הברזות מהרצאות

BellA עלמה

New member
הברזות מהרצאות

אתם מבריזים מהרצאות לפעמים? למשל אם יש לכם הרצאה בבוקר מוקדם ואחריה חלון של שעתיים ,אז אתם מחליטים לא ללכת לשיעור בבוקר וללכת להרצאה בצהריים. הספקתם כבר להבריז השנה?

lollapalooza

New member
נושא כאוב ../images/Emo122.gif

יש קורס אחד שאני מבריזה ממנו בשיטתיות, כי הוא תקוע לי באמצע החיים והוא משעמם נורא. יש קורס שאני מבריזה ממנו פעם בכמה זמן, כי הוא גם משעמם לפעמים
. בעקרון, לקורסים שמעניינים אותי אני אגיע תמיד, מתוך רצון. בשנים הקודמות ממש לא הברזתי, אלא אם כן היה משהו חשוב. השנה יש פחות דברים מעניינים אז אני מרשה לעצמי יותר.

lollapalooza

New member
שאלה טובה...

זה תלוי. אם זה באמת קורס שיש בו מבחן, אני משיגה סיכומים ממישהו (שזו בד"כ לא בעיה, כי אנחנו חוג של חפשנים אז סיכומים עוברים מיד ליד. מה עוד שאני בד"כ מוסרת את הסיכומים שלי לכל דורש, אז כולם חייבים לי
) ואם זו עבודה, אז אפשר להשיג סיכומים, אבל לרוב זה פשוט מתבסס על מאמרים שנקראו (או יותר נכון, נקראים לקראת כתיבת העבודה...) ולא ממש על מה שנאמר בכיתה.

את שואלת אם הברזתי ??? ../images/Emo2.gif

ברור שכן
שנה שעברה,שכרתי דירה במרחק 2 דק' מהמכללה אז לא הייתי מבריזה כ"כ אבל הייתי מאחרת באופן קבוע לכל השיעורים של 8 בבוקר< זה פשוט לא אנושי!!!!> השנה, אני גרה במרחק שעתיים נסיעה מהמכללה. רוב הימים, אני מתחילה ב 10 וזה ממש מסתדר לי אבל יש לי קורס בשעה 8 בבוקר שבואי נגיד.. אממ.. מזל שאני מכירה את המרצה משנה שעברה. אחרת, לא הייתי יודעת איך המרצה נראה
בדיוק היום, דיברתי עם חברה שלי מהלימודים ואמרתי לה שאני חייבת להתחיל לישון בשעות נורמליות כי אני פשוט לא מתעוררת בבוקר. וזה גרוע
יש לי ייסורי מצפון

Lir האחת

New member
אני כמעט

ובכלל לא הייתי מבריזה מהשיעורים.. גם כשהנוכחות לא הייתה חובה אני סוג של חננה בריבוע בקטע הזה
אולי היו פעמיים שלוש שהברזתי במהלך כל שנה של לימודים בתואר

shay4442

New member
לצערי ,אני מבריז מהרבה קורסי בוקר

זה קצת מחלה אצלי שנמשכת משנה שעברה קשה לי לקום לקורסי הבוקר , וזה מצחיק כי אין לי בעיה להישאר עד שעות מאוחרות (למשל 20:00) . אני ממש מבואס מזה כי אני ממש נהנה מהשיעורים ,אבל השינה או השינה..... הסיבה המרכזית לכך שאין לי בעיה להבריז מהשיעורים זה בגלל שאין ממש חובה להיות בשיעורים על מנת להצליח מאוד בהם....

maverick 42

New member
אין מצב... ../images/Emo132.gif

אני לומד פיזיקה+מדמ"ח, וכל שיעור שאני מפספס אני משלם עליו בריבית דריבית. למרות שיש אפשרות לראות באינטרנט הרצאות מוקלטות, עדיף להיות בכיתה עצמה, ולשאול שאלות אם צריך, ובנוסף - זה לוקח אותו זמן, אז מה זה כדאי? השתמשתי בשירותי ההרצאות המוקלטות רק כשהייתי חולה פעם אחת. הלוואי והייתה לי את הפריוויליגיה להבריז...

מקורסים "ריאלים"

אני לא מבריזה מהם, כמו סטטיסטיקה, שיטות מחקר, כמותי.. כי כל שיעור הוא קריטי ורצף השעורים עוזרים להבניית ההבנה של החומר. קורסים פרונטלים ושלא מצריכים חובת נוכחות אני כן נוטה להבריז. אך דואגת להגיע לתרגילים, שנערים בקבוצות קטנות- שם בדרך כלל יש מתן עבודות ותרגילים, אז לא מבריזה מתרגילים.

Musi© Gi®l

New member
בינתיים הברזתי

פעמיים משיעור פיזיקה , ופעם אחת מקורס בחירה אבל נראה שעם הזמן כמות ההברזות שלי הולכת לגדול בגדול. יש הרצאות שמיותר להיות בהן פשוט.

the last anigma

New member
להבריז לא... לחתוך כן

זה שונה לגמרי!! אני אף פעם לא אוותר לעצמי, ואגיע תמיד לשיעור הראשון באותו יום, אבל לפעמים אני כל כך עייפה בסוף היום שאני גם ככה לא מבינה מה מדברים איתי... ואז חותכים... את זה יצא לי לעשות איזה כמה וכמה פעמים, בעיקר בימי רביעי... כשאני מתחילה ב8 בבוקר עם מעבדה של 7 שעות, ואז תרגול בפיזיקה שעתיים, אני חותכת בדר"כ אחרי שעה של הרצאה (מתוך שעתיים) עם מרצה שהכי דומה להוגו (הטרול מערוץ 6) שאפשר, והיא גם בלתי נסבלת.

ChilD SouL

New member
חופשי.../images/Emo3.gif

סתם, לא ממש. יש לי יסורי מצפון על זה שאני משלמת ממיטב כספי ובסוף לא מגיעה לשיעורים. בכל אופן, יש לי שיעור קבוע שאני חותכת בו [בעצם זה 2 שיעורים רצופים
]. אני באה, כותבת את השם שלי [היות וזה שיעור חובה], יושבת רבע שעה ועפה הביתה. במידה ויש לי עיסוקים שלא הספקתי ואנ'לא רוצה להשאיר ליום אחר - אני מתעסקת בהם. במידה ויש לי להכין שיעורים או לקרוא מאמרים - אני עושה זאת בזמן השיעור היות ואני יודעת שבבית אני לא אעשה את זה כי לא יהיה לי כוח\יהיו פיתויים [מחשב, TV וכו'...]. חוצמזה
זה השיעור[ים] האחרון[ים] שלי באותו היום, ואם אני נשארת עד סופו[ם] אני מגיעה הביתה רק ב-10 וחצי ככה ש...

מבריזה, מבריזה....

אין מה לעשות, קשה לי לקום בבוקר. הפוך שלי כל כך חמים ונעים, ובחוץ כל כך קר
מה גם שיש קורסים ספציפיים שמהם אני מרשה לעצמי להבריז אם מתחשק לי, פשוט בגלל שהם קלים יחסית להשלמה מסיכומי שעור. לקורסים שקשה להשלים, אני ממש משתדלת להגיע, גם כשממש לא מתחשק לי (שזה תמיד
) וכמובן שאני מדברת על הקורסים הראשונים בכל יום. ברגע שאני כבר באוניברסיטה, אין לי בעיה להשאר עד לסוף היום

האמת ששנה שעברה הייתי תמימה

והברזתי רק פעם- פעמיים, השנה מרשה לעצמי יותר... למשל היום- מאחר ואין לי זמן בבית לעשות כמה דברים שחייבת ולא מספיקה בין הלימודים לעבודה הראשונה והשנייה, אני אבריז מהשיעור האחרון, שבד"כ הוא לא בודק שמות... מתערבים שהיום הוא דווקא יבדוק שמות

באתי להגיד שעוד לא הברזתי../images/Emo29.gif

אבל לא הלכתי לאנגלית יום שני כי הרגשתי לא כל כך טוב אבל עוד לא יצא לי להבריז משיעורים.. כמו שאני מכירה את עצמי-אני לא אבריז רק בגלל הטונה כסף שאני משלמת

למעלה