היום ממש רתחתי על מאיה../images/Emo46.gif
היא כזאת חצופה וגועלית שלא פלא ששרון רב איתה כל הזמן. היא ושרון ושני הזוגות שקרתו ברית ניסו בפרק לפני שבועיים להטעות את רואי ואפרת(שאני מאוד אוהבת את הזוג הזה אגב
) והם כמעט נופו מהתוכנית אבל במזל גדול באותו פרק לא הייתה הדחה והיום היא עוד מעיזה בשיא חוצפתה לבוא לרואי בטענות שהוא טילפן לאבא שלו לשאול שאלה בקשר לאחת המשימות,שזה כלום לעומת מה שהזוגות בעלי הברית ניסו לעשות להם לפני שני פרקים אז איך יש לה את החוצפה לבוא לרואי בטענות?! ובקשר לרוני נורא רתחתי עליו בהתחלה על איך שהוא התנהג לאירה אבל עכשיו שראיתי שבפרק הבא רואי ואפרת,רוני וענת,ואירה וגיא יכרתו ברית נגד השלושה זוגות האחרים אז אני מקווה שהם יביסו אותם בסוף כי זה בהחלט מגיע להם ורוני ואירה גם הישלימו בסוף ומעכשיו גם ישתפו פעולה ככה שאני בהחלט בעד רואי ואפרת,רוני וענת,ואירה וגיא ואני מקווה שילמדו אותם לקח גם מיקי ויודית אחראים לניפוי של אורן וקרן אחד הזוגות האהובים עלי והיום ניסו להפיל גם את אירה וגיא שזה ממש הרגיז אני מאוד מקווה שהם ילמדו לקח ושרואי ואפרת,רוני וענת,ואירה וגיא יביסו את שלושת הזוגות האחרים.(וגם מקווה שאסנת ומייקל,או אורן וקרן יחזרו לתוכנית אינשלה).