הג´ינס-והביצים

../images/Emo45.gif

והטיפ הראשון למניעת חשיפת הניק שלך - אם הוא יהיה "מאמינה עם פיאה", בעלך ישר ידע...

MAYA20

New member
../images/Emo45.gif

כן|

היא באה לבקש רשות?

או שהיא ביקשה ממך להראות לה? (לא שאלתי מה :) ההמלצה שלי, להתחיל לתת לה לקרוא מה שאתה קורא וכותב, בכל פורום, אני בטוחה שגם מאמריך יעניינו אותה - בעיקר כי היא מבינה על מה אתה מדבר ... אני בטוחה שזה יעורר הרבה דיונים בבית משפ´ עם שטריימל. לקרוא מה שאתה כותב זאת התחלה מצויינת להבנה אמיתית כל אחד לרגשות השני. אחרי זה - אישתו של כופר, קחי את ההצעה של אתאיסט! [אישתו של כופר, היי! אני ספל חמאה. אני נחמדה והכל (נגיד) אבל אני משתמשת בשפה גסה (מקללת ממש). יש אנשים כמוני אבל (ברנוך השן) לא כולם כמוני. אז אני מנצלת הזדמנות זאת להתנצל מראש על אי נוחות, מבוכה, אי נעימות וכל מה שמתלווה לזה. זה כמובן לא אומר שאני אמנע מהם, וזאת גם אזהרונות *הודעות של ספל חמאה עשויות להכיל חומר בלתי נעים לקורא התמים הכניסה מגיל 49 בליווי הורים מומלצת* >ספל חמאה בברכת
ברוכה הבאה מוקדמת<

ELI105

New member
ואם כבר אתה עומד להביא אותה לצ´אט

אולי רצוי שתפטר לחדשים הבאים מחתימות כמו ארור ...אפילו לי(בתור אחד שאוכל בכיפור) זה הביא את הקריפי אם היא תראה שאתה חותם עם השם המפורש במארה, היא עלולה לחטוף אנטיגוניזם בלתי ניתן לגישור,על ההתחלה,והרי לא זה מה שאתה רוצה...

בן הרב

New member
כופר אפשר טובה אישית??

למען שמו יתברך תחליף את החתימה המזורגגת שלך האב רחמנות איף מין נשמה דיינע איז שוין פארפאלן
יש סיכוי???

חייקה

New member
לי אמרו שאסור ללכת עם גינס כי זה

מדאי צמוד וזה מחמם את הברית קודש..וחו ...

מה שנכון נכון

לגברים עם בעיות זרע ממליצים ללכת עם מכנסים רפויים וגם עם תחתונים רפויים כדי לא לחמם יותר מידי את האזור. זה בעצם נכון גם למי שאין לו בעיות זרע. אבל בזמן שלא מתכננים הריון אפשר ללבוש מה שרוצים, לא? יחי החופש לבחור. .... "ברית קודש"?
אהבתי...

למעלה