הברית

Summer moved on

New member
מה אתם חושבים

על הברית בין מיקי ויהודית, רמי ורונן, ושרון ומאיה? אתם בעדם? חושבים שהם פועלים נכון?

svetik17

New member
זה תחרות והכל..

אבל אני לגמרי בעד אירה וגיא, ואני מקווה ייצא להם להחזיר להם באותה דרך..

אני חושבת שזה בדיוק

מה שיביא אחד מהם לזכות בדירה! ביחד הם יותר חזקים, וברגע שזה יהיה רק שלושתם (אמן) אז הם פשוט יתפרקו. רק טוב יוצא מזה.

lean2

New member
זה מעולה!!!!!

עובדה שהם הצליחו, למרות שלא היה הדחה אם עברו את זה יפה ובכבוד!!! ואם יש בינהם כימיה והכל זורם וטוב אז למה לא?? בסה"כ זאת תחרות ואם זה יתרום לאחד משלושת הזוגות ,אז בכייף!! אבל אני רק שמחה שמיקי ויהודית המדהימים נשארו והכל טוב!!

Ben Zak

New member
מקווה שאף אחד מהם לא יזכה בדירה

לא בגלל הברית, אלה בגלל זה שהם עושים דווקא לאחרים. לחסום את גיא עם האוטו זה ממש לא לעניין. לשמחת כולנו - לא היתה הדחה בפרק. כך שהברית ממש היתה מיותרת.

Ben Zak

New member
ההפקה שיחקה אותה הפרק הזה בענק

ממש בענק. החבר'ה רקמו ברית, כולם רצו שגיא/אירה יעופו, ובסוף אחרי כל המאמץ שלהם להכשיל אותם הם נשארו. הסוף פשוט מעולה. אפשר להגיד שזה היה פרק מיותר בתחרות, כי לא שינה את המצב, חוץ מהביא קצת אקשן למסך. אפשר היה לראות איך בלי הבן/בת זוג יש כאלה שממש לא היו שורדים אפילו פרק ראשון בעצמם. בתקוה שבפרק הבא - שרון ומאיה עפים להם. מיותרים לגמרי במשחק הזה. עלו לי על העצבים שניהם. שרון עם הפה שלו, ומאיה עם הפה המלוכלך לא פחות שלה. לא יודע אם הם מתאימים הם לא, הם פשוט שניהם טיפוסים דוחים.

12fly12

New member
איזה מזל שלא העיפו אותם

הגיע לרוני לעוף אחרי שהוא לא עזר לה במשימות הכל היא עשתה לבד

דווקא?

חמודה זה שזה היה או הם או אירה וגיא והם רצו להישאר זה לא נקרא לעשות דווקא....

lean2

New member
זה תחרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אתה מצפה שהם יפנו להם את הדרך ויעזרו להם!??! כשאפשר עוזרים ,בכייף!! אבל לא על חשבונך!!!

Ben Zak

New member
לזכות במשהו על חשבון הגב של אחרים

אני לא רואה בזה שום כבוד. די עלבון.

lean2

New member
ben zak

לא צריך להיו מדובר בכבוד ועלבון או לא יודעת מה מדובר פה בזוגות שהמטרה שלהם -דירה!! וכל אחד דואג לעצמו וכשאפשר עוזרים ,אבל שזה לא יבוא על חשבונך

Ben Zak

New member
זו אמורה להיות תחרות ספורטיבית

העונה הזו היא העונה הכי לא ספורטיבית שיש. קומבינות, רמאויות, בילופים וכו'. ממש גן ילדים. וזה גם מה שעושה את ההבדל הענק בין "סוף הדרך" ל"רצים לדירה".

Jason2

New member
סליחה?

כל התחרות הזו היא בסופו של דבר לזכות במשהו על חשבון הגב של אחרים. מי שמגיע ראשון זוכה ויש רק אחד כזה והוא יעשה את זה כי כל השאר לא זכו. כל עוד לא עוברים על חוקי המשחק, הכל כשר.

אני לא אוהבת את זה בכלל!!!!

אני חושבת שזה מוריד מהערך שלהם.. מראה על אופי מזלזל ותככן.. אני חושבת שההתקדמות שלהם במשחק היא בזכות הברית ולא בזכות עצמם.. זה לא הוגן שיש זוגות שמתאמצים והשלים את המשימות ולמצוא את התשובות... ויש זוגות כמו שרון ומאיה, רמי ורונן ויהודית ומיקי שמשלימים את המשימות בגלל שגילו להם אותה!! זה לא צריך להיות ככה!!! הזוג הטוב שמגיע בזכות עצמו צריך לזכות בדירה.. ולא זוג שמגיע בזכות אחרים!

skys

New member
../images/Emo31.gifזה לא בסדר

למרות שאני מאד אוהבת את יהודית ומיקי ורמי ורונן אני לא חושבת שהברית הזאת בסדר. במיוחד בגלל שרון ומאיה!

Ben Zak

New member
כי שרון הוא התחמן בכל העסק

ואני מוכן להתערב שבקרוב נראה כיצד שרון שם פססססססססססס אחד ארוך על כולם ושובר את הברית.

למעלה