הברזות

הברזות ../images/Emo67.gif

האם אתם נוהגים להבריז מקורסים ספציפיים באופן קבוע
כמה פעמים הברזתם מכל קורס עד לשביתה
לא צריך לפרט לפי כל קורס, אלא באופן כללי.
מה אתם עושים כשאתם מבריזים

ChilD SouL

New member
הברזות ואני...

סמסטר שעבר היה לי קורס של 4 שעות שקבוע הייתי מבריזה בו. לפעמים הייתי נשארת לשעתיים הראשונות ואז עפה הביתה. לפעמים בשעתיים הראשונות שכן הייתי מגיעה הייתי קוראת מאמרים\עושה שיעורים\עבודות או יוצאת לסיפריה ובקיצר - סידורים, מגיעה כ5 דק' לפני סוף השיעור, לוקחת ת'תיק ועפה הביתה. מכיוון שזה היה קורס עם נוכחות חובה אז תמיד סימנו\כתבו אותי בדף הנוכחות.
הסמסטר לא יצא לי להבריז עדיין משום שלא הייתי באונ' אפילו יום אחד מתחילתו.

unholy

New member
אההה מבריז?

מרוב שאני לא מגיע לשיעורים אי אפשר להגיד שאני מבריז... מתוך ה- 24 ש"ש שבועיות שיש לי, אני מגיע ל-6-7 קבוע.

Lady McBeth

New member
לומדת כ-50 שעות בשבוע

מתוכן אני מגיעה ל-3-4 בערך... וגם זה אם יש לי כוח לקום...

unholy

New member
אז לא הגיע הזמן

להגיע רק למבחנים? וגם זה רק לאחר חצי שעה שהם התחילו:)

Lady McBeth

New member
אה, ברור...

זה קורה גם ככה... האמת שגם כשאני מגיעה לשיעורים זה בעיקר כדי לא לדפוק את קבוצת הסטארקראפט שלנו :) בד"כ אנחנו משחקים בזוגות בשיעורים

Lady McBeth

New member
את"א

הדבר היחיד הטוב בה זה שיש בה אינטרנט אלחוטי בכל הכיתות :)

unholy

New member
תסבירי לי את ההגיון

שאני לומד מקצוע של חנונים (הנדסת חשמל) בעוד את לומדת מקצוע רציני ורב משמעות (הכניסי את המקצוע שאת לומדת כאן) ואת זוכה לשחק SC ברשת ואני לא!!!!!! עולם אכזר:( גם אני רוצה:(

Lady McBeth

New member
עזוב SC...

היום השתדרגנו ל-C&C3... התגעגעתי לאוניברסיטה :) טורניר זוגות מטורף .. אתה מוזמן להצטרף

unholy

New member
:(

will do! (ברגע שיהיה לי לאפטופP:) אחח...חיי האוניברסיטה היפים:)

Lady McBeth

New member
יפים הם לא...

הם אפילו די נוראיים... (שיעור אחד בדיני נזיקין ואתה מאבד את שפיותך ו/או מתחיל לזמרר את מיטב שירי צביקה פיק).. אבל האינטרנט האלחוטי בהחלט מכפר על חלק קטן מהנוראיות שבלימודים :)

Lady McBeth

New member
זה מתחלק בערך שווה בשווה

למרות שסמסטר קודם זה נטה לטובת מנע"ס

למעלה