הבריחה לשינה

הבריחה לשינה

לאחרונה אני בורחת לשינה, כואב לי ולא בא ללכת לרופא אז נכנסת למיטה ובאמת נרדמת בציק והחלומות מוזרים אחד יותר מהשני, יש חלומות שבהם יש מלחמה ואני פוגשת בחורים חביבים ויש חלומות שבהם מתערבבים לי מתץים וחיים יחד , וכל מיני בתים שאני לא מכירה אם הייתי רושמת את החלומות היה יוצא ספר הזוי לחלוטין , אבל השינה נונתנת לי כוחות וזה יכול להיות מספר ימים שאני יותר ישנה מעירנית , כייף לחלום , ומשוןם מה אני יודעת שזה חלום ולא נבהלת

connec

New member
אני מבינה למה את מתכוונת....

כמו שאימא שלי תמיד אומרת השינה זו התרופה לכל דבר... אבל אם השינה לא עזרה לך אולי באמת כדי ללכת לרופא....

במקרה שלי אמא שלחה אותי למקלחת

אמי אמרה שמקלחת מרעננת ומאזנת את הגוף היא לא אהבה שאני בורחת לשינה

connec

New member
צודקת אימא שלך

לפני כמה ימים עשיתי מקלחת שעה וזה ממש נתן לי כוחות....... אני אישית מרגישה לפעמים שכאשר לא בא לי לעשות משהו הגוף שלי מתחיל לכאב כאילו שהוא מעודד אותי לא לעשות... ואז אני עושה שיקולים אם אפשר לא לעשות אני מניחה לגוף שלי לנוח, יוצאת לקניות, חברות וכו'.. ואם אני חייבת אז אני אומרת לעצמי אני אעשה זאת ואלך לבלות... אל תעשי דברים שאת לא אוהבת, תעשי דברים שמשמחים אותך, תדברי על הכאב שלך כי רק כך הוא יעבור ורק כך תגלי כמה אנשים אוהבים אותך.... אם את מרגישה שרע לך תדעי שאת זאת שעושה לך רע ולך יש את הכח להתגבר עליו... מגיעה לך להיות מאושר ולהרגיש טוב....

אז אולי תנסי להלחם בזה-

במקום להישאר בבית במיטה- תנסי כמה שיותר לצאת, אפילו אם זה סתם לשבת על ספסל מחוץ לבית ולקרוא ספר. תראי טלויזיה בסלון ולא בחדר שינה כשאת על המיטה, תפעילי את הראש כמה שיותר- לפתור תשבצים וכו'... נשמע שלא טוב לך בנקודה הזאת כי את רואה בזה בריחה ולדעתי זאת באמת בריחה. מה דעתך? והכל מאהבה, כן?

בעיות הראיה מעייפות

בעבר שקעתי בקריאה , תשבצים , היום אפילו TV רואה מטושטש מקשיבה בעיקר לרדיו , במחשב סדרו לי פונטים גדולים אז רואה טוב לכן מעדיפה לשכב עם עיניים עצומ ות , כנראה הגוף עייף מהר מאד נרדמת השבת בקושי הצלחתי לפתוח עיניים , הן נסגרו מהר מאד, אז משך כמה שעות שכבתי עם עיניים עצומות שקמתי בערב ראיתי טוב יותר מאשר ראיתי בבוקר

מקנאה בך

הלוואי שיכולתי לישון כל היום
לצערי תלויה לגמרי בכדורים כדי לישון, וגם אז השינה לא רצופה לרוב

אל תקנאי בי

כל אחת והחבילה שלה שהיא נושאת בלבבה בסך הכל הייתי אחת שישנה 4 שעות גג , העייפות הזו לא מסמנת טוב הגוף עייף כי הוא מחלים מסטרואידים , זה יפסק מתי שהוא

למעלה