הבשורה החדשה!

הבשורה החדשה!

מצרים: ארה"ב מתכוונת לשלוח משקיפים לשטחים שליח אמריקני הודיע למצרים כי הממשל בארצות הברית מתכוון לשלוח משקיפים לשטחים בניסיון להביא להפחתת האלימות, כך טוען דיפלומט מצרי. בראיון לסוכנות הידיעות רויטרס אמר הדיפלומט כי השליח הבהיר כי המשקיפים יהיו אמריקנים והם יחלו לפעול עם תחילת תקופת הצינון. (רויטרס)

אלוני.

New member
מביא הבשורה

אתמול בבוקר, חצי ישן, נתן שר הביטחון ראיון ברשת ב´. וכך הוא נופל בלשונו ואומר שהוא מסכים למשקיפים אמריקאיים, אחר כך ניסה לתקן את דבריו ולומר שהוא יכול לחיות (אם לא תהיה ברירה) עם משקיפים אמריקאיים בשל הכרותם עם הסכסוך והטרור.

כנראה שכבר יש הסכמה.....אלוני!

לא נראה לי שיש לשרון ברירה - זו הדרך היחידה למנוע משקיפים מאירופה! רק תראה לאן מדרדר אותנו הימין!

אלוני.

New member
לא יודע אם יש הסכמה

אבל חוק אחד הייתי מחוקק, כזה שימנע משר הביטחון לדבר בציבור...

אלוני.

New member
נורמלי

ההתייחסות לא הייתה לדעה שהביע ה"פואד" אלא לדרך האומללה שבה הוא התבטא. בן אליעזר צריך יועץ תקשורת, אבל אחד מוכשר....אולי ביבי יתאים

דעת או מציאות.....אלוני?

מנהיגי המדינות המתועשות המתכנסים בוועידת G8 אמרו היום שהאלימות הגוברת בין ישראל לפלסטינים תגרום ל"סכנה חמורה" וקראו לצדדים להסכים לנוכחות משקיפים בינלאומיים. המנהיגים הוסיפו כי "על תקופת הצינון להתחיל בהקדם האפשרי" (מתוך: חדשות) לדעתי תם ונשלם - הגעת המשקיפים היא רק עניין של זמן!

שרוף

New member
דרך אגב הוא גם חצי ישן בצהרים

ובערב ומתי לא? הולך ופוחת הדור.משרתם של אדונים היה ל... שר בטחון ועוד רוצה להיות ... ראש ממשלה.

אלי.

New member
מזל טוב.

אם כח רב-לאומי היה טוב לשרון בסברה ושאתילה, ואם כח רב-לאומי לא מזיק לישראל מזה שנים רבות ברמת הגולן - הוא לא יזיק (ואולי יעזור) גם ביש"ע.

המוסד

New member
ראינו איך כוח בינ"ל עוזר לנו...

מוכר את החיילים שלנו סולל את הדרך לאויב שלנו...לא אני לא מעוניין בו אולי אלי שימכרו את אחד החברים,קרובים,ילדים שלך תבין מה באמת שווה כוח בין לאומי...

אריסטו

New member
כח בינלאומי מפקיר אותנו לערבים

וימנע תגובה ראויה, פעולה צבאית של מגינה ריבונית ניתנת לזיהוי פעולת טרור לא תמיד וגם לא מי שבצע אותה. תמיד הכוחות הזרים משתפים פעולה עם הערבים. אריאל שרון נישא על כנפי השמאל מוביל את המדינה עם פואד ושימון ליגון שאולה ואין מושיע.

אלי.

New member
נכון ...

אם כי יש לקוות שהשומרים הנוכחיים והעתידיים שעל הגדר יעבדו עם תודעה בסיסית שהם מסיירים ליד גדר אויב, ולא בטיול שנתי. מעבר לכך, בתפיסה שלי, שגורסת שצה"ל צריך להיערך על הקו הירוק - כח רב-לאומי הוא שלב חשוב בדרך. ובקשר להערתך - אני מניח שמישהו משלושת החטופים שייך למשפחתך ? אחרת, לפי הסבריך, אי אפשר להסביר את ההבנה המרובה שלך שבשלילת הכח הרב-לאומי ...

המוסד

New member
למזלי...

אף אחד החטופים אי פעם בתולדות מדינת ישראל לא בא ממישפחתי אבל זה שהם אינם קרובי או חבריי אין זה אומר שאינני דואג,חושש לגורלם וזה די מוזר שאני צריך להסביר לך מהי אהבת עם...

אלי.

New member
אני שמח בשבילך ...

שאין אצלך חטופים, ומאחל לך המשכיות כזו עד קץ כל הדורות. אהבת עם מהי אשמח לשמוע ממך לצורך התיאוריה, מכיוון שאותי, האתיאיסט, מעניינת יותר אהבת המולדת ורווחת אזרחיה. מבחינתי זה כולל גם את החטוף הדרוזי, למרות היותו מ"עם" אחר, כהגדרתך.

למעלה