הברית

גם המועדפים שלי הם רמי ורונן ומיקי

ויהודית. אני אישית לא רואה בעיה עם הברית שלהם, שיישארו ככה עד ששלושת הזוגות האחרים יצאו מהמשחק, ואז שיתחרו אחד נגד השני.

Ben Zak

New member
ומה שמאיה עשתה לאוטו? מסכן ../images/Emo6.gif

מאיה פשוט הרסה אוטו מרוץ. הלך כל הצד. אתם יודעים כמה יעלה לשפץ את זה? צריך להחליף את כל החלק בצד, בתקווה שהיא לא ריסקה את מנגנון התאורה באוטו. מסכן האוטו. ממש ריחמתי עליו. ותסלחו לי, הבחורה כל הזמן בוכה. היא לא יכולה לנהוג, היא לא יכולה לקפוץ. כל פעם סיפורים ומעשיות. עשתה תאונה לפני כמה זמן, נו באמת. יש גבול לדמיון.

kaplan18

New member
חברה תקשיבו טוב!!!!

שרון ומאיה חרא !!!!!!!!!! יהודית ימיקי טמלבלים זבל!!!!!!!!!!! רונן ורמי הומואים מסריחים שאפשר למצוא רק בתל אביב!!!!!!! הזוג המנצח יהיה בין 3 הזוגות שלא כרתו ברית בדוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaplan18

New member
יהודית ומיקי../images/Emo31.gif

אני לא יודע למה אתם מתלהבים מהם שניהם טבלים והם יעופו על בדוק !!!!! למי שיש בעיה שיבוא אלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jason2

New member
נראה לי שלך יש בעיה

חשבת על טיפול פסיכולוגי? כדאי לך זה יכול לעזור לך מאוד.

kaplan18

New member
תקשיבי טוב

יהודית ומיקי יעופו אני מבפנים אז אל תתבאסי שהם יעופו. ואללה אם הייתי יכול להגיד לך באיזה פרק הם יעופו זה היה טוב,אבל אני לא יכול .מצטער.

Jason2

New member
זה אתה

ממתי ג'ייסון זה שם של בחורה? אם היית מבפנים היית יודע שאסור לך לגלות פרטים כאלה ומהר מאוד היית מוצא את עצמך בחוץ. אני ממש לא מאמין לאדם שאוצר המילים שלו מסתכם ב"זבל, חרא והומואים מסריחים" (שלא לדבר על "טבלים" שזו מילה חדשה לגמרי). ההתבטאות שלך אופיינית לילד בן 7 ואני לא חושב שמישהו מההפקה יעסיק בן אדם כמוך. לילה טוב! ודרך אגב כולם יעופו בסופו של דבר אז לא גילית לנו שום דבר שלא ידענו.

kaplan18

New member
jason

תקשיב נשמה כבר זרקו אותי מתפקידי אז אין לי בעיה לספר עד גבול מסויים אז תשנן טוב מאוד מה שכתבתי מקודם כי זאת האמת!!!!

SIRI41

New member
זו תחרות, אבל הם שוכחים כי חוק מרפי

יגרום לאלה שלא בברית לזכות. הורסים לעצמם את המזל

היום ממש רתחתי על מאיה../images/Emo46.gif

היא כזאת חצופה וגועלית שלא פלא ששרון רב איתה כל הזמן. היא ושרון ושני הזוגות שקרתו ברית ניסו בפרק לפני שבועיים להטעות את רואי ואפרת(שאני מאוד אוהבת את הזוג הזה אגב
) והם כמעט נופו מהתוכנית אבל במזל גדול באותו פרק לא הייתה הדחה והיום היא עוד מעיזה בשיא חוצפתה לבוא לרואי בטענות שהוא טילפן לאבא שלו לשאול שאלה בקשר לאחת המשימות,שזה כלום לעומת מה שהזוגות בעלי הברית ניסו לעשות להם לפני שני פרקים אז איך יש לה את החוצפה לבוא לרואי בטענות?! ובקשר לרוני נורא רתחתי עליו בהתחלה על איך שהוא התנהג לאירה אבל עכשיו שראיתי שבפרק הבא רואי ואפרת,רוני וענת,ואירה וגיא יכרתו ברית נגד השלושה זוגות האחרים אז אני מקווה שהם יביסו אותם בסוף כי זה בהחלט מגיע להם ורוני ואירה גם הישלימו בסוף ומעכשיו גם ישתפו פעולה ככה שאני בהחלט בעד רואי ואפרת,רוני וענת,ואירה וגיא ואני מקווה שילמדו אותם לקח גם מיקי ויודית אחראים לניפוי של אורן וקרן אחד הזוגות האהובים עלי והיום ניסו להפיל גם את אירה וגיא שזה ממש הרגיז אני מאוד מקווה שהם ילמדו לקח ושרואי ואפרת,רוני וענת,ואירה וגיא יביסו את שלושת הזוגות האחרים.(וגם מקווה שאסנת ומייקל,או אורן וקרן יחזרו לתוכנית אינשלה).

kaplan18

New member
יאללה כוח שושנה

ואללה רעות את צודקת ב100% וזה בדוק מה שיקרה!!!!

Jason2

New member
זו גם אסטרטגיה

לא מדובר כאן במשהו אישי, הכל כדי להתקדם במשחק. כרגע הם כרתו ברית כי זה משרת יפה את כל הזוגות בברית. גם שאר יכלו לכרות ברית ביניהם אבל צריך שיהיה אמון וראינו שאין כל כך אמון בין שאר הזוגות ולכן זה לא יעבוד. אתם שוכחים שזה משחק עם זוכה אחד ומי שיודע לשחק את המשחק בצורה הטובה ביותר יזכה. אגב גם ב"המירוץ למיליון" וגם ב"הישרדות" יש בריתות וזה דבר מאוד לגיטימי. ונסיים ב-גו מיקי ויהודית!

למעלה