הג´ינס-והביצים

ידו בכל

New member
תענה לה

שדווקא בלי בגדים בכלל "יותר עדיף"

Le Fay

New member
לייזר - אתה קראת לי? ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo123.gif

Le Fay

New member
את. רק אחותו של המלך ארתור

מזותומרת מי אני? אני הקשישה חובבת הסטייקים מהעמותה הנטוריסטית.

Le Fay

New member
רק תגיד, כמובן ../images/Emo24.gif

שמע, אם לא תיגש לשם לפני הסנונית הראשונה, לא בטוחה שהוא ימשיך לחכות. או, אם תרשה לי לצטט בנדון את אמיר אור: "דם הוא דם, ואושר - אושר. בכל זאת, סכין יפנית אחת לא מבשרת אביב."

Le Fay

New member
תודה, ספל. גם אני חשבתי ככה ../images/Emo13.gif

(טוב שבאתי). למרות שהסטוץ שלי עם הדת (הזו) הסתכם בסכו"ם נפרד בטירונות, ותם באחורה-פנה זריז ונטול חרטות ברגע שעמדתי על מעמד האשה בה. לא היתה כימיה

Le Fay

New member
והיין מבושל והשרימפס זהבון

(וגם המלצרים לא משהו).

אצלי זה אחרת....

אין את בעית הג´ינסים יש בארון LEVIS ן-ARMANI ו-POLO וכל שאר הסוגים אך בא לי משהו אחר - קוקו. בא לי שיער ארוך , ואני מקבל מאישתי בראש על הג´וקים על הפושטקים וכל שאר הירקות. מה זה כ"כ גרוע ??

מה קרה כולה ג´ינס...

מה היא נלחצת שתלך עם ג´ינס? כנראה שלא איכפת לה אם אתה דתי או לא איכפת לה רק מה יסתכלו עלייך וזה אומר לדעתי רק דבר אחד היא אוהבת אותך אז בחיאת תיזהר עליה ואגב אני בכלל לא אוהב ג´ינסים זה לא נוח לי אני מעדיף מכנס כותנה יפה

לא הייתי רוצה לכבס

את הכביסה לעיני כל עמישראל, אבל זה לא הפואנטה, אני לא דתי והיא כן, כרגע הענין של אהבה לא עולה על הפרק.

אם כבר כיבסתי

אשתי מעונינת יותר להיות שותפה פה בצ´ט ובפורום מה אתם אומרים ע"ז כדאי לשתף אותה? גם אם ניפרד לדרכינו בסוף, זה יהיה מתוך הבנה אמיתית כל אחד לרגשות השני.

R a c h e

New member
למה לא../images/Emo35.gif

אולי היא תבין יותר מאיפה אתה בא ואולי גם לך וגם לה יהיה קל יותר לדעתי- שווה לנסות ! ואין מה להפסיד אז בינתיים תמסור לה ד"ש והרבה שלווה רחל

קודם אנחנו צריכים להבין אותה ../images/Emo23.gif

תאר לעצמך כמה קשה לגלות יום אחד שבן הזוג שלך לחיים, האדם איתו אתה חולק את חייך, ביתך, ילדיך, גופך ולבך, אינו האדם שחשבת שהוא. ולא עוד, אלא שהוא בדיוק כל מה שלימדו אותך כל חייך שהוא אחד הדברים הגרועים ביותר עלי אדמות. איזו תחושה קשה זו. כמה האמון עלול להיפגע. דווקא כאישה אוהבת, בשל אמונתה שבעלה עומד להזיק לעצמו, קשה לה לתמוך בו בדרכו החדשה. היא צריכה להבין אותנו? למה? איזה מחיר אנחנו משלמים בסיפור הזה? מבחינתה, כל המחיר - המחיר החברתי והמחיר האישי והרגשי והמחיר הרוחני, משולם על ידה ועל ידי בעלה. היא הצד שמרגיש עכשיו פגוע, לא אנחנו, חברי הפורום שדיעותנו בנושא גובשו עצמאית מלכתחילה. בוא ננסה אנחנו להבין אותה. וכן, אני חושבת שזה רעיון טוב שאשתו של כופר תבקר בפורום. כך היא תוכל להכיר טוב יותר את העולם שכל-כך זר לה, וגם לשוחח עם החברים בו לפי שיקול דעתה, מבלי לחשוף את עצמה (אלא אם כן היא תרצה בכך, כמובן). זוהי הזמנה אישית לאשתו של "...עם שטריימל" לבוא לפורום

מה השאלה?

מה זה בכלל משנה אם אנחנו או אתה רוצים!!!!!!!! אם היא רוצה שתעשה מה שבזין שלה! מה נראה לך שאתה יכול לאכול טרף כי אתה לא דתי ולשלט עליה כי היא דתיה !!! הלו! אשתו של כויפער, תכתבי לי מסר, ואלמד אותך לגלוש ככה שאפילו הוא לא ידע את הניק שלך! תנקנקי אותו לגמרי!!!

למעלה