הברזות מהרצאות

July84

New member
מנסה ממש לא להבריז

כעיקרון כל יום יש לי מעבדות שהנוכחות בהן היא חובה והשיעור לפני הוא בהקשר למעבדה הבאה שתהיה אז זה יהיה מטופש אם אני אפספס את זה . אבל יש יום אחד של הרצאה נטו ומרצה שמוק למדי ולצערי פעמיים כבר לא הגעתי אבל באמת לא הרגשתי ממש טוב
וזהו אני לא מרשה לעצמי יותר לפחות אני מקווה לא לפספס יותר שיעורים שלו ...

מורני !

New member
מבריזה בטירוף

זו ממש מחלה אצלי, ואם יש לי חור בלימודים סביר שאני לא אשאר... תלוי כמה הרצאות יש לי אחר כך, אם רק הרצאה אחת אחרי החור, אבל אני לא אשאר, והסיכוי הוא שאני אתלבט אתלבט ואז לא אלך בכלל..

BellA עלמה

New member
ו המצפון לא מציק לך?

הרי את בוחרת להמשיך ללמוד זה לא שמחריכים אותך

מורני !

New member
המצפון בכלל לא מציק לי

ומה הקשר למכריחים? אני לומדת כי אני רוצה ללמוד, ומאותה סיבה אני גם מבריזה.

Lir האחת

New member
שוב...

מה את עושה לפני בחינות?? זה היה השיקול היחידי שעמד בפניי בכל פעם שחשבתי להבריז מהרצאה משעממת.

מורני !

New member
משלימה חומר

והמרצים לעיתים קרובות עוזרים לי... אמממ... העניין הוא שאני דומיננטית, משתתפת בכיתה, תמיד שמים לב שאני שם, המרצים די אוהבים אותי... לא תמיד מצליח לי להשלים חומר, ואני בטח לא על ממוצע 95, אבל אני בסבבה עם הציונים שלי, ותמיד ניגשת למועד ב' ומשפרת, וכך גם יודעת לאיזה כיוון ישאלו. (בעיקרון - הרבה מזל גם).

unholy

New member
לא מבין אנשים שלא מבריזים

בחיי שיש לי כ"כ הרבה שעות שהן בזבוז מוחלט של זמן אני לומד לפי המערכת 24 שעות שבועיות ואני מגיע ל-10 מתוכן... כל ההרצאות עוסקות בכ"כ הרבה תיאוריה וב-0 פרקטיקה...את כל השיעורי בית אני מצליח עם ובלי ההרצאות (וזה לא שנאי מי יודע מה גאון)... לא יודע אני פשוט מוצא את עצמי ישן בהרצאות במקום להקשיב אז אני מעידף לישון בבית או לשבת בספריה לעשות ש"ב

b l a c k eyes

New member
רק לפעמים?

אני מבריזה באופן קבוע משני קורסים שתקועים לי ב-8:00 בוקר ולמי יש כוח לקום? וגם יש לי שיעור בערב מ-18:30 עד 20:00 שהייתי בו רק פעם אחת, כי אני לא הולכת להפסיד יום עבודה בגללו. צריך להתפרנס ממשהו.

למעלה