הברית

ג'ייסון היקר

כרגיל, כיף לקרוא את הודעותיך!! תודה!! מאוד מאוחר בלילה עכשיו (2:45 am), חזרנו מהצפון (ראינו את הפרק בעפולה אצל אירה וגיא עם רמי ורונן ורואי ואפרת) ולכן אקצר... רק רציתי לומר תודה רבה על הכל, אנו מאוד מעריכים את תמיכתך ואת השתתפותך בפורום!! ואגב, אני די מוגבל במה שמותר לי לומר... אבל אני רק יכול לומר שאתה עושה בשכל שאתה לא מאמין לאותו אדם ש"בא מבפנים"... איני יכול לאשר או לשלול שום דבר, אסור לי, אבל אני רוצה רק לומר לך שהוא בטוח לא בא "מבפנים"
שיהיה יום מקסים, ולילה טוב (אני בדיוק פורש למיטה)

../images/Emo15.gifממש לאאא...

כל עוד הברית הזאת עוזרת לשרון להתקדם על חשבון אחרים.. אני ממש ממש לא בעד..
שיעופווווווווו כברררר...
(למרות שנראלי שזהו, בפרק הבא הם באמת לא מסתדרים יותר ביחד-והם ילכו הביתה
)

skys

New member
על הברית../images/Emo26.gif

אני לא אוהבת את הברית הזאת הייתי מעדיפה שמיקי ויהודית ורמי ורונן יעשו ברית עם אפרת ורואי ואירה וגיא

אני לא כל כך מסכימה עם הברית..

כי מה לא עדיף כל זוג עם עצמו
ככה לא תלויים באף אחד..
ולא צריך לדאוג לכלום כאילו פשוט ממשיכים בדרך לא צריך לחכות לאף אחד
חוץ מזה שלא נדבר שיש תקטעים האלה של ההפרות ברית בקיצור אני לא אוהבת

לדעתי....

מיקי ויהודית פועלים בצורה חכמה. נכון שזה לא ממש מוסרי מה שהברית עושה לשאר הזוגות, אבל אני בטוחה שבחיים האמיתיים מיקי ויהודית לא מתנהגים ככה לאנשים. הם באו בידיעה שהם רוצים לזכות בדירה ולא משנה מה ואם הם הגיעו עד כאן אז חבל להרוס את הכל עכשיו. בקיצור מהלך אסטרטגי טוב אם כי לא ממש מוסרי אבל כמו שכבר אמרתי לגיטימי לחלוטין.

יכול להיות שאת צודקת

כי ראיתי בתוכנית אהבה בדרך לדירה שמיקי ויודית עזרו לאסנת ומייקל שהם נתקעו עם האותו לעומת מאיה ושרון שהסתלבטו עליהם ולא עזרו אמנם קצת כעסתי על מה שהיה אם אורן וקרן אבל בכל זאת זו תחרות ותוכנית טלויזיה את מיקי ויודית אנה קבלו את התנצלותי

הברית

הברית של שרון ומאיה,רמי ורונן,ויהודית ומיקי-דבר אחד יש לי להגיד עליה: בסוף שרון יפיל את כולם לדעתי. הברית הזאת לא הביאה עד היום שומדבר טוב,ולא תביא גם. לדעתי בשלבים האחרונים,אם כולם יישארו,שרון ומאיה יפילו את השאר. אני רוצה שיגיעו לגמר: אירה וגיא רמי ורונן מיקי ויהודית והזוג שאני בוחרת להביא מההדחה,זה אסנת ומייקל-הכי מתוקים!!! וד"א רוני התייחס לענת פשוט מגעיל! כאילו,הוא יושב מעשן סיגריה(מה שבכלל איכס,ועוד כמעט כולם עושים את זה לפי מה שהיה בפרקים האחרונים.....רונן,ענת,רואי,רוני,יהודית,ענבל שהלכה,שרון וכו') ואירה,מסכנה נופל הכול עליה...לא בנאדם שמומלץ להתקל בו ככה. ממש לא. ד"א2: מי ששם לב-כשרמי ומיקי באו,רמי החליף בגד ים וראו לו את התחת...חח (באתי מפורום פיק אפ..ואני קוראת גם,אבל רק קוראת בפורום ניפ/טאק)

למעלה