתי. שתיה חינם - לא כל יום פורים, או יום העצמאות לצורך זה, אבל טקילות חינם זה בונוס למבוגרים יותר שמותר להם לשתות וקצת מתבעסים מהילדים הצעירים שמגיעים למקום. אז לצעירים, אנחנו לא מקפידים עם הגילאים, אנחנו נותנים לצעירים להכנס אם הם בבירור חלק מה"סצינה" שלנו כמו שאתם אוהבים לומר, ותאמינו לי שזה רק עוזר להיפהופ וזה דבר גדול לחברה בני 15 שיש מועדון היפהופ שמכניס אותם. הם אלו שקונים דיסקים, מדרגים במצעדים, ודוחפים את ההיפהופ הישראלי קדימה. מזגנים - אי אפשר למזג את הג´י יותר. רק הקיץ הזה השקעתי עוד 12000 שקל במיזוג, ופשוט כשמקום מלא, הוא מלא ודי חם. אבל, מי שזוכר מה היה קודם, יודע שעשינו את המקסימום בענין הזה. גם בגת רימון או בדינמו חם מאוד כשמלא, ככה זה במועדונים. ותאמינו לי שבחוץ חם יותר. צפיפות, מעבר למקום גדול יותר - חבר´ה, רילקס. בית לא עוזבים כל כך מהר. והסצינה לא עד כדי כך גדולה. לידיעתכם עם כמה שהיו אנשים בשתי המסיבות האחרונות, עדין זה חצי ממה שהיה בגי´ בסילבסטר או ביום העצמאות. יש עוד מקום. מה שכן, בבויאקה יהיה מלא, זה די בטוח. מיק פתוח - פה כבר התשובה בגוף השאלה. ראפידקילא היקר, כשיש עשרה שעולים למיק, וכל אחד תאמין לי רוצה כמה שיותר זמן במה, צריך להיות מאוד קפדן. אם אני נותן לך לעלות פעמים, לפחות 15 איש חושבים מיד שאני חושב שאתה יותר טוב מהם. אז תראו: כלא שש כרגע בהחלט טובים יותר ממה שהיה באופן מייק, והם קיבלו במה מרכזית. כך גם השבט, ראה מקרה יום העצמאות. אבל אנשי האופן מייק, יש לכן כברת דרך לעשות, ועוד הרבה זמן במה לצבור. אף אחד לא יקבל יחס מועדף. חוצמזה, אולי זה יפתיע אתכם, אבל לא כולם רוצים לראות את ההופעות האלה. מי שרוצה, נשאר. מי שלא - רואה שפותחים את המיק, והולך הביתה. זה הפתרון הכי טוב. כי אם אני אפתח אופן מיק באמצע הערב, יהיו בהחלט אנשים שיתבעסו ואולי יהיו באד וויבס בקהל. תאמין לי, אתה לא רוצה שההופעה הראשונה שלך על במה תהיה עם באד ווייבס בקהל. אז סמוך עלי ועל הנסיון שלי, ככה זה צריך לעבוד. תודה לכולם ויום טוב.

למעלה